Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak jste spokojení s novou moderací fóra?

Jak jste spokojení s novou moderací fóra?  

1. 1. Jak jste spokojení s novou moderací fóra?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: marko306

chlapi, na mna nechodtte so skratkami(FF,IE a podobne):bojim:D

Zaprve neviem co to znamena, ja som z pocitaca magor

Zadruhe ja sem chodim v 99,9%, len cez mobil, lebo ja nemam PC s netom.

Ale uz to pomaly pojde, mam ikonku citovat, ostatne su anglicke :D:aut

IE = Internet Explorer tj zakladni klasicky internetovy prehliadac ktory je zabudovany v XP cku

FF - Fire Fox tj Mozilla - asi najoblibenejsi iny prohlizec nez IE

Dale mezi znamejsi je Google Chrome (ten uzivam ja) a Opera ...

Nemas nahodou v mobile Operu resp. Operu mini ?

Odesláno

nie nemam operu mini. Ja mam web&walk. Mam n95 takze opera mini bola davnejsie na n6300

Aha uz mam aj ikonku upravit, ale len na mojich prispevkoch:D:aut

[upravil dne 20/5/09 marko306]

Odesláno

no by si sa divil. Tlacitko je o velkosti 2,5 x 9,5mm :D a lupu mam stale po ruke takze mna nic neprekvapi:D zo zaciatku som mal problem aj z obrazkami, boli jak bilboardy, ale aj to som doriesil.

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

to uz je po nekolikate, co zde padla obvineni z cenzurovani fora, nespravedliveho mazani prispevku, osobniho zasednuti si na nekoho atd..

nevsimnul jsem si, ze by se soucasni opravneni admini nebo moderatori neceho takoveho dopousteli, proto bych poprosil, nez zase nekdo takovou vec vypustite z klavesnice, co treba nahodit i par prikladu te domnele cenzury ?

takove excesy tu byly pouze ve dvou pripadech, v prvnim moderator odesel sam a ve druhem mu byla prava moderatora odebrana. pokud tedy mate nejake dalsi pripady, nestydte se s tim prijit konkretne, pokud je nemate, prosim, neobvinujte spravce z podobnych aktivit!

dekuji.

Vitty: dokážeš najít náš \"flame\" kde jsi mi říkal, že kritizovat dovede každý a když jsem tak \"kritický\" proč jsem si nepodal přihlášku na moderování fora. A že kritický dovede být každý. Pokud ano, prosím hoď odkaz. Odpovídal jsi (stejně jako psal, 11/5/2009 (podle mě to nenajdeš, bylo to smazáno jako pokus o flame)

Stejně jako nenajdeš moji odpověď na to, že děkuji za tvoji kritiku. ;)

Moderátor je od slova moderovat, tedy usměrňovat, ne napomínat - 5 minut slávy za pravidlo č.5 (také odmazáno)

Ať si to užijí.

Důsledky těhle moderátorských extempore si ponese vedení. (a další vedení mu budou vděčna) Je mi jedno, co budou dělat dál, váhám poskytovat pomoc s ohledem na možnost odmáznutí (ťřeba správné) odpovědi - nemám fakt čas nikoho přesvědčovat, a pak to sem psát znovu.

Více nasraných přispívajících --> méně přispívajících --> méně peněz --> méně sponzorů.

Vvitty a moderátorská obec, pls, hoďte sem odkaz na Vvittyho \"kritiku\" . Potvrdíš(te) tím svoje(Vvittyho) slova. Díky.

Odesláno
Původně zaslal: honza406

vix sorry, ale je to k něčemu ?? Protože pokud budou takové příspěvky jak uvádíš tak to tu ztrácí smysl a nemá tu cenu ani býti :aut

To je na každém z nás, co chce a nechce ...

třeba pravidlo č.5 je fajn, ale k ničemu - jakožto odpovídat do pokusů je fajn, ale také k ničemu...

