Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

Původně zaslal: Medvěd

Taky velikonoce neslavím

Ne, že bych jaro neměl rád (naopak, jaro je podle mě snad nejhezčí roční období), ale přijde mi poněkud praštěné obíhat kvůli tomu s rákoskou všechny ženský v okolí a mlátit je hlava nehlava. Vajíčka taky nejsou mým oblíbeným jídlem, takže jediné pozitivum, které mám s tímto svátkem spojené je o jeden den delší víkend (a vlastně ani to nebylo za mého dětství pravidlem, protože jsme volné pondělí nahrazovali pracovní sobotou).

[upravil dne 13/4/2009 Medvěd]

+1

+2

...aj keď občas sa zíde príležitosť beztresne zmlátiť svokru...(tchýni) :D

Odesláno

ja jsem letos vajicka jen pekla(slecna netopejrova potvrdi :) ) a pomlazku sem upletla taky moc peknou jo a pila jsem celej vikend, takze poslusne hlasim, splnila sem vsechny velikonocni povinnosti :)

Odesláno

Virniku, ja to sice nechapu, ale beru, ze mas proste na velikonoce takovyhle nazor...

to mas taky pocit, ze je nutne to tady napsat alespon dvacetkrat, abychom to pochopili??????

Odesláno
Původně zaslal: virnik

moj nazor na sviatky je -:blicismajlik

S těma smajlíkama se mírni!

[upravil dne 13/4/2009 Béďa]

ja taky velikonoce neslavim, pride mi ubohy mlatit holky jen tak ze srandy a pak se vozrat jak dobitek....... k cemu to je, ale je fakt ze s tema smajlama by ses moh uklidnit nebo si aspon najit jiny pac todle uz zacina bej trapny hochu.....

Odesláno

To Vírník - nedá mi to, ale cítím povinnost Ti osvětlit, že počet příspěvků není na tomto fóru honorován finančně ani jakkoli jinak (třeba máš pocit, že s množstvím příspěvků roste i síla Tvého hlasu při projednávání záležitostí týkajících se klubu jako takového - pak věř, že tomu tak opravdu není a abys měl možnost dění v klubu ovlivňovat, musíš se stát řádným členem (a na to množství příspěvků fakt nemá žádný vliv).

Obecně sběratele příspěvků, kteří sází příspěvky o ničem jen kvůli tomu, aby získali vrub na pažbě mezi sebou nemilujeme - pokud nemáš co říct, raději mlč a počet příspěvků zvyšuj takovými myšlenkami, které mohou i ostatním něco sdělit (zatím mi onen :blicismajlik sedí spíš k mému pocitu z Tebe).

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

To Vírník - nedá mi to, ale cítím povinnost Ti osvětlit, že počet příspěvků není na tomto fóru honorován finančně ani jakkoli jinak (třeba máš pocit, že s množstvím příspěvků roste i síla Tvého hlasu při projednávání záležitostí týkajících se klubu jako takového - pak věř, že tomu tak opravdu není a abys měl možnost dění v klubu ovlivňovat, musíš se stát řádným členem (a na to množství příspěvků fakt nemá žádný vliv).

Obecně sběratele příspěvků, kteří sází příspěvky o ničem jen kvůli tomu, aby získali vrub na pažbě mezi sebou nemilujeme - pokud nemáš co říct, raději mlč a počet příspěvků zvyšuj takovými myšlenkami, které mohou i ostatním něco sdělit (zatím mi onen :blicismajlik sedí spíš k mému pocitu z Tebe).

:super

Odesláno

Mě se Velikonoce moooooc líbili, dostala jsem pusu pod rozkvetlou třešní a botičky, aby mě beránek nepokakal.....není nad to si tradice poupravit k obrazu svému:D

Holky máte ty vajíčka fakt moc hezký, to já vynechala barvení a rovnou z nich udělala pomazánku :mad:

Odesláno

Tak to já Velikonoce oslavila doma a bylo to super.

Hezké počasí, dalo se sedět venku na dvoře, přišlo

pár starých kamarádů, tak jsme supr pokecali.

Jen jsem nějak ráno zaspala, protože mě přítel

vyšlahal už nějak po 7 a pak zmizel dál šlahat, tak jsem

ještě zaspala a bylo to. A pak už jsem nestíhala nic,

protože vždycky někdo došel.:D

A vajíčka jsem taky nebarvila, tak nejsi sama Petro.:D

[upravil dne 14/4/09 Dariska]

• O 6 let později...
Odesláno

Opět tu máme Velikonoční svátky. Kolik z Vás chodí na pomlásku? Přiznej te se? Bohužel, já letos nebud chodit (osobní důvody :( ).

A co členky P-C? Už připravuje te vajíčka ;):D :D :D ?

Odesláno (upraveno)

Kuk na můj příspěvek ve vlákně z 13.4.

Taky velikonoce neslavím Ne, že bych jaro neměl rád (naopak, jaro je podle mě snad nejhezčí roční období), ale přijde mi poněkud praštěné obíhat kvůli tomu s rákoskou všechny ženský v okolí a mlátit je hlava nehlava. Vajíčka taky nejsou mým oblíbeným jídlem, takže jediné pozitivum, které mám s tímto svátkem spojené je o jeden den delší víkend (a vlastně ani to nebylo za mého dětství pravidlem, protože jsme volné pondělí nahrazovali pracovní sobotou). [upravil dne 13/4/2009 Medvěd]

Pořád to mám stejně

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Já jsem nechodil, ale letos s klukama to zase obnovím, jinak nějaký vajíčka budou taky nachystaný, ale k nám stejně nikdo nechodí, tak je pak sním sám :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...