Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: wooody

já mám mít 16mega od O2 a koukejte, nekolikrat sem tam volal a porad nic

[upravil dne 31/5/09 wooody]

Příčina? Daleko od ústředny, zapnutá IPTV, starej modem ... Jestli chceš vědět, kde to vázne, pošli mi tel. číslo a mrkneme na to ;)

Jinak já mám 8M, ale jsem daleko od ústředny, takže 6M a naměřilo mi to tohle:)

post-0-14109607331141_thumb.jpg

Odesláno

A co ze si daleko od ustredny ?

To nema byt tvuj problem, ale problem operatora. Pokial on vidi, ked ta ide pripajat, ze si daleko od ustredny, tak by ty sluzbu nemnel zriadit vobec, alebo mal, ale len s rychlostou, ktoru si tam schopny realne dosiahnut ...

U nas sa mera takisto vzdialenost od ustredne.

Pokial si proste daleko, a uz by si nemal plnohodnotny internet, tak ty ho proste nezriadia ...

Odesláno

485827755.png

Taky se pochlubím :xvul Můj symetrický 4 Mbit na wifi, jelikož se tím tak trošku přiživuju, vím co wifi umí a pokud se vše dělá jak má, tak je stabilta výborná :super

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

A co ze si daleko od ustredny ?

To nema byt tvuj problem, ale problem operatora. Pokial on vidi, ked ta ide pripajat, ze si daleko od ustredny, tak by ty sluzbu nemnel zriadit vobec, alebo mal, ale len s rychlostou, ktoru si tam schopny realne dosiahnut ...

U nas sa mera takisto vzdialenost od ustredne.

Pokial si proste daleko, a uz by si nemal plnohodnotny internet, tak ty ho proste nezriadia ...

Hehehe :D Je vidět, že nežiješ v ČR :aut

U nás je všechno \"až\" 8M \"až\" 16M atd...

Navíc obchodníci budou zákazníkovi tvrdit vždycky něco jinýho, než technik, který ví, jak se věci mají:aut

Odesláno

Za posledních pár let jsem se po Praze hodněkrát stěhoval a vyzkoušel několik připojení. UPC hodnotím jako jednoznačně nejlepší z toho co jsem měl. Poměr cena výkon ideální, poruchovost minimální.

Odesláno
Původně zaslal: Harlley

No jsem to testnul a mě UPC dává to co platim.Ale foto sem ani dávat nebudu když vidím to Ravela:)

Ty jsi Plzeňák a nemáš Pilsfree???? (toto není placená reklama :mad: )

Odesláno

Ty jsi Plzeňák a nemáš Pilsfree???? (toto není placená reklama :mad: ) Nemam čoveče nějak jsem se nestaral o to co tu vše je.Nejsem rodák a UPC jsem používal už předtím.To je něco extra že se na to ptáš?

Odesláno

To si děláte pr... Vidím to tak, že mám nejpomalejší net na světě :(

Kámoš se jednou napíchnul přímo na páteřní síť (dělá bezdrátovj internet) a to byl teprv frčák :D

487048321.png

Odesláno
Původně zaslal: Harlley

Ty jsi Plzeňák a nemáš Pilsfree???? (toto není placená reklama :mad: )

Nemam čoveče nějak jsem se nestaral o to co tu vše je.Nejsem rodák a UPC jsem používal už předtím.To je něco extra že se na to ptáš?

za tři kila měsíčně wifina kolem 20MB a optika cca 80-100MB :super

• O 3 týdny později...
Odesláno

Pánové potřebuju poradit, už se z toho zblázním.

Mám internet od UPC, jejich modem, na něj napojenej klasicky LANem Edimax wifi router.

Všechno by mělo být správně nastavený (podle jejich help linky není potřeba nastavovat nic).

Problém je v tom, že mě někdy router přidělí místní IP (192.168.1.5 příklad), to sem připojenej k routeru ale nejede internet. Pak se občas připojím a haluzově (nevím na základě čeho) se objeví UPC IP (viz obr.).

Kdybych měl pevnou IP, tak ji nastavím a hotovo ale takto stačí když mě notebook usne, zapnu ho, připojí se automaticky ale zas tam je 192.168...

Nevím co s tím :myslim

Edit: většinou to všechno vyřeším tak, že všechno vypnu zapnu, čekám a pak haluzově to naskočí s tou UPC IP. Ale ta půlhodina mě nebaví.

A v nastavení routeru je získat všechno automaticky.

netnrc.jpg

[upravil dne 24/6/2009 Fusion]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...