Georginek Odesláno 10. květen 2009 Autor Odesláno 10. květen 2009 Ja bych chtel videt panove Vas, kdyby se Vam to stalo. Ostatne taky jsem to bral jako nadsazku.... Nebylo to mysleno na vsechny Citovat
Georginek Odesláno 10. květen 2009 Autor Odesláno 10. květen 2009 Původně zaslal: .mycTD enikybeniky: pravomoc k tomu nemam o nic mensi, nez MP, resp. odtahovka v pripade georinkovych kol a adekvatnosti se tu jiz nejakou dobu vede spor. Me treba prudi, ze se tu borec snazi resit moznost napravy dojebanych kol a misto toho se tu do nej pusti znudeny rezident ohledne parkovani. Btw. mohl bych tu hledat v historii medvedi narky pri zavadeni zminovane zony a taky nebyly pro P7 zrovna lichotive. [edit] medvedovo auto jsem nespravne stat nevidel, bo to jednak nesleduju, druhak o tom ta debata neni. P.S.2 ze Georginek nemel nic podepisovat, pred prevzetim auta tez nespochybnuju. [upravil dne 10|5|09 .mycTD] JJ hezkej nazor :D:D Bohuzel jsem to podepsal, respektive muj bracha. Na druhou stranu, i kdyby me tam pustili videl bych velky h**** protoze tam byla tma.....A halogen sebou opravdu nevozim.....Prez display telefonu to nebylo bohuzel na tom parkovisti znatelne....... Citovat
Edison Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 No nevím... I když jsem vytočen na nejvyšší obrátky, snažím se korigovat své výlevy tak, aby to nezůčastněné ani nemohlo pozvednout. Nadsázka podle mě nemá nikoho urážet. Sorry, ale Tvůj výlev mě docela urazil. A je mi vcelku fuk, jak ses cítil. O dalším už ani nmluvím. A to nejsem rezidentem. Kdybych byl, asi bych Ti k tomu napsal mnohem více jadrných slov. Nemluvě o tom, že v jiné části píšeš, jak jsi je pořčastoval svými slovními výjevy. A nakonec si svý rozpoložení vylejváš tady s mnoha nevábnými výrazy na všechny kolem. Howg. Citovat
wooody Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 musim uznat ze otcovy se stalo neco podobnyho, byl uklid ulice a znacka tam nebyl, teda byla ale byla spadla na zem, otec zaparkoval a kdyz sme se vratily auto nikde, pak sme szjistily ze bylo odtazeno, tak sme jeli na parkoviste a uplne ten samej pristup, mi sme nekdo a vy si polibte, poloz prachy podepis a muzes jet jinak nam vyliz........ a docilit se toho aby si videl auto pred podepsanim byl docela velkej problem, auto sme tam meli dva dny a slo to pres hodne vysoky uredniky, je to jejich povinosts vam ukazat auto..... taky od ty doby ty policisty potkavam stat u prechodu.... Citovat
Medvěd Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Původně zaslal: .mycTD Btw. mohl bych tu hledat v historii medvedi narky pri zavadeni zminovane zony a taky nebyly pro P7 zrovna lichotive. [upravil dne 10|5|09 .mycTD] Medvědí nářky při zavádění modrých zón bys tu určitě našel - nicméně vše (i názory) běžně prochází nějakým vývojem a já ve finále shledal v zónách více pozitiv než negativ. Mé \"nářky\" se týkaly hlavně toho, že jsem byl postaven do situace, kdy jsem v zóně nemohl parkovat firemní auto. Situaci jsem ale vyřešil tak, že jsem si sehnal placené stání v hlídaném areálu (za 300,- Kč/měsíčně 5 zastávek tramvají od domu) a až do mého ukončení činnosti v oné firmě jsem byl v klidu a pohodě. P.S. Z čeho, prosím, soudíš, že jsem ZNUDĚNÝ rezident? To Georginek: Zjištění, že mi auto odtáhli už mám též za sebou (nikoli v zóně, ale stalo se) a takový tyjátr jsem kolem toho fakt nedělal. Co se týče odřených kol, už jsem Ti tu psal (a i mnozí další se přidali), že po podpisu protokolu o převzetí auta BEZ POŠKOZENÍ máš smůlu a nic s tím neuděláš. Pokud primátor Teplic rozhodl o zrušení odtahů, je to jeho právoplatné rozhodnutí, platné ale pouze pro Teplice (nikoli Prahu, Brno nebo třeba Horní Dolní). Tobě bylo auto odtaženo a vzhledem k tomu, cos dobrovolně podepsal i bez poškození, vztekat se tady že tomu bylo jinak nemá smysl. Citovat
