milan78 Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 zdar napisal si jedno dolezite slovo a to ze po tom s manzelkou tuzite...potom to urcite skuste , ale nerataj ze to bude lacna dovca s karavanom asi zial nie, ja som chcel vzdy skusit takuto dovcu v stane po pamiatkach mestach muzeach atd, podarilo sa minuly rok 10dni Francuzsko , Pariz, zamky na Loire +Normandia... sli sme dvaja v pohode zbaleny do 306 Cabrio a bol to jeden z najlepsich vyletov ak nie vobec naj.. Camp sa da zohnat okolo 15eur su v perfektnom stave osobita kapitola je byvanie na farme v domacich kempoch to je super....skratka skvely zazitok , ono je to o povahe a nature cloveka ak ta to chyti pojdes aj o rok ako ja , ..niekto ma odpor k dlhemu cestovaniu v aute a podobne niekoho to proste bavi ineho zas nieco ine, odporucam, aspon skusit bud budes mat o zalubu viac alebo si o par rokov povies ze si to aspon skusil .. Citovat
Czedisonek Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Nenechal bych se odradit, jestli tě to láká tak to zkus, mne to láká taky, jak obytňák tak karavan, ale momentálně to není aktuální. Ale sny jsou od toho aby se plnily. Citovat
Zlatonka Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Zdarec všem diskutérům a hlavně \"Květoňovi\",hele já měl karavan z r.1978 s napsanou váhou 750kg,tak aby ho mohla řídit-tahat i moje žena.Kupoval jsem ho v Německu od prvního majitele-důchodce,který s ním skoro nic nenalítal.Měl ho v kempu a používal ho o víkendech místo chaty.Ten karavan byl tovární TEC a když jsem ho kupoval,tak vypadal,jako nový z katalogu.Stál mě 1.000DM.Sakum pikum včetně přihlášení mě vyšel na 23tisíc kč a loni jsem ho bez problémů prodal za 50tisíc kč,kolegovi,který ho na mě léta loudil.Za dvě sezony se mi zaplatil,když si spočítám co bych jinak utratil v privátech...A hlavně já miluju moře a jezdím do kempu,který je 15m od moře a já to miluju.Lidi v privátech jsou v 90% ubytovaní někde podstatně dál a musí přecházet bůhvíjaké silnice a tahat sebou věci z privat sem a tam.Já vylezu z moře a jsem \"ve svém\".A např. k těm cenám : já platím cca 12EUR denně za 3lidi,auto,elektřinu,vzduch atd. a lidi v apartmánech platím průměrně 10EUR za osobu a noc.Tak si to spočítej.Za peníze co moji přátelé zaplatí v apartmánu za 14dní,tak já mám v kempu celej měsíc a o to mi jde.Stejně přátelé co jsou ubytovaný v apartmánu každý večer přijdou ke mě do cempu a pařej raději na vzduchu u pláže,než by byly někde zašpuntovaný v apartmánu.Jak už jsem říkal včera - jdi do toho.Pokud bys potřeboval nějakej karavan,tak bych ti možná dokázal pomoct.Kamarád vozí obytňáky pořád,ale spíše vetší,delší a těžké.Zdarec Martin \"Zlatonka\" Citovat
ladosak Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Já bych do toho šel hnet taky, ale manželka bohužel o karavanu nechce ani slyšet. Možnost pujčení je a ne zrovna nějaký obyčejný, pro 6osob koupelna, WC, kuchyňka..., ale asi si nechám zajít chuť.Jedině že bych jel sám. Citovat
zzipCZ Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 no já to řeším tak že jedu do karavanu ale ten už stojí v kempu tak že ho sebou nemusím tahat:aut:aut Citovat
