BoneDaddy Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 Taky by to mohlo být sakra lepší. Nejlepší na tom je, že teď už všichni normální u nás spí takže jsem připojen sám. To přes den to je jinej mazec. Citovat
Edison Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 Tomuhle říkám TEST: http://rychlost.eri.cz:81/myspeed/db/report?id=21786 Citovat
loque Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 Tak to tu máte všetci nejaké dychavičné, ja idem cez wifi a celkom sa dá : A to kamoš čo je po kábli ma bežne provokuje s 53Mbps Citovat
MJSytic Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 Původně zaslal: wooody já mám mít 16mega od O2 a koukejte, nekolikrat sem tam volal a porad nic [upravil dne 31/5/09 wooody] Příčina? Daleko od ústředny, zapnutá IPTV, starej modem ... Jestli chceš vědět, kde to vázne, pošli mi tel. číslo a mrkneme na to Jinak já mám 8M, ale jsem daleko od ústředny, takže 6M a naměřilo mi to tohle:) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 A co ze si daleko od ustredny ? To nema byt tvuj problem, ale problem operatora. Pokial on vidi, ked ta ide pripajat, ze si daleko od ustredny, tak by ty sluzbu nemnel zriadit vobec, alebo mal, ale len s rychlostou, ktoru si tam schopny realne dosiahnut ... U nas sa mera takisto vzdialenost od ustredne. Pokial si proste daleko, a uz by si nemal plnohodnotny internet, tak ty ho proste nezriadia ... Citovat
Schreek Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Taky se pochlubím Můj symetrický 4 Mbit na wifi, jelikož se tím tak trošku přiživuju, vím co wifi umí a pokud se vše dělá jak má, tak je stabilta výborná Citovat
Edison Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Proč mi teda WiFi nejede jako po drátě? To bych rád pořešil. Citovat
MJSytic Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Původně zaslal: Lubk0 A co ze si daleko od ustredny ? To nema byt tvuj problem, ale problem operatora. Pokial on vidi, ked ta ide pripajat, ze si daleko od ustredny, tak by ty sluzbu nemnel zriadit vobec, alebo mal, ale len s rychlostou, ktoru si tam schopny realne dosiahnut ... U nas sa mera takisto vzdialenost od ustredne. Pokial si proste daleko, a uz by si nemal plnohodnotny internet, tak ty ho proste nezriadia ... Hehehe Je vidět, že nežiješ v ČR U nás je všechno \"až\" 8M \"až\" 16M atd... Navíc obchodníci budou zákazníkovi tvrdit vždycky něco jinýho, než technik, který ví, jak se věci mají Citovat
destiny Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Za posledních pár let jsem se po Praze hodněkrát stěhoval a vyzkoušel několik připojení. UPC hodnotím jako jednoznačně nejlepší z toho co jsem měl. Poměr cena výkon ideální, poruchovost minimální. Citovat
wooody Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 to je dělaný ve photoshopu ne?? to snad nejni ani mozny..... to chci taky Citovat
Harlley Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 No jsem to testnul a mě UPC dává to co platim.Ale foto sem ani dávat nebudu když vidím to Ravela:) Citovat
Ravel Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Původně zaslal: Harlley No jsem to testnul a mě UPC dává to co platim.Ale foto sem ani dávat nebudu když vidím to Ravela:) Ty jsi Plzeňák a nemáš Pilsfree???? (toto není placená reklama ) Citovat
Harlley Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Ty jsi Plzeňák a nemáš Pilsfree???? (toto není placená reklama ) Nemam čoveče nějak jsem se nestaral o to co tu vše je.Nejsem rodák a UPC jsem používal už předtím.To je něco extra že se na to ptáš? Citovat
Pata Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Byvavalo to lepsi, ovsem \"pristup\" poskytovatele bez komentare :blicismajlik Citovat
Blizzard Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 wifi pilsfree [upravil dne 2.6.2009 Blizzard] Citovat
dolly1010 Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 To si děláte pr... Vidím to tak, že mám nejpomalejší net na světě Kámoš se jednou napíchnul přímo na páteřní síť (dělá bezdrátovj internet) a to byl teprv frčák Citovat
Ravel Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Původně zaslal: Harlley Ty jsi Plzeňák a nemáš Pilsfree???? (toto není placená reklama ) Nemam čoveče nějak jsem se nestaral o to co tu vše je.Nejsem rodák a UPC jsem používal už předtím.To je něco extra že se na to ptáš? za tři kila měsíčně wifina kolem 20MB a optika cca 80-100MB Citovat
Fusion Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 Pánové potřebuju poradit, už se z toho zblázním. Mám internet od UPC, jejich modem, na něj napojenej klasicky LANem Edimax wifi router. Všechno by mělo být správně nastavený (podle jejich help linky není potřeba nastavovat nic). Problém je v tom, že mě někdy router přidělí místní IP (192.168.1.5 příklad), to sem připojenej k routeru ale nejede internet. Pak se občas připojím a haluzově (nevím na základě čeho) se objeví UPC IP (viz obr.). Kdybych měl pevnou IP, tak ji nastavím a hotovo ale takto stačí když mě notebook usne, zapnu ho, připojí se automaticky ale zas tam je 192.168... Nevím co s tím Edit: většinou to všechno vyřeším tak, že všechno vypnu zapnu, čekám a pak haluzově to naskočí s tou UPC IP. Ale ta půlhodina mě nebaví. A v nastavení routeru je získat všechno automaticky. [upravil dne 24/6/2009 Fusion] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.