Georginek Odesláno 10. květen 2009 Autor Odesláno 10. květen 2009 Původně zaslal: Edison No nevím... I když jsem vytočen na nejvyšší obrátky, snažím se korigovat své výlevy tak, aby to nezůčastněné ani nemohlo pozvednout. Nadsázka podle mě nemá nikoho urážet. Sorry, ale Tvůj výlev mě docela urazil. A je mi vcelku fuk, jak ses cítil. O dalším už ani nmluvím. A to nejsem rezidentem. Kdybych byl, asi bych Ti k tomu napsal mnohem více jadrných slov. Nemluvě o tom, že v jiné části píšeš, jak jsi je pořčastoval svými slovními výjevy. A nakonec si svý rozpoložení vylejváš tady s mnoha nevábnými výrazy na všechny kolem. Howg. Ja jsem nikoho nepocastoval slovnimi vylevy, ja jsem pouze argumentoval. Nerekl jsem ani jedno sproste slovo.... BTW nikdy jsem nikoho TADY nepocastoval nevabnymi vyrazy.... A zadne rozpolozeni si tady na nikom nevylejvam.... Citovat
subin Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Sice to nasere,ale už jsi podepsal a tím pádem s tím neuděláš nic,jen vyhodíš další peníze za právníka a haldu dopisů s nulovým výsledkem,ba právě proto,že si asi byly vědomi poškození disků,tě k vozu před podpisem nepustily:myslim Citovat
Georginek Odesláno 10. květen 2009 Autor Odesláno 10. květen 2009 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: .mycTD Btw. mohl bych tu hledat v historii medvedi narky pri zavadeni zminovane zony a taky nebyly pro P7 zrovna lichotive. [upravil dne 10|5|09 .mycTD] Medvědí nářky při zavádění modrých zón bys tu určitě našel - nicméně vše (i názory) běžně prochází nějakým vývojem a já ve finále shledal v zónách více pozitiv než negativ. Mé \"nářky\" se týkaly hlavně toho, že jsem byl postaven do situace, kdy jsem v zóně nemohl parkovat firemní auto. Situaci jsem ale vyřešil tak, že jsem si sehnal placené stání v hlídaném areálu (za 300,- Kč/měsíčně 5 zastávek tramvají od domu) a až do mého ukončení činnosti v oné firmě jsem byl v klidu a pohodě. P.S. Z čeho, prosím, soudíš, že jsem ZNUDĚNÝ rezident? To Georginek: Zjištění, že mi auto odtáhli už mám též za sebou (nikoli v zóně, ale stalo se) a takový tyjátr jsem kolem toho fakt nedělal. Co se týče odřených kol, už jsem Ti tu psal (a i mnozí další se přidali), že po podpisu protokolu o převzetí auta BEZ POŠKOZENÍ máš smůlu a nic s tím neuděláš. Pokud primátor Teplic rozhodl o zrušení odtahů, je to jeho právoplatné rozhodnutí, platné ale pouze pro Teplice (nikoli Prahu, Brno nebo třeba Horní Dolní). Tobě bylo auto odtaženo a vzhledem k tomu, cos dobrovolně podepsal i bez poškození, vztekat se tady že tomu bylo jinak nemá smysl. Ja se Medvede nevztekam, ja pouze rikam ze je to proste nehoraznost. PS: PRAVE kdyz u nas v Teplicich byl jeste odtah, tak Ti museli ukazat video nez ti predali auto..... To jsem se v Praze nedockal. Nedockal jsem se tam niceho......Jen podepis, jinak auto nedostanes..... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 No tak když by řekli auto nedostaneš tak bych si tam sednul a čekal na to video, případně bych zavolal státní poldy, oni by ti to nakonec ukázat museli Citovat
Medvěd Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Původně zaslal: Georginek PS: PRAVE kdyz u nas v Teplicich byl jeste odtah, tak Ti museli ukazat video nez ti predali auto..... To jsem se v Praze nedockal. Nedockal jsem se tam niceho......Jen podepis, jinak auto nedostanes..... Jakým způsobem Tě nutili to podepsat? Podepsání čehokoli je jen a pouze Tvoje věc a pokud je jednou podepsáno, už to nelze vzít zpět (viz. jinde popsané \"výhodné\" úvěrové či kupní smlouvy - také se lidé divili, co že to vlastně podškrábli). Citovat
