Guest Masinka Odesláno 23. červen 2004 Odesláno 23. červen 2004 Ja predpokladam, ze se k nim ma clovek chovat slusne, ale to co pozoruju u Domanskyho v Kyjich mi casto bere dech, mozna tomu nerozumim a technici delaji vse naprosto spravne. Zacalo to novejma 407 2,0 HDI staly u nas nadvore, kam si je domanskej uskladnil a ja byl bohuzel pritomnej, kdyz je od nas odvazeli, technici nasedli do aut a rozjeli se s tim jako zavodnici formule 1, jednicka naplno, dvojka naplno, atd. proste s tim podle meho vkusu jeli jako prasata. Je to v poradku nebo se tomu motoru (turbu) nic nestane?? Pokud to v poradku neni, tak lituju ty lidi, co si tam to auto koupili, protoze zachazeno s nima bylo dopravdy hnusne, to nemluvim najizdeni ve vysokych rychlostech na obrubniky, atd. No a dneska rano tam meli jednu 306 na opravu, mladej borecek auto vyvezl z dilny, vycouvanim. Motor trapil docela brutalne. Chtel prejet do jiny dilny (asi 20m), tak musel vjet na hlavni silnici. Celych tech 20 m s tim autem hrabal. Jak si muzou tohle dovolit??? Ja kdybych videl ze takhle zachazi nekdo s mym autem zastudena, tak dostane hodne prez drzku a uz me tam vickrat neuvidi, proto doporucuju vsem, k Domanskymu do Kyji nejezdete, pokud mate svoje auto alespon malinko radi. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 23. červen 2004 Odesláno 23. červen 2004 Myslite ze to delaj schvalne?? jako treba proto ze vedi ze to auto tam davate pokazdy kdyz se neco po***e a tak tomu davaj zahul aby se to po***alo rychlejc?? ne vazne: je dobry tohle vedet...ale co se s tim da delat? Citovat
Dress Odesláno 23. červen 2004 Odesláno 23. červen 2004 normální.... studenej motor trápěj i při předváděcích jízdách..protože ti přece musí ukázat jak to jede.....mimo to takový muka zažívá asi i leckterý služební auto... Citovat
Guest Masinka Odesláno 23. červen 2004 Odesláno 23. červen 2004 Napsán autorem Dress normální.... studenej motor trápěj i při předváděcích jízdách..protože ti přece musí ukázat jak to jede.....mimo to takový muka zažívá asi i leckterý služební auto... Predvadecku chapu, to si pak clovek kupuje jako predvadecku a pocita s tm, ze se s tim zachazelo prasacky, chapu i sluzebaky. Ale nechapu ze se takhle chovaji k autum svejch zakazniku at uz v servise nebo pri prodeji novych aut. Citovat
Tomas-X Odesláno 23. červen 2004 Odesláno 23. červen 2004 S těma služebákama je to asi všude stejný. Když vidím co s tím dělají u otce v práci a hlavně v zimě tak bych je nejradši nechal chodit pěšky. Citovat
Driver Odesláno 23. červen 2004 Odesláno 23. červen 2004 No jo takhle se zachází s autama asi ve více servisech, protože jak se říká \"z cizího krev neteče\" tak proč bych si nezablbnul Já být šéfem toho autosalonu a tohle vidět, tak bych toho jelimana asi vyhodil na hodinu. Citovat
Hnipak Odesláno 23. červen 2004 Odesláno 23. červen 2004 Tak to jsi me vubec nepotesil, ja byl zrovna tam nedavno na diagnostice a drobny oprave, a pochvaloval jsem si ze to bylo levny a ze je problem - zda se - pryc. A uvazoval jsem ze bych tam mohl jezdit. Tak ted jsi me nahlodal... (Mimochodem me dost zaujalo ze mi rikali ze benzinovejch 306-ek tam moc nejezdi, prej vetsinou HDi, ale to jen tak naokraj ) Citovat
Mila Odesláno 23. červen 2004 Odesláno 23. červen 2004 Ja jezdim k Domanskemu do stodulek, a tam tohle nedelaji, bude to nejspis tim ze tam na to neni prostor a vyjezd z garaze je primo ven pred salon takze by to kazdy hned videl. U te predvadecky to nemuzu posoudit, protoze kdyz jsem u nich jezdil se 407 tak uz jsem byl nekolikaty \"testovaci\" jezdec, motor byl zahraty ale mel najeto jenom 100 km a kazdy s tim jezdil jak chtel. Citovat
