mares Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Výrobce udává obsah nádrže u P 307 60 l. Mne se povedlo při posledním tankování doplnit 61,8 l. Taky máte takovou zkušenost? Citovat
PnR Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 podari sa ti aj viac ak by si sa velmi snazil.. ako dlho si jazdil s rosvietenym hladnym okom? obsah a objem su ine veci Citovat
sekaj Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Taky se mi povedlo 61 a to mi zbívalo cca. 50 km do dojezdu tj. ňákejch 2,5 l.Počítám že se tam vejde tak 65 ale to bude bez potřebné bubliny (která se tam vždy udelá díky tvarování nádrže) pro rozpínání paliva při vysokých teplotách.Ale toho se dá dosáhnout,při tankování,jen když budeš stát z kopce. Citovat
vlado-.m Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Ja som od rozsvietenia oranzovej zo tri krat naplnil ,ale total po hrdlo, rovnych 60l. Na rezervu som presiel lazo plazo 80km a uz ani dojazd nesvietil. Takze nadrz ma po hrdlo asi tych 67l tipujem. Citovat
homat Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 60 litrů je obsah nádrže bez potrubí a expanzní části. Tankovat y se mělo do prvního vypnutí pistole. Citovat
sekaj Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 To snad každej vý.Po silnici by se mělo taky jezdit 50/90/110/130:aut. Citovat
amiandrew Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Jo, jenže pak to dopadne tak, že zničíš přetlakový ventil o natankování plný ti poteče nafta ven. Bravo Citovat
Neophyte Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Já když jsem doma dolíval od oka,co by tam mělo vlést,tak pak jsem se koukl pod auto,a někde ze spod mi tekla nafta a ne málo...od té doby tankuji raději míń něž do plna a nebo do prvního vypnutí pistole.Když jsem to zkoušel na třikrat vypnutí,nafta zase tekla spodem...jinak bez problému Citovat
amiandrew Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Tak to jsi na tom stejně jako já. V servisu mi vysvětlili, že předchozí majitel byl natolik hytrý, že dělal přesně to, co je zde popisováno - tj. tankování až po okraj plnícího otvoru nádrže. A přitom v manuálu k autu je to výslovně zakázáno. Ale kdo čte manuály, že? Natož k autu Oprava znamená výměnu nádrže (origo 20kKč, na vrakovištích nedostatkové zboží, alespoň pro mě - HDI Break). Tankuju na první cvaknutí a počítám, že může trochu nafty učůrnout. Citovat
PnR Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 nezda sa mi zle tam natlacit aj viac ako je prve cvaknutie pistole, ale len ked mas pred sebou nejaku dlhsiu jazdu. ale s hdi nemam skusenosti.. Citovat
sekaj Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Já myslim že tady každej má moc dobře přečtenej manuál,ale \"mares\" nezaložol toto vlákno proto,aby se zeptal kolik smí tankovat do své nádrže.Ale ptal se na to,kolik kdo tam nějvíc nacpal.To by pak člověk mohl psát že xen. vybojky nepatří do auta,kolik jste jeli nejvíc-200km-to se přeci nesmí atd..Potom se to téma ubírá uplně jinym směrem a plno lidí sem potom nepřidá svoje poznatky,protože se bojí ataku těch druhích,že se to nesmí a podobně. Citovat
negrbob Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Ja nejvic bral 59,7 litru a to palubni pocitac hlasil dojezd 20km. A jinak tankuju do tretiho vypnuti pistole jak kaze manual. :-) Citovat
mares Odesláno 5. červen 2009 Autor Odesláno 5. červen 2009 Tento příspěvek byl napsán jako moje zkušenost při tankování.V žádném případě se nejednalo o nabádání, kdo tam dá více. Pislole vypla při cca 1 495 Kč tak jsem to zaokrouhlil na 1500,00 Kč . Citovat
jeník Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 otázkou je zdali bylo doplněno do nádrže to co bylo uvedeno na stojanu.u levných čerpaček tak mohou kompenzovat cenu na úkor množství. Citovat
matrixjirka Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 Já do své 307 SW dostal jednou 66litru a jednou 65litru. Na nádrž ujedu 1000-1150km. Citovat
viktor294 Odesláno 20. červen 2009 Odesláno 20. červen 2009 Mne sa tam raz podarilo dostat 62 litrov, no hned po prvom cvaknuti pistole mi zacala tiect nafta spod auta, ako uz bolo popisovane vyssie. Odvtedy netankujem uplne doplna... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Ahoj všichni,chci se zeptat kolik je benzínu v nádrži,když se rozsvíti hladový oko a PP už neukazuje kolik je dojezd,ale jsou tam už jenom 4 čárky:myslim:myslim:myslim Citovat
shark734 Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 ja mam sice diesel ale zrovna nedavno som vypustal nadrz koli cisteniu(ziadny bordel tam nebol, ale istota je istota) a tusim som vytiahol 8-9l uplne do sucha....ibaze palivove cerbadlo netaha hned odspodu tak odhadom tam 2l ostavaju, cize ked zasvieti rezerva je tam nejakych 6-7l Citovat
Gabriel 307 Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 Chci se zeptat jestli ty čárky budou mizet nebo to je už konečná verze co je na displayi?Rozsvítí se ještě něco nebo vypíše PP nějakou hlášku? Citovat
MartinR Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 Věřím, že něco přes 60litrů se tam dá dostat, ale to už musí být v nádrži skutečně jen něco na dně.Cca 1-2 litry.Osobně jsem tam nejvíc dostal právě těch 60 litrů.Problém je v tom, že nafta hodně pění a tak poslední litry tam jdou ztuha a pomalu.U benzínu zase hodně funguje teplotní roztažnost, takže v zimě se toho do nádrže teoreticky dostane víc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.