Přejít na obsah

amiandrew

Uživatel
  • Počet příspěvků

    93
  • Registrace

O uživateli amiandrew

  • Datum narození 1.12.1977

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

amiandrew's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. amiandrew

    Osvětlení SPZ

    NAPROSTO ÚŽASNÉ )))) Moc moc moc, prostě moc děkuji. Tohle je přesně to, co jsem potřeboval vědět a ještě ke všemu naservírováno na zlatém podnose s dezertem a degustivem... :potlesk
  2. amiandrew

    Osvětlení SPZ

    Měl bych jednu otázečku a protože bych vyrobil úplně stejné vlákno, zeptám se zde. Jak sundat bílý průsvitný plast osvětlení SPZ? V chytré knížce psání že šroubovákem vypáčit. No jo, ale já se bojím, že to rozlámu. Jak tedy na to?
  3. Tyhle spony také drží středový plastový panel (nebo sem je tam někde viděl, když sem měnil žárovičku v podsvícení klimy).
  4. amiandrew

    Ručička paliva

    Stalo se mi to samé. Ručička vypadla přes pravý doraz a tak nějak povisela zcela mimo stupnici. Opravit to jde tak, že otočíš klíčkem do polohy kdy ti naskočí budíky a pak jej zase vrátíš do polohy vypnuto a chvíli počkáš (tuším 5-10 vteřin). Uvidíš, jak sebou ručičky trhnou. Takto jsem opakoval asi 3x a vše se vrátilo do správného stavu.
  5. amiandrew

    Přední deflektor

    Toho jsem si všiml, že jsou tam takové veliké packy na zacvaknutí, ty jsou ale na zadní části. Ta přední část vypadá, že je chycena šrouby nebo takovými těmi kolíčky.
  6. Ahoj lidi, podařilo se mi na sněhu utrhnout přední deflektor (nalezeno v Service Box AP jako položka \"00007013L6 DEFLEK VZD\"). Bohužel se nejspíš ulomily ty packy, které to celé drží zepředu (ještě jsem to zespodu neviděl, ale zůstali na tomto kusu plastu ulomené packy červené barvy, jako je celé auto). Nevíte, jak je to tam vůbec přidělané? Není to přidělané k přední masce? Když se ulomily ty packy, znamená to že musím vyměnit celou masku? ( =:-O ) Zatr lotr sněhová nadílka...
  7. Asi máš něco špatně, protože mě se vychyluje i kolo před spolujezdcem. Zajímavostí je, že se obě kola se vychylují stejným směrem.
  8. Mám to samé. Už jsem se tu i ptal. I v servisu jsem se ptal. Prý se to stává a na funkci by to nemělo mít vliv. Začít řešit, až když bude evidentní problém.
  9. Ahoj, všiml jsem si jedné takové drobné věci. Vždy když nastartuji tak mi probliknou světla (pravda, nevím, zda pouze v noci a ve dne to není vidět ) Nevíte, k čemu to slouží? (tedy kromě toho že to ničí žárovky - krátkodobé bliknutí studeným žárovkám moc nepomáhá) Napadlo mě, jestli se tím neměří baterie, protože vím, že mi občas po nastartování pípne auto (ráno, když je chladno) a zde ve fóru někdo píše, že se jedná o informaci, že je slabá baterie.
  10. Zdravím osazenstvo a prosím o radu. Asi před měsícem jsem si všiml (poslechovou metodou) hvízdavý zvuk od motoru. Projevuje se po zahřátí a mírně zakolísá kolísá při vyšlápnuté spojce. Těžko dokážu definovat onen zvuk, ale je to takové vyšší houkání. Nejvíce je to slyšet když \"parkuji\" a popojíždím na jižní spojce (tj. rychlost do 10km/h). Při vyšších rychlostech to není znát, ale to připisuji spíše hluku v kabině. Bojím se, že to je setrvák, ale zase při mé motorizaci (2l, 66kW) by neměl odcházet tak, jak u silnějších verzí. Pak mě napadá jedině spojka a vzhledem k tomu, že pracuje tak jak má (což je ale pro mě coby laika, poměrně chabá útěcha) mě tedy napadá ložisko. Co myslíte? Poradíte? Předem všem děkuji.
  11. amiandrew

    Váha vzduchu

    Výborně děkuji moc.
  12. amiandrew

    Váha vzduchu

    Ahoj, také bych se chtěl zeptat kolem váhy vzduchu. V pátek jsem zjistil, že mám poskákaný kryt vzduchového filtru tak jsem to celé rozebral a chtěl bych se zeptat, zda takto má vypadat váha vzduchu (viz. přiložené foto). Netušil jsem, že průtok vzduchu se dá měřit takovýmto způsobem (očekával jsem něco pohyblivého). Děkuji.
  13. Mohu se zeptat v jaké nádobce? Mě to pípá docela pravidelně, ale ne nijak často, a obzvlášť když jedu rychleji (120-130). Nechal jsem si vyměnit filtr a pípá to stále, tak by mě zajímalo, o jakou nádobku se jedná. Pokud by byla voda v nádrži, neexistuje nějaký přípravek na její odstranění? (kromě vyčerpání, demontáže, vyčištění a vysušení, pochopitelně)
  14. amiandrew

    Platim moc alebo malo?

    Mám to podobné jako Nema307sw. Vlastním Pežotka necelé 3 roky a všechny velké výdaje jsou chtěné (rozvody, stěrače, zimní pneu, letní disky, olej, žárovky, čepy, tyčky, šroubkya matičky) za ty necelé 3 roky 60tis. (když jsou započítány disky za 10 a zimní kola za 8) Nejdražěí položky byla první prohlídka po koupi, kdy vyměnili tyčky, čepy, šroubky a matičky, pak výměna rozvodů, pak výměny olejů a pak nákup dálničnách známek [upravil dne 11.1.2010 amiandrew]
  15. amiandrew

    rozklepe se auto

    Kontrolka žhavení opravdu problikne vždy, i když je 30°C ve stínu. Pokud je chladne, může být interval mezi rosvícením a zhasnutím delší. To ale nemění nic na tom, že žhaviče fungují i když je auto už nastartované (a to už na palubce neuvidíš) do určité doby než vzroste teplota motoru. Stačí tu na fóru trochu pohledat, píše se tady o tom dost.
×
×
  • Vytvořit...