Pe.Tr Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 zbytečně se budu jen opakovat: měřákem. btw: ano , na přelomu roku proběhne obnova mého vozového parku .Většina ví. Citovat
Medvěd Odesláno 17. květen 2009 Autor Odesláno 17. květen 2009 Taky se s dovolením zopakuju - ten měřák by mi ještě ve středu žádný problém neukázal !!! Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 no ja si dovolim oponovat tím že na deset let stare baterce 100% ano. Citovat
MatrixChose Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 Něco by ukázal, ale třeba by taky mohla ještě rok jezdit, to nikdo neví. Věci většinou fungujou do doby než se rozbijou Citovat
oddie Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 Ad značky v Kelly - a co kdybyste třeba zkusili kliknout na katalog, hm? Mimo Starline je tam ještě Banner, Varta, Optima. A s klubovou slevou... A co se týče baterií Starline, tak kolik si asi tak myslíte, že je tu dostupných výrobců baterek? A kdopak jí asi tedy dělá? 74Ah Starline mě vyjde na nějakých 15 stovek, možná ani to ne, a je na ní záruka tři roky. Jel jsem tedy dnes zrovna pro 74Ah Bannerku, ale měli je bohužel blbě onálepkované, dostal jsem místo ní 62Ah a zase jí šel pěkně vrátit. Zítra místo ní koupím tu Starline, a bude to, leda že by se mi na poslední chvíli zalíbila nálepka Varta. Citovat
BV406 Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 panove, musim se medveda zastat , ta sama vec se mi stala loni asi v zari, auto jsem koupil v cervenci, vse fungovalo ok, nic nenasvedcovalo tomu, ze by byl nejaky problem s baterkou, az jednou odpoledne jsem dojel pred dum a rano uz mi to vubec neotocilo, stacila mi jen odemknout a zamknout , jinak tam byla puvodni baterecka take z roku 99 panove ..... ps: take jsem ji menil za vartu blue dynamic 74Ah v kelly se slevou [upravil dne 18/5/09 BV406] Citovat
Vvitty Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 skoro bych cekal, ze kdyz uz jsi byl v servisu, tak ze zmerili jen dobijeni, ale uz ne rovnou i tu baterku, ktera nepochybne nevypadala nijak zvlast nove... Citovat
destiny Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Pe.Tr tak to dopadá když věci jen používáte By mě zajímalo, jakým způsobem člověk, který auto nejen používá, vyčuchá, že baterka, která ještě ve středu normálně fungovala, je na odchodu (že by nějaký zvláštní tunerskodiagnostický čuchometr??) Mě Audi hlásila výměnu baterie. Dokonce i v dálkovém ovladači u klíče to hlásilo nutnost výměny (to ale zvládala i 307) Citovat
oddie Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Zažil už jsem u hodně baterií konec typu \"náhlá smrt\". Stane se, ne vždy o sobě dá baterie vědět slábnutím. Že vás před tím zachrání měřák je naivita jak noha, když si to necháte zkontrolovat jednou dvakrát za rok, pozná se prdlajz. A o moc častěji hodně lidí nekontroluje ani gumy... Citovat
Medvěd Odesláno 18. květen 2009 Autor Odesláno 18. květen 2009 Původně zaslal: Vvitty skoro bych cekal, ze kdyz uz jsi byl v servisu, tak ze zmerili jen dobijeni, ale uz ne rovnou i tu baterku, ktera nepochybne nevypadala nijak zvlast nove... Baterku jsem měřit nenechával z výše popsaného důvodu tzn. že jsem nevěřil, že by se cestou z Čechovky do Bubenské ulice dobila natolik, aby mělo její proměření smysl. Když se nedobila ani po přejezdu z Bubenské ulice do Hostivaře, už bylo vymalováno Citovat
Medvěd Odesláno 18. květen 2009 Autor Odesláno 18. květen 2009 K měřákům - i těm zátěžovým - mám rezervovaný přístup od doby, kdy mi v dodávce často klekala baterie, přitom ale proměřením zátěžovým měřákem nebyla zjištěna žádná vada (nakonec se dvouletá baterie vyměnila a problém se startováním byl vyřešen). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.