Medvěd Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Pokud je dovolená v caravanu Květoňův sen, určitě to musí vyzkoušet a až následně se rozhodnout, zda taková akce splnila jeho očekávání či nikoli. Já jsem tu psal nějaké body, které bych minimálně bral na zřetel (prostě jako že existujou) nicméně rozhodnutí je stále pouze a jedině na člověku, který chce caravaning vyzkoušet a tím je nyní 100%ně Květoň. Přeji Ti při rozhodování šťastné slunce. Citovat
f3Rd@ Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Jestli umis anglicky tak mrkni na tohle (na vsechny casti) http://www.youtube.com/watch?v=AlIAqCKaaXg pak si udelej obrazek sam (ok, vim ze je to prehnane...) Citovat
Czedisonek Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 kveton tak jak to dopadlo, půjčil jsi si karavan, nebo koupil, byl jsi s tím někde? Povídej a přeháněj Citovat
kveton Odesláno 27. říjen 2009 Autor Odesláno 27. říjen 2009 Tak nakonec to nedopadlo! Nakonec jsme letěli na vlastní pěst na Krétu, koupili letenku, objednali auto a hotel a taky super zážitek! Karavan jsme odsunuli snad na příští rok, ale určitě pojedem. Citovat
Czedisonek Odesláno 30. říjen 2009 Odesláno 30. říjen 2009 Tak to jo... Mně to taky leží v hlavě, ale kdo ví kdy to bude Citovat
milan78 Odesláno 30. říjen 2009 Odesláno 30. říjen 2009 zdar cestovatelia tak my sme tento rok pohnali 306 cez skandinaviu Dansko Norsko Svedsko , nieco cez 6000km cenovo su tieto krajiny naozaj uplne inde navyse sa moc neda stanovat prevazne sa prespava v chatkach stoji to urcite za to odporucam, kto by ste mali otazky rad pomozem ak budem vediet.... Citovat
kujon106 Odesláno 30. říjen 2009 Odesláno 30. říjen 2009 Dřívávejc jsem jezdil s rodiči karavanem po ČR a mělo to svoje kouzlo. Nicméně dřívávejc ty kempy byly taky víceméně za hubičku, dneska už je bohužel situace někde jinde. Rodiče jezdí ale pořád - mají oblíbené jedno místo (Fryšava - rybník u hotelu Medlov, možná někdo zná), kde se každopročně scházejí se svou karavan_partičkou :-) Je tomu věru už takovejch ... no ... 10let, takže už je to pro ně taková menší srdeční záležitost. A pro mě také, neboť na ty 2 měsíce o prázdninách, co jsou pryč, mám doma barák sám pro sebe Ještě ale k tý jízdě - kupovali jsme minulej rok novej karavan a já sem ho vezl po d1 nějakejch 150km domů. Nepřeju ani nejhoršímu nepříteli tenhle zážitek. Fakt sice je, že to bylo s naší 47kW sdi fábií, nicméně ten karavan je z menších, váha do 750kg (přesně nevím). I tak bylo prakticky nemožné na dálnici překročit rychlostní limit stanovený pro jízdu mimo obec :-) Navíc ta \"souprava\" je hodně náchylná na boční vítr, cuká to, třepe to... zkrátim to - já sem tomu \"kouzlu\" nepodlehl :-) Ale věřím že někomu se to může líbit, zkus a uvidíš Citovat
oddie Odesláno 30. říjen 2009 Odesláno 30. říjen 2009 Původně zaslal: milan78 zdar cestovatelia tak my sme tento rok pohnali 306 cez skandinaviu Dansko Norsko Svedsko , nieco cez 6000km cenovo su tieto krajiny naozaj uplne inde navyse sa moc neda stanovat prevazne sa prespava v chatkach stoji to urcite za to odporucam, kto by ste mali otazky rad pomozem ak budem vediet.... Jak, nedá stanovat, viz níže - Norsko, asi 300km za polárním kruhem Citovat
ozzy56 Odesláno 30. říjen 2009 Odesláno 30. říjen 2009 mmch.-pěkná idylka,ti ,,turisti\'\' :)ale jen vyfotit z vyhřátého auta a pokračovat... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.