Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

SRAZ trochu jinak? Co takhle zajít začátkem června na DISKOTÉKU?

SRAZ trochu jinak? Co takhle zajít začátkem června na DISKOTÉKU?  

1. 1. SRAZ trochu jinak? Co takhle zajít začátkem června na DISKOTÉKU?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

zhulákáme se jako motyky , hlavní je klofnout 16tku s bytem v blízkosti parketu a rodičema na chatě .hodim gel ,cáknu se pumou a jdem na to . Marceli kdy kde ?

To jako že si vezmeš tu teplákovou soupravu, cos měl na srazu? :D

Odesláno

aka: Chápu tě, ale připomeň mi jak to v té Lucerně chodí? Přijde mi to moc v centru s velkou mírou cizinců a divných existencí...

Termíny:

Na tento víkend se domluvit asi už nestihneme.

O víkendu 22.5. a 23.5. by tam měli 80ky a 90ky hrát.

Pátek 29.5. by tam měli 80ky a 90ky hrát ale už je tam rezervace pro 70 lidí, takže tam bude asi narváno.

Sobota 30.5. jakási párty - takže to ne.

Program na červen ještě nemají (zjistím možná zítra). Nejvíc bych se přikláněl k tomu prvnímu víkendu v červnu, tedy pátek 5.6. nebo sobota 6.6.

Co vy na to?

Já že by asi bylo dobré to domluvit s předstihem, aby se s tím dalo počítat a ne něco vymyslet na poslední chvíli...

Zejména abychom se domluvili na dopravě, účasti, případném přespání apod.

Čekám Vaše názory k termínu a teda k tomu, jestli se jdeme bavit nebo lovit a balit. ;)

[upravil dne 13/5/2009 Marcel505]

Odesláno

mish mash ? a kruci , no není to tak dávno co jsem bydlel ve šmeralově u letenského náměstí...:roker

mish mash nemyslím.

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

....Je to kousek od Letenskýho tunelu, abych to aspoň nasměroval místně.

Ne že budete ve 3 ráno zvonit u nás doma, to by šlo veškeré přátelství stranou a letěl by po Vás minimálně kýbl

Odesláno

Ne že budete ve 3 ráno zvonit u nás doma, to by šlo veškeré přátelství stranou a letěl by po Vás minimálně kýbl

Tak ubytování už je zajištěný :D:aut

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Tak ubytování už je zajištěný :D:aut

Tímto bych chtěl velmi poděkovat Medvědovi, že se nabídl ubytovat duše z větší dálky, či ty, kteří budou pít na kuráž a pak nebudou vědět kde že to bydlí. :D

Přemýšlím tedy nad tím KDY - potřebuji zásadní rozhodnutí jestli v pátek nebo v sobotu. Pátek si myslím je nevhodný, dost lidí je v práci, nebo mají i odpolední a pak taky ta doprava pro mimopražské...

Takže se přikláním k sobotě, přeci jen bude víc klidu a můžou dorazit i mimopražští.

A taky se přikláním k termínu, kdy tam nebude jiná akce (třeba na jednu sobotu tam má rezervaci 300 lidí).

Takže mi z toho vychází sobota, a to asi ta první v červnu. No ještě to promyslím a snad zítra napíšu oficiální pozvánku.

Odesláno

Si taky myslím, si jeď po práci (třeba i ranní) do Prahy na disko pařit do rána... Takhle v sobotu by mohli ti z větší dálky dorazit třeba busem ráno či odpoledne, aby to tolik nebolelo peněženku.

Nehledě k tomu, že by se tím vyřešil problém kam s auty, jak je kde zaparkovat apod.

[upravil dne 14/5/09 Radek Hurvajz]

Odesláno

...už sem oprášil mrkváče...

Tak to bude ta správná prča, jestli přijdete oblečení v duchu minulého století. :super

Odesláno

Pe.Tr:a nezapomen si na mrkvacich nariznou diry u kolen_!:D ale tim moc 16cku nezblis ted frci podesravacky!:D tedas kalhoty co mas prdel az pod kolena_!!

[upravil dne 14.5.2009 Pllaša]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

no tak jsem nějak myslel že by nám mohla manželka udělat výbornou domácí hovězí polévku ?? :myslim:D

Odesláno

...už sem oprášil mrkváče...

super,taky doma jedny mám..... a nezapomeň na tu dýzu vzít ty kazety,kdyby nehráli nic podle našeho gusta,tak ať máme zálohu :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...