vector Odesláno 23. červen 2004 Odesláno 23. červen 2004 Napsán autorem Masinka Ja predpokladam, ze se k nim ma clovek chovat slusne, ale to co pozoruju u Domanskyho v Kyjich mi casto bere dech, mozna tomu nerozumim a technici delaji vse naprosto spravne. Zacalo to novejma 407 2,0 HDI staly u nas nadvore, kam si je domanskej uskladnil a ja byl bohuzel pritomnej, kdyz je od nas odvazeli, technici nasedli do aut a rozjeli se s tim jako zavodnici formule 1, jednicka naplno, dvojka naplno, atd. proste s tim podle meho vkusu jeli jako prasata. Je to v poradku nebo se tomu motoru (turbu) nic nestane?? Pokud to v poradku neni, tak lituju ty lidi, co si tam to auto koupili, protoze zachazeno s nima bylo dopravdy hnusne, to nemluvim najizdeni ve vysokych rychlostech na obrubniky, atd. No a dneska rano tam meli jednu 306 na opravu, mladej borecek auto vyvezl z dilny, vycouvanim. Motor trapil docela brutalne. Chtel prejet do jiny dilny (asi 20m), tak musel vjet na hlavni silnici. Celych tech 20 m s tim autem hrabal. Jak si muzou tohle dovolit??? Ja kdybych videl ze takhle zachazi nekdo s mym autem zastudena, tak dostane hodne prez drzku a uz me tam vickrat neuvidi, proto doporucuju vsem, k Domanskymu do Kyji nejezdete, pokud mate svoje auto alespon malinko radi. Nevim jestli bych nebyl agresivní, kdby tohle udělali mému autu ... GRR Citovat
ady Odesláno 24. červen 2004 Odesláno 24. červen 2004 je to sila, clovek sa k autu chova lepsie ako k zene, stara sa o neho a nejaky mlady smard co vysiel pred rokom zo skoly si na tom lieci svoje komplexy pretoze jemu doma stoji hnila 120:mad: ja to uvidiet na vlastne oci, ze to robi z mojim autom tak by mu potom jeho ruky boli par mesiacov len na okrasu:D Citovat
Bohumil Odesláno 24. červen 2004 Odesláno 24. červen 2004 Tohle kdyby někdo udělal mému Jeanovi a já to viděl, nebo se to dozvěděl, tak se mě udělá červeno se zelenejma hvězdičkama před očima a dál už bych asi ztratil pamě?. Citovat
Gotrek Odesláno 24. červen 2004 Odesláno 24. červen 2004 No, mě by se asi udělalo taky rudo před očima. Ale pamě? bych neztratil já, ale ten maník, co to udělal... Citovat
Sepp Odesláno 24. červen 2004 Odesláno 24. červen 2004 No ja nevim, zda se ti to nelibi jen u motoru za studena - me by se rozhodne nelibilo ani kdyby mi tak zachazeli se zahratym autem. Ale mas pravdu, obcas se najdou pr**a i v autorizovanych servisech - mozna, ze reditelstvi peugeotu by se asi nelibilo, kdyby jsi jim poslal vidozaznam, jak se nekteri jejich \"spolupracovnici\" chovaji ke svemu /resp. sverenemu/ majetku firmy ) Citovat
Bohumil Odesláno 28. červen 2004 Odesláno 28. červen 2004 Je snad na nás sdělit, nebo nesdělit, když se nám na zacházení s našimi miláčky něco nelíbí. A co je lepší jako důkaz? Citovat
destiny Odesláno 28. červen 2004 Odesláno 28. červen 2004 No, pokud je to v tom servisu pravidlem, tak by asi nebyl problem udelat par video-zanamu (poku mozno jeste tak, aby byl vide konkretni mechanik) a pak uz by se videlo, co se s tim da delat. Treba takovy kamos v Nove by o to mel urcite zajem. Znate Novu, ta by to jeste poradne nafoukla a to by pak byla sranda to sledovat v telce ) Citovat
Guest MMMMM Odesláno 28. červen 2004 Odesláno 28. červen 2004 Chtel bych vedet, jestli existuje nejaky server o mercedesech,neco jako toto, diskuze atd.PORADTE PLS Citovat
Dydzej Odesláno 28. červen 2004 Odesláno 28. červen 2004 Napsán autorem MMMMM Chtel bych vedet, jestli existuje nejaky server o mercedesech,neco jako toto, diskuze atd.PORADTE PLS 5M: trochu off-topic v tomhle threadu, neni-liz pravda? Jinak si je vygoogli, je jich povicero, podle modelu. Ja co jsem slysel ruzne lidi o predvadeckach v autosalonech, tak je to to samy... Tipoval bych, ze je to v rozporu s internimi pracovnimi postupy, jenze to zase vyzaduje praci/cas navic (predehrati auta), takze se to obcas vynecha. A z ciziho krev netece, takze to zalezi na slusnosti predvadece/servicemana, jak s tim autem nalozi. Zakaznik to nepozna a sef s tim podle mne taky moc nenadela, platy az na vyjimky nejsou moc vysoke a shaneni novych lidi je taky slozite. [Editován dne 28/6/04 Dydzej] Citovat
Guest Masinka Odesláno 7. červenec 2004 Odesláno 7. červenec 2004 Kdyz se rekne a tak se musi rict i b. Po par mejlech s vedenim od Domanskaho, v reakci na tenhle thread mam pocit ze se neco stalo. Servisovana auta jezdi naprosto normalne, na silnici se nekonaji zadny zavody atd. Proste zmena k lepsimu. Citovat
Bohumil Odesláno 7. červenec 2004 Odesláno 7. červenec 2004 Něco jinýho to je s předváděcími vozy, kdy možná budoucí majitelé zkouší a technici předvádí co to umí, (hlavně zrychlení a brždění), a jestli fungují skutečně další vymoženosti techniky a elektroniky. Ale jinak jsem neviděl (alespoň u nás), že by se špatně zacházelo s cizími vozy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.