Přejít na obsah

jeník

Uživatel
  • Počet příspěvků

    162
  • Registrace

Vše od uživatele jeník

  1. jeník

    Po úpravě motoru klouže spojka

    to co jsem měl nenapíšu.... je to motor 1,6 HDI 66 kw
  2. asi to bude úsměvný dotaz, ale známý si nechal udělat úpravu ŘJ a nyní má problém s prokluzem spojky okolo 2 000ot. v jiných otáčkách je to v pořádku. Byla ta úprava odborně provedena? Zjistím jméno co to prováděl. Děkuji [upravil dne 30/6/2014 11:54 od John]
  3. jeník

    Všechno nej všem ženám

    též se připojuji ke gratulaci. mám takový dojem, že se tento svátek začíná uznávat.
  4. rád ochutnám pivečko z nového pivovaru až pojedu na sever. Mají i lahvované?
  5. již dříve se používal na podhled v halách trapézový plech, zavěšený na lehkém ocelovém roštu. Je nutné posouzení statikem, aby nedošlo k zatížení střešní konstrukce. Na plech dát parotěsku a izolaci ve správně tloušťce.
  6. smekám před dosavadním generálním ředitelem Budvaru p.Bočkem. Za dvacetdva let rozkrádání republiky jako jeden z mála ukazuje, že když se nekrade jak podnik může vzkvétat. Pánové jsem z toho znechucen co se děje. Já už to nějak doválčím, ale co ti mladí???? 15.3.2012 je naděje, že národ ukáže svojí sílu na Václaváku v Praze a náměstích ve větších městech od 17,00 hodin.
  7. toto muzeum mohu doporučit:super. Některé exponáty vyráběli v Českých Budějovicích.Jó to jsme byli mladí....
  8. vínečko taky můžu.......
  9. je vidět, že Vás toto téma zajímá a proto připíši několik málo informací. Jenom mi dovolte ješte napsat pár řádků o problematice, která mne tíží.Bohužel dnešní doba se dá nazvat dobou neomezených možností pro toho, kdo má peníze. Za dolar nebo jinou měnu by některí prodali i vlastní matku.Jsme občané České republiky a tudíž bychom měli být hrdí na to, co nám naši předci přenechali. Pivovarnictví má v Č.Budějovicích tradici již od 13.století, kdy vznikají malé pivovary. V roce 1795 byl založen \"Budějovický měšťanský pivovar\" jako německý pivovar. Jako jeho konkurenci založili čeští akcionáři v roce 1895 \"Český akciový pivovar\", nyní BUDVAR, s výhradně českým kapitálem. V posledních letech proběhlo několik soudních sporů o ochrannou známku \"BUDWEISER\", kdy bylo 88 sporů vyhráno 28 prohráno 8 skončilo dohodou Ekonomická fakta: Budějovickému Budvaru se podařilo za posledních 20 let téměř ztrojnásobit výstav piva. V roce 2009 dosáhl pivovar celkového výstavu ve výši 1,28 miliónu hl. Zisk před zdaněním v roce 2009 před vytvořením účetní rezervy ve výši 93 mil. Kč dosáhl hodnoty 298,6 mil. Kč. Tuto nekalou akci, jak rozprášit Český pivovar a zaprodat američanům, mají na starost naše politické špičky. Ostatní informace nelze ani prezentovat.
  10. hoši, hoši i vy šprýmaři...
  11. nebudu zde psát žádnou novinku, že politické garnitury chtějí prodat prosperující pivovar BUDVAR společnosti Anheuser-Busch Companies. Bohužel dlouhodobý plán dostává reálnou podobu. BUDĚJOVICKÝ MĚŠŤANSKÝ PIVOVAR a.s. prodána značka, studny a pozemky společnosti Anheuser-Busch Companies. V budovách se vyrábí pivo s původním názvem Samson. Budějovický Budvar národní podnik je zatím český a odolává, otázka je, jak dlouho.
  12. tak zase po dvou letech mám za sebou STK a emise. Kolik platíte? V ČB emise diesel 695,00 a STK 575,00. Auto je v pořádku, takže se jedná o konečné ceny.
  13. média mlčí? Proč asi? To čeho by měly být plné zprávy, plný tisk, zapadle leží na dně rubrik. Dnes proběhla razie na ŘSD v Chomutově, celý úřad je uzavřen a zapečetěn... Informace v médiích jsou kusé. http://usti.idnes.cz/clanek.asp?c=A110114_125112_usti-zpravy_alh Šiřte dále, děkuji. Kmotři se snaží abychom nevěděli...
  14. jeník

    Palivový filtr - výměna

    taky jsem řešil jak ho vyměnit a nakonec vyrazil do servisu.
  15. takovej problém býval i u Favoritů.Po vyndání skla byla kastle pod sklem zkorodována.
  16. jeník

    Škodovka chystá omlazení loga

    jó taková Š 1203 to bylo poježdění. Nebyl to žádný závoďák, ale pomocník dobrý.
  17. jak to pozoruji, tak v dnešní době je těžké sehnat zaměstnání.Jsem rád, že už jsem v důchodu.Lituji mladé, kteří mají hypotéky nejistou práci a do důchodu daleko. Pokud se ho dožijí.Nikoho z nás určitě nenapadlo kam to dovedou za dvacet let!
  18. jeník

    Ethanol 85

    já nehledal, pouze jsem napsal to co mají nového u pumpy.
  19. zvyšování výkonu u vozidla je nutné svěřit odborníkům.Pokud bych měl škodovku tak jedině u fa CIMBU. Peugeot nevím komu bych svěřil, aby to byla tutovka.
  20. na trhu se objevil nový druh paliva.Už jste ho vyzkoušeli??? Ethanol 85 (E85, bioethanol) je směs skládající se z 85 procent z bioethanolu a z 15 procent z Naturalu 95. Proti klasickému benzínu má E85 dvě hlavní výhody - nárůst výkonu motoru a snížení emisí výfukových plynů. Nevýhodou je naopak mírně vyšší spotřeba oproti klasickým palivům.Cena za litr je o 6 Kč nižšší.
  21. tak mám takové choutky si pořídit 3008. s jakým motorem??? dnes už je jedno jestli benzín nebo naftu.
  22. KIA má našlápnuto, ale čas ukáže jak to bude s kvalitou. Motor 1,6 HDI je nejpovedenější z motorizací Peugeotu. VW přichází s touto motorizací až nyní.
  23. jeník

    jak často převažujete kola ?

    to převažuješ i zadní kola?
  24. jeník

    jak často převažujete kola ?

    takže nejsem sám co jezdí častěji do pneuservisu . nyní mne to stálo na předku 242,- Kč [upravil dne 17.6.2010 jeník]
  25. jeník

    jak často převažujete kola ?

    to bych bral, ale nyní už jsem tam byl podruhé.
×
×
  • Vytvořit...