Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Vadi vam slovencina na ceskom fore  

1. 1. Vadi vam slovencina na ceskom fore

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tohle už se tu probíralo. Já tenkrát prohlásil, že slovenské příspěvky nečtu, protože většinu příspěvků jen prolétnu očima a u slovenštiny mi to nejde ... rozpoutal jsem hotové peklo :D Sesypali se na mne Slováci skoro jak na rasistu :aut Takže nejde říct, že mi tu slovenština vadí, jen nevěnuji slovenským příspěvkům pozornost.

Odesláno
Původně zaslal: marko306

Původně zaslal: ozzy1956

marko306

už rozumím :D u nás se taky říká:,,je tam fuga\'\' (t.j. lokel--vůle :D:D)

no, a cil si dostal ty mna, lebo fuga je u nas medzera

Já používám slovo \"vakl\" ale to bude spíš sudeťáckej výraz :D

Odesláno
Původně zaslal: destiny

Tohle už se tu probíralo. Já tenkrát prohlásil, že slovenské příspěvky nečtu, protože většinu příspěvků jen prolétnu očima a u slovenštiny mi to nejde ... rozpoutal jsem hotové peklo :D Sesypali se na mne Slováci skoro jak na rasistu :aut Takže nejde říct, že mi tu slovenština vadí, jen nevěnuji slovenským příspěvkům pozornost.

Ako to že potom vieš o čom je ten príspevok keď si ho nečítal.

Odesláno

Neviem ci som mladsi rocnik ked budem mat 30, ale myslim si , ze cestine rozumiem uplne v pohode a malo by to tak byt aj opacne. Ved sme boli jeden stat. Ale zrejme najmladsie rocniky budu pocitovat urcity hendikep, ale dohovorit by sme sa mali vzdy a to je hlavne, nie?:mrk

Odesláno
Původně zaslal: punkac

Původně zaslal: marko306

Původně zaslal: ozzy1956

marko306

už rozumím :D u nás se taky říká:,,je tam fuga\'\' (t.j. lokel--vůle :D:D)

no, a cil si dostal ty mna, lebo fuga je u nas medzera

Já používám slovo \"vakl\" ale to bude spíš sudeťáckej výraz :D

nech sem napise nejaky vychodnar. Tym niekedy ani ja nerozumim co hutoria.:D
Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: BV406

tak to je tedy deb....i otazka, proc by to jako melo vadit ?

Mě zase tak deb..í nepřijde. Možná by jsi se divil kolik lidí s tím má problém. :myslim

tak to maji opravdu problem :aut:D

Odesláno
Původně zaslal: praktik

marko306:a co by ši scel čuc žeby ši nerozumel:D:D:D:D:D inač mne vôbec nevadi slovenčina na českom fore:super

vy jste tady tak hodni kluci a klucky:D mozno je to aj tym, ze my slovaci vam viacej rozumieme, lebo ked pride novy film do kina tak je dabing vecsinou po cesky (velmi casto sa stava, ze je to lepsie dabnute po cesky ako po slovensky) a aj rozpravky vase ceske pozerame. Moja mala ma 4roky, ale vie po cesky zaspievat pesnicku z rozpravky princezna ze mlejna na spamät.:D
Odesláno

Mě to je jedno;) Pokud něčemu ze slovenských příspěvků neporozumim napoprvé, tak mi to docvakne ze souvislostí:)

P.S.: K té vůli-taky jsem zvyklej říkat vakl, holt Severočeši se nezapřou:D

Odesláno

Jak se pozná to \"České forum\"? Předpokládám, že podle většinově používaného jazyka asi ne - česky tu totiž umí cca každý osmý. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...