vix Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Hmm, a co bys nechtěl od ozbrojeného sboru čišníků a cukrářů ? Záznam musí dělat - třeba je mezi nimi nnějaký příznivec kinematografie . Ovšem, pokud auto převezmeš, potvzuješ, že je OK - na další stížnosti nebude brán zřetel. Citovat
Washut Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Původně zaslal: vix Hmm, a co bys nechtěl od ozbrojeného sboru čišníků a cukrářů ? :D to sem se zasmál. ale ono to sai tak bude co Citovat
Georginek Odesláno 10. květen 2009 Autor Odesláno 10. květen 2009 Původně zaslal: subin Sice to nasere,ale už jsi podepsal a tím pádem s tím neuděláš nic,jen vyhodíš další peníze za právníka a haldu dopisů s nulovým výsledkem,ba právě proto,že si asi byly vědomi poškození disků,tě k vozu před podpisem nepustily:myslim No, ale na tom je nejhorsi ZE uz sem nevedel co delat..Asi pul hodiny sem se s nima dohadoval.......a pak sem proste podepsal a bylo to Citovat
Georginek Odesláno 10. květen 2009 Autor Odesláno 10. květen 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz No tak když by řekli auto nedostaneš tak bych si tam sednul a čekal na to video, případně bych zavolal státní poldy, oni by ti to nakonec ukázat museli Jenze bohuzel byla jedna v noci a museli jsme uz nutne jet, proto se to taky podepsalo........ Citovat
Georginek Odesláno 10. květen 2009 Autor Odesláno 10. květen 2009 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Georginek PS: PRAVE kdyz u nas v Teplicich byl jeste odtah, tak Ti museli ukazat video nez ti predali auto..... To jsem se v Praze nedockal. Nedockal jsem se tam niceho......Jen podepis, jinak auto nedostanes..... Jakým způsobem Tě nutili to podepsat? Podepsání čehokoli je jen a pouze Tvoje věc a pokud je jednou podepsáno, už to nelze vzít zpět (viz. jinde popsané \"výhodné\" úvěrové či kupní smlouvy - také se lidé divili, co že to vlastně podškrábli). No oni rekli dokud to nepodepisete nedostanete auto.... A jak uz jsem rekl, tak sem po vice nez pulhodine rezignoval, jelikoz jsem musel nutne jet.. A to jeste rikali ze uz je po pul jedny, ze maji zavreno, a ze nas vyhodi a ze si pro to budem muset prijit rano...Takze se to podepsalo. JE TO PROSTE Nehorazny Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Nj ale to je blbost, to by jsi taky mohl podepsat a převzít vrak Citovat
Georginek Odesláno 10. květen 2009 Autor Odesláno 10. květen 2009 NO ALE POKUD MAJI ZAZNAM, jak TAM NANDAVA TY KOVOVE SVORKY TAK TO PRECE NA tom videu musi bejt videt, ze se to ODIRA, ne??? Me nejde o prachy, jde mi jen o princip, ze jim to takhle projde. Kdyz ja smontuju pocitac, poskrabu case, clovek si ho prevezme, vrati se ze je to poskrabany, tak proste mu bednu vymenim nebo mu sundam cenu,ale nebudu mu rikat ze uz to tam bylo.Akorat by se nasral, a pomluvil me vsude kde to jde.Takhle ma radost, rekne ze jsem solidni obchodnik a treba me i doporuci! Ne jak ty svine v odtahovce Citovat
wooody Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 tak pro tebe je to kseft ale pro ne prace a ty je rusis od kavy [upravil dne 10/5/09 wooody] Citovat
Georginek Odesláno 10. květen 2009 Autor Odesláno 10. květen 2009 Původně zaslal: wooody tak pro tebe je to kseft ale pro ne prace a ty je rusis od kavy [upravil dne 10/5/09 wooody] Tak pro me je to prece taky prace...... Citovat
AnotherOne Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Ale kvalita ich odvedenej práce nie je priamo úmerná výške zárobku. [upravil dne 10.5.2009 AnotherOne] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.