Jessie Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Zdravim vsechny, bohužel z pracovního vytížení a častýho cestování jsem byl nucen vyměnit své vozidlo.. 206 RC tzv RCčko jsem prodal a koupil nádhernýhop novýho mazlika - sami se můžete íže pokochat... Mam jeste jeden dotaz a to kam resp. komu mam vrátit clubovou kartičku a zrušit tento učet...? Bohužel jsem se rozhodl pro jinou značku ( pan Domanský a jeho servisáci k tomu velice přispeli abych se ozhodl pro jinou znacku... Tak zatím se mejte a prosim o naky to info komu to vratit... Diky [upravil dne 15/5/09 Jessie] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Klubovou karticku myslim nemusis nikomu vracet, a proste kdyz sem chces prestat chodit, tak sem nechod. Niekde neni psano, ze tu mohou byt jen majitele znacky peugeot... A tak si auticko hezky uzi, a dobre zabezpec, tahle znacka, i s tym modelem pujde medzi kriminalniky na dracku Citovat
s1600 Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 PassatCC je libovka ..na druhou stranu skora RCcka:nevim Citovat
vix Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 klubovou kartičku, když chceš, stříhni. Účet jde zrušit dle navigace \"fora\" A neporušuj pravidla fora ! Citovat
Maverick Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Musím uznat, že tohle auto se skopčákům opravdu povedlo, i když s těma malejma okýnkama působý trochu jako tank:) Přeji ti, ať jsi s ním spokojen a mnoho šťastných kilometrů. To že nemáš peugeota neznamená, že by jsi odtud musel odejít. Pokud chceš, můžeš zde zůstat i nadále:super Citovat
marko306 Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 velmi vydarene auto, ale ten zadok mi do toho nepasuje. Pripomina mi to korejcov (nieco do stylu hyundai) z 90-tych rokov a vyssie. A tak isto sa pripajam k nazoru, ze ina znacka auta nie je dovodom k zruseniu clenstva v P-C:papa Citovat
Jirkap Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Kartička je tvoje, nemusím vracet a učet pokud nechceš nemusím rušit není to tím, že nemáš auto peugeot Pokud ano, tak je to po přihlášení na hlavní stránce... je tam přímo tlačítko \"ukončit své členství v clubu\" Citovat
Medvěd Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 JirkaP to napsal přesně - pokud nechceš, končit v klubu nemusíš (kartičku si klidně nech jako suvenýr, třeba jednou bude mít ohromnou cenu). Citovat
Burisek Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Původně zaslal: Jessie Bohužel jsem se rozhodl pro jinou značku ( pan Domanský a jeho servisáci k tomu velice přispeli abych se ozhodl pro jinou znacku... [upravil dne 15/5/09 Jessie] Můžeš tohle nějak objasnit ?? Citovat
ChodeC Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Moc pekny auticko. Skoda jen toho automatu. Citovat
pastorek Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Ten automat je určite DSG a vôbec to nieje zlá voľba. Jessie: Z môjho pohľadu je to dobrý výber, určite budeš spokojný. Želám veľa kilometrov bez problémov a veľa šťastných návratov. Citovat
Přema Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 :xvulK tomu automatu.....jezdím často s 6ti stupnovým DSG a můžu říct že to je převodovka kterou bych chtěl.....Jinak autíčko moc pěkný......Jen by mě zajímalo co ti provedly u Domanského...??? [upravil dne 15-5-09 Přema] Citovat
subin Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 taky jsem názoru,že DSG je jeden z nejpovedenějších automatů vůbec,tak nějak nerozumím,proč ho odsuzuješ. Citovat
ChodeC Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Původně zaslal: subin taky jsem názoru,že DSG je jeden z nejpovedenějších automatů vůbec,tak nějak nerozumím,proč ho odsuzuješ. Protoze jsem z obrazku nepoznal, ze se jedna o tuto prevodovku a ani jsem nevedel, ze neco takoveho VW ma. Osobne jsem zastancem klasickeho razeni (ale priznavam, ze jsem s timto typem automatu nikdy nejel). Citovat
Béďa Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 paradni auticko, tak at ti dobre slouzi PS: kam si prodal RCcko? Citovat
Jessie Odesláno 16. květen 2009 Autor Odesláno 16. květen 2009 Story s panem Domanským jsem už parkrat tady psal... po prvnim pravidelnem servise kteryx jsem nechal u pana domanskeho provest jsem nasel hned nekolik zavad ktere zpusobili jeho mechanici.. 1. sroubovak v motorovem prostoru ( blizko rozvodu motoru ) 2. nedotazeny kontakt od baterky ( pri prujezdu dirou nebo prudkem brzdeni se auto vypinalo ), 3. odmontovana rozpera mezi prednimi tlumici, 4. znicene hrdlo nadrzky odstrikovacu... jeste tyz odpoledne jsem to reklamoval a chtel vratit penize protoze jedine co vymenili byly tri zarovky jinak v podstate nic neudelali a nedali ani razitko do servisni knihy.. nechal jsem si zavolat primo pana domanskeho a vratil mu jejich sroubovak.. pan domansky se o tom nechtel vubec bavit a pak jen zbabele utekl - penize mi nevratili ale donutil jsem je aspon at mi daji nove hrdlo nadrzky ostrikovacu !!! Dalsi prihoda tentokrat s domanskym na jeremiasce kde mi po oprave vratili poskrabane auto.. RC jsem prodal primo jednomu klukovi ( nikoliv do autobazaru )... Jizda s CC je zatim suprova , DSG uplne uzasne hlavne padilka pod volantem fakt uplne uzasny... zatim s nim moc nelitam abych si ho hne neznicil... Naprosta spokojenost tesim se az bude zajete a skusim sportovni nastaveni... Jo jen jestli mohu poprosit ty zkusenejsi o smazani inzeratu na foru Auto - prodám ( Peugeot 206 RC 180k na 3. strance fora ) diky moc Upraveno a jen připomenu Jessie , internet není až tak anonymní.Rozmýšlej co píšeš.-upraveno z pozice moderátora ne z pozice zaměstnance , to pro upřesnění. [upravil dne 17/5/09 Pe.Tr] Citovat
John Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 Taky ti přeju spoustu štastných km...a ad domanský co na to říct.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.