Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ad značky v Kelly - a co kdybyste třeba zkusili kliknout na katalog, hm? Mimo Starline je tam ještě Banner, Varta, Optima. A s klubovou slevou... A co se týče baterií Starline, tak kolik si asi tak myslíte, že je tu dostupných výrobců baterek? A kdopak jí asi tedy dělá? 74Ah Starline mě vyjde na nějakých 15 stovek, možná ani to ne, a je na ní záruka tři roky. Jel jsem tedy dnes zrovna pro 74Ah Bannerku, ale měli je bohužel blbě onálepkované, dostal jsem místo ní 62Ah a zase jí šel pěkně vrátit. Zítra místo ní koupím tu Starline, a bude to, leda že by se mi na poslední chvíli zalíbila nálepka Varta.

Odesláno

panove, musim se medveda zastat :), ta sama vec se mi stala loni asi v zari, auto jsem koupil v cervenci, vse fungovalo ok, nic nenasvedcovalo tomu, ze by byl nejaky problem s baterkou, az jednou odpoledne jsem dojel pred dum a rano uz mi to vubec neotocilo, stacila mi jen odemknout a zamknout :), jinak tam byla puvodni baterecka take z roku 99 panove ..... :)

ps: take jsem ji menil za vartu blue dynamic 74Ah v kelly se slevou :)

[upravil dne 18/5/09 BV406]

Odesláno

skoro bych cekal, ze kdyz uz jsi byl v servisu, tak ze zmerili jen dobijeni, ale uz ne rovnou i tu baterku, ktera nepochybne nevypadala nijak zvlast nove...

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: Pe.Tr

tak to dopadá když věci jen používáte

By mě zajímalo, jakým způsobem člověk, který auto nejen používá, vyčuchá, že baterka, která ještě ve středu normálně fungovala, je na odchodu (že by nějaký zvláštní tunerskodiagnostický čuchometr??)

Mě Audi hlásila výměnu baterie. Dokonce i v dálkovém ovladači u klíče to hlásilo nutnost výměny (to ale zvládala i 307)

Odesláno

Zažil už jsem u hodně baterií konec typu \"náhlá smrt\". Stane se, ne vždy o sobě dá baterie vědět slábnutím. Že vás před tím zachrání měřák je naivita jak noha, když si to necháte zkontrolovat jednou dvakrát za rok, pozná se prdlajz. A o moc častěji hodně lidí nekontroluje ani gumy...

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

skoro bych cekal, ze kdyz uz jsi byl v servisu, tak ze zmerili jen dobijeni, ale uz ne rovnou i tu baterku, ktera nepochybne nevypadala nijak zvlast nove...

Baterku jsem měřit nenechával z výše popsaného důvodu tzn. že jsem nevěřil, že by se cestou z Čechovky do Bubenské ulice dobila natolik, aby mělo její proměření smysl. Když se nedobila ani po přejezdu z Bubenské ulice do Hostivaře, už bylo vymalováno

Odesláno

K měřákům - i těm zátěžovým - mám rezervovaný přístup od doby, kdy mi v dodávce často klekala baterie, přitom ale proměřením zátěžovým měřákem nebyla zjištěna žádná vada (nakonec se dvouletá baterie vyměnila a problém se startováním byl vyřešen).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...