jackie Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 kde se dá sehnat maska na starý model 406-ky bez znaku? Citovat
Ferry Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 jedine vyrobit, ale osobne se mi to nelibi, je to takovy zbytecny odosobneni toho auta, proste lev k peugeotu patri a bez nej to vypada divne a blbe Citovat
jackie Odesláno 19. červenec 2008 Autor Odesláno 19. červenec 2008 jasně když ji neseženu a dělat se mi s ní nechce,tak tam lvíček zůstane Citovat
jurash Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Původně zaslal: Ferry jedine vyrobit, ale osobne se mi to nelibi, je to takovy zbytecny odosobneni toho auta, proste lev k peugeotu patri a bez nej to vypada divne a blbe jj me ty auta bez znaku pripadaj jak ty noname vozidla treba v reklamach na pneumatiky, nebo na pohonny hmoty nebo na povinny ruceni, proste auto bez ksichtu... Citovat
BoneDaddy Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Taky se přikláním k tomu aby si nechal lvíčka na svém místě. Nelíbí se mi to. Výjimku má zase čakom. K tomu jeho to docela pasuje. Citovat
jackie Odesláno 19. červenec 2008 Autor Odesláno 19. červenec 2008 ale když mě se to bez znaku tak líbí,ale co masku nemůžu nikde sehnat tak ho pošlu na lak s původní.třeba časem se něco najde Citovat
čakom Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Maska bez znaku se děla. Ale bevím ten odkaz. před rokem stála 2 nebo 3 tisíce myslím. Ja si to upravoval doma. Ale musíš ještě zavařit narazník. Tak po hodině a půl hledání jsem to našel http://www.fun-tuning.cz/index.php?page=detail&category=8&parent=1&car=Peugeot&model=406&typ=&ID=2591〈=0 BoneDaddy: [upravil dne 20.7.2008 čakom] Citovat
jackie Odesláno 20. červenec 2008 Autor Odesláno 20. červenec 2008 díky moc za ten odkaz,už jsem na něj jednou koukal ale nebyl jsem si jistej jestli to byly český stránky.to je fajn alespon si zase můžu udělat radost Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.