Vždycky někdo bude arbitrem a vždy někdo za to bude zodpovědný ! ( i za vedení Peugeot-Clubu)

... příspěvek, co se nám nelíbí, se šoupne do pokusů (dříve to byl trezor). Je mimo veškeré vyhledávání.

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

scratch: a proč už se netěšíš? Co jsme ti udělali ?

All : kdo tu ještě jednou napíše ještě něco o cenzuře tak ho zabanuju !!!

:D:D:D

protoze me unavuje to vecny hadani o moderovani. Spouste lidi tady asi opravdu chybi ten zakladni manual, ktery by treba museli precist pri registraci apod..... Myslim si, ze driv to bylo v pohode, ted to taky neni spatny, ale malicko prehnany. Ale fandim tomu. Jen proste ctu nejaky tema, ktery se zmeni v ramci zasahu moderatora (opravneneho ci ne) a komunikace se zmeni na dohady s moderatorem. Chyba je na obou stranach. Fandim vsem

Odesláno

Já ti nevim, jinde, tim myslim jiná fora, si zásahy moderátorů nikdo nedovolí komentovat do vlákna, tady jsou lidi kterým je to jedno, prostě to tam plácnou a myslí si jak nezabodovali. Možná že tam moderátorům píšou třeba SZ, ale do vlákna nikdy

Odesláno

tak ale už stačí ne, jsme tu od toho aby jsme si pomáhali, ne se navzájem uráželi, je jasný že se někdo dostane do sporu, ale ocamcaď pocamcaď, a tohle už je trochu moc...... vím nic mi do toho není, nejsem ani řádný člen (zatím) ale myslim že nejsem jedinej komu to už začíná vadit, a jestli jo tak sry, ale musel sem to říct (napsat)

Odesláno

Myslim, ze tohle je obycejna vymena nazoru.

Ja sem hlasoval pro ANo.

Ale myslim, ze pomer 40 spokojenych k 30 ty nespokojenym je aj na zamysleni, ze strany moderatoru ...

Uzivatele by mneli vic dodrziavat poriadok, moderatori troska zmiernit alebo zneviditelnit zasahy do fora.

Na kazde strane je nejaka rezerva, v kazdem pripade, sou to moderatory velice kratce, a taky se este jen zajizdeji...

Odesláno
Původně zaslal: wooody

tak ale už stačí ne, jsme tu od toho aby jsme si pomáhali, ne se navzájem uráželi, je jasný že se někdo dostane do sporu, ale ocamcaď pocamcaď, a tohle už je trochu moc......

ano s tímto souhlasím.....

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Já ti nevim, jinde, tim myslim jiná fora, si zásahy moderátorů nikdo nedovolí komentovat do vlákna, tady jsou lidi kterým je to jedno, prostě to tam plácnou a myslí si jak nezabodovali. Možná že tam moderátorům píšou třeba SZ, ale do vlákna nikdy

znam, fora, kde za komentar moderatorova zasahu ve vlakne je uzivatel odmenen banem a myslim si, ze tak je to spravne a tak to ma byt. tvurce prohresku at si s modem pres sz vysvetli co a jak a je klid.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak mám nzamkli další vlákno. I když se časem rozvinulo kapku jinkak, pořád bylo slušně argumentováno. Nějak postrádám nějaký vážnější důvod k jeho uzamčení. Podle mě ukázka přehnané moderace fora. :-(

Odesláno

Tak, zamknul jsem ho, přesně jak říkáš, bylo slušně vedené, sledoval jsem ho dlouho, až když Michal Talbot začal přiostřovat jsem v tom viděl začinajicí flame a to byl nejvyšší čas to utnout. Nepřišla mi jediná SZ s tím že by s to někomu nelíbilo a že by to třeba chtěl znovu otevřít, nikdo nenapsal ani ň, takže bych netvrdil nic o přehnanosti, díky za pochopení

Kdo neví, šlo o toto vlákno -

[upravil dne 1/7/09 Radek Hurvajz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...