Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

před půl rokem jsem po dlouhém zvažování koupil ford focu v 1.6 v kombíku. Auto jsem vybral kvůli velikosti kufru, udajné spolehlivosti.

Auto to není špatný, je to líný jako prase, ale v celku prostorný. Aktuálně po opravě počítače, výměně cívky a lambda sondy.

Musím říct že to auto mě zklamalo a nehodlám to dále snášet.

Takže po půl roce se vracím k piškotům.

Protože už kombi nepotřebuji, pokukuji po 406.

Líbilo by se mi HDI, a chci se zeptat co je lepší .HDI 2.0 66kw nebo 80kw, nebo rovnou HDI 2.2?

Zaujal mě tento, co na to říkáte?

http://www.tipcars.com/applications/a_start.php/?Aplikace=1&Lang=cz&preg=00&ver=1243155341000&ref=&gprs=&id=96154619&ca=&ck=1243155341000

Odesláno

tak urcite minimalne ten 80kW dvojliter, ja by som uz celkovo nechcel slabsie auto ako 80 kW, a dnes by som na 99 % volil 2.2 HDi... odradzal by ma jedine ten FAP, ale myslim, ze sa tu uz bezne riesi ako sa ho zbavit...

inac ten v odkaze vyzera skvelo, super farba, pekne kola a ta polokoza... urcite to stoji aspon za kuk na neho... drzim palce, nech sa kupa podari... hlavne po tom sklamani z focusa

[upravil dne 24.5.2009 maximum]

Odesláno

čim tě Focus zklamal? že 1.6 v poměrně velkym a těžkym kombíku nebude žádná raketa se dalo předpokládat... do každýho auta musíš něco vrazit, určitě i 406 tě bude něco čekat...

Odesláno

To auto jako takové, je mi jasné že každe auto (ať je to focus, fabi, 406ka) má nějaké náklady s tím také počítam.

Konkrétní důvod proč sem se rozhodnul autí změnit, ti neřeknu páč je sám nevím, jen vím že jsem šlápnul vedle a když kolém sebe vidím projížděť 406 tak jen smutně koukám :-)

Auto mám i jako koníčka a rád bych doma choval pořádného lva :-)

Odesláno

já teda mám jen 66kw ale jezdí to super,jsem s ním spokojen:super měl sem benzín 1,8 16v ten měl 81kw a proti naftě to byl šnek,ale měl taky menší krouťák,tak to bylo asi tím.A do 2,2 bych nešel,kamoš maká na vrakovišti a říká mě že tam chodí stále lidi pro náhradní díly a celý motory na 2,2 ale na 2,0 nechodí vůbec,čím by to asi mohlo být??:mrk

Odesláno
Původně zaslal: plaz

kdyz uz lva tak jedine 807

s tím musím souhlasit,406 break je už pro mě malý:D příští bude asi 807 :D ale nemůžu na ni nadávat,je to super svezeníčko;)

Odesláno

Nevim proc hned nutno jit do 80 kw...

Zalezi, co vyuzijes. Pokial sa nemylim, tak napr 80 kw verze ma uz dvojhmotny zotrvacnik nie ?

Proste tak celkovo co tu citam, sa mi zda 66 kw ako menej servisne narocna ...

Ale hadat sa za to nebudem :D

Inac ta 66 ka taha celkom slusne ...

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

A co se stane až píchneš na 406 která bude za nějakou dobu potřebovat podobný opravy?

Nechám to opravit jako toho focuse ale necham si jí.

Focuse jsem si koupil z nutnosti, ale teď už mám (v případě nutnosti tahat objemné věci) k dispozici transportera. A chci si pořídit něco co se mi bude líbít.

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

66 kW do 406 nee..:D

Nevím proč by neee,jezdím s tím a super,není to na závody,ale na normální ježdění a sem tam předjetí nějaké oktávky to bohatě stačí:super

Odesláno
Původně zaslal: PnR

406 nie je v rovnakej triede s focusom ze nie? 406 je s ochcafkou~golfom~a4 nie?

aspon mne to tak vychadza... 607 je potom so superbom a passatom

406ka není stejná kategorie jako Octavie, ale právě odpovídá spíš tomu Passatu. Octavie je vlastně prodloužený Golf, tzn. srovnatelná s Focusem, 307ou apod.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...