Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsechny, bohužel z pracovního vytížení a častýho cestování jsem byl nucen vyměnit své vozidlo.. 206 RC tzv RCčko jsem prodal a koupil nádhernýhop novýho mazlika - sami se můžete íže pokochat... :D Mam jeste jeden dotaz a to kam resp. komu mam vrátit clubovou kartičku a zrušit tento učet...? Bohužel jsem se rozhodl pro jinou značku ( pan Domanský a jeho servisáci k tomu velice přispeli abych se ozhodl pro jinou znacku...

Foto%20604.jpg

Foto%20605.jpg

Foto%20606.jpg

Foto%20607.jpg

Foto%20608.jpg

Tak zatím se mejte a prosim o naky to info komu to vratit... Diky :roker

[upravil dne 15/5/09 Jessie]

Odesláno

Klubovou karticku myslim nemusis nikomu vracet, a proste kdyz sem chces prestat chodit, tak sem nechod.

Niekde neni psano, ze tu mohou byt jen majitele znacky peugeot...

A tak si auticko hezky uzi, a dobre zabezpec, tahle znacka, i s tym modelem pujde medzi kriminalniky na dracku :(

Odesláno

Musím uznat, že tohle auto se skopčákům opravdu povedlo, i když s těma malejma okýnkama působý trochu jako tank:) Přeji ti, ať jsi s ním spokojen a mnoho šťastných kilometrů.

To že nemáš peugeota neznamená, že by jsi odtud musel odejít. Pokud chceš, můžeš zde zůstat i nadále:super

Odesláno

velmi vydarene auto, ale ten zadok mi do toho nepasuje. Pripomina mi to korejcov (nieco do stylu hyundai) z 90-tych rokov a vyssie. A tak isto sa pripajam k nazoru, ze ina znacka auta nie je dovodom k zruseniu clenstva v P-C:papa

Odesláno

Kartička je tvoje, nemusím vracet a učet pokud nechceš nemusím rušit :) není to tím, že nemáš auto peugeot :)

Pokud ano, tak je to po přihlášení na hlavní stránce... je tam přímo tlačítko \"ukončit své členství v clubu\"

Odesláno

JirkaP to napsal přesně - pokud nechceš, končit v klubu nemusíš (kartičku si klidně nech jako suvenýr, třeba jednou bude mít ohromnou cenu).

Odesláno
Původně zaslal: Jessie

Bohužel jsem se rozhodl pro jinou značku ( pan Domanský a jeho servisáci k tomu velice přispeli abych se ozhodl pro jinou znacku...

[upravil dne 15/5/09 Jessie]

Můžeš tohle nějak objasnit ??

Odesláno

Ten automat je určite DSG a vôbec to nieje zlá voľba.

Jessie: Z môjho pohľadu je to dobrý výber, určite budeš spokojný. Želám veľa kilometrov bez problémov a veľa šťastných návratov.

Odesláno

:xvulK tomu automatu.....jezdím často s 6ti stupnovým DSG a můžu říct že to je převodovka kterou bych chtěl.....Jinak autíčko moc pěkný:super......Jen by mě zajímalo co ti provedly u Domanského...???:myslim

[upravil dne 15-5-09 Přema]

Odesláno
Původně zaslal: subin

taky jsem názoru,že DSG je jeden z nejpovedenějších automatů vůbec,tak nějak nerozumím,proč ho odsuzuješ.

Protoze jsem z obrazku nepoznal, ze se jedna o tuto prevodovku a ani jsem nevedel, ze neco takoveho VW ma. Osobne jsem zastancem klasickeho razeni (ale priznavam, ze jsem s timto typem automatu nikdy nejel).

Odesláno

Story s panem Domanským jsem už parkrat tady psal... po prvnim pravidelnem servise kteryx jsem nechal u pana domanskeho provest jsem nasel hned nekolik zavad ktere zpusobili jeho mechanici.. 1. sroubovak v motorovem prostoru ( blizko rozvodu motoru ) 2. nedotazeny kontakt od baterky ( pri prujezdu dirou nebo prudkem brzdeni se auto vypinalo ), 3. odmontovana rozpera mezi prednimi tlumici, 4. znicene hrdlo nadrzky odstrikovacu... jeste tyz odpoledne jsem to reklamoval a chtel vratit penize protoze jedine co vymenili byly tri zarovky jinak v podstate nic neudelali a nedali ani razitko do servisni knihy.. nechal jsem si zavolat primo pana domanskeho a vratil mu jejich sroubovak.. pan domansky se o tom nechtel vubec bavit a pak jen zbabele utekl - penize mi nevratili ale donutil jsem je aspon at mi daji nove hrdlo nadrzky ostrikovacu !!! Dalsi prihoda tentokrat s domanskym na jeremiasce kde mi po oprave vratili poskrabane auto..

RC jsem prodal primo jednomu klukovi ( nikoliv do autobazaru )...

Jizda s CC je zatim suprova :D, DSG uplne uzasne hlavne padilka pod volantem fakt uplne uzasny... zatim s nim moc nelitam abych si ho hne neznicil... Naprosta spokojenost :roker tesim se az bude zajete a skusim sportovni nastaveni...

Jo jen jestli mohu poprosit ty zkusenejsi o smazani inzeratu na foru Auto - prodám ( Peugeot 206 RC 180k na 3. strance fora ) diky moc

Upraveno a jen připomenu Jessie , internet není až tak anonymní.Rozmýšlej co píšeš.-upraveno z pozice moderátora ne z pozice zaměstnance , to pro upřesnění.

[upravil dne 17/5/09 Pe.Tr]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...