jarco623 Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 honza 406,som na to pozeral,ale sa mi zda ze je to na stary model,a ked bude prerabat na new model,nebude mu to pasovat,inak krhl musis sa presne rozhodnut ako chces pokracovat ci new ci stary model.aby sa nestalo to ze budes chciet new model a kupis veci na stary model,alebo opacne. Citovat
rkhl Odesláno 4. duben 2009 Autor Odesláno 4. duben 2009 To je právě ta středová část, co ji mám v modrém kroužku. To by se sehnalo. Problém je s těmi částmi v červených kroužcích, ty nejsou odmontovatelný a jsou skřivený. Každopádně asi zůstanu u starých světel. Na ty starý už mám něco předběžně sehnáno, navíc jsme teď měnili v baráku okna takže finančně jsme docela vysátý. Tak bude muset nějaký lak a možná i nárazník zatím počkat. [upravil dne 4.4.09 rkhl] Citovat
Guest servisman Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Původně zaslal: rkhl To je právě ta středová část, co ji mám v modrém kroužku. To by se sehnalo. Problém je s těmi částmi v červených kroužcích, ty nejsou odmontovatelný a jsou skřivený. nevím koukal jsem od serboxu a našel toto takže podle mne to jde demontovat Citovat
rkhl Odesláno 4. duben 2009 Autor Odesláno 4. duben 2009 Byl jsem na to ještě mrknout. Ta část s tou modrou šipkou je ta horní část př. čela. Ta část v červeném kroužku je ten ohnutý rám, k nim se montuje to čelo a např u těch šipek to je přivařené, tudíš to nejde oddělat musí se to narovnat. Jsou to ty takové otvory pro světla. [upravil dne 4.4.09 rkhl] Citovat
jarco623 Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 t co mas foto da sa to kupit dam ti link,ale je to na sk,ale aby si mal aspon nejaky pojem co vlastne hladat tu je ten cely kus v predu na tvoj model http://www.depoauto.sk/product_info.php/cPath/414_619_914/products_id/3286?osCsid=gbapcodop3j446kfceika28eu6 a na new model,mozno to je rovnake toto,ale niesom si istytu je iba ta cast co mas v cervenom.! link http://www.depoauto.sk/product_info.php/cPath/414_620_919/products_id/5368?osCsid=gbapcodop3j446kfceika28eu6 Citovat
bure Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 mno, ja to napasoval do nakladaku a vysledek byl nasledujici: - haupna - svetlo - mlhovka - mrizka - znak + lišta pod nim - naraznik - spodni zebrovani v narazniku - intercooler - snímač tlaku sacího potrubí a to jsem to zdaleka nemel az tak nabourany jako Ty a jeste jsem mel stesti ze haupnu jsem sehnal v barve auta, takze me to cele vyslo \"jen\" na 22 000,- a to jsem kombinoval vrakoviste a druhovyrobu ... v origo servisu by to neslo pod 40 [upravil dne 5.4.2009 bure_406] [upravil dne 5.4.2009 bure_406] Citovat
MJSytic Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Ach jo. Upřímnou soustrast Vím jaký to je - stalo se mi to prakticky stejně, jen jsem koukal doprava, zda nic nejede ... Hlavně to nedávej opravit \"známýmu\", abys nedopadnul, jako já. Jinak si myslím, že díly v poho seženeš tady na klubu a za rozumný peníze. Např. Devils-Night by měl mít myslím na předek vše, co budeš potřebovat;) (ale nevím odkud jsi-aby se vyplatilo pro to jezdit:myslim) Citovat
rkhl Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 Díky za projevenou lítost, nejradši bych se neviděl. Až bude vše opraveno, dám vědět, jak to dopadlo. Citovat
Medvěd Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Co se týče případného překopání na NEW model - moc to nedoporučuju. Auto sice bude o něco hezčí, ale při případném prodeji si každej bude myslet, že ten předek musel být po daleko větší bouračce, jinak bys to přece nepředělával. Jinak držím palce, ať oprava vyjde co nejlevněji - tisícina vteřiny a už je všechno jinak. Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 medvede kdyz to ma nafocene tak zadnej stres Citovat
rkhl Odesláno 9. duben 2009 Autor Odesláno 9. duben 2009 Tak do opravy jsem se nakonec pustil sám. Fotodokumentaci přikládám. Výsledek je takový, že autí je dnes provozu schopné. Poslední věc, která mi chybí je kapota ve stejné barvě, abych nemusel nic stříkat, alespoň prozatím. A jak to tedy probíhalo. Voda vytekla kvůli ulomené trubučce na přetlakovou hadičku nebo co to je na vrchu chladiče. Tudíš jsem ho opravil, narovnání také nebyl problém. Chladič na klimu přežil zcela bez úhony. Sahary jsem celkem lehce srovnal, také zcela funkční. Nárazník přežil s drobnými šrámy a ulomeným jedním úchytem. Oprava byla celkem snadná. Pravý blaťák celkem srovnán, ale v budoucnu by asi výměnou nepohrdnul. Potřeboval jsem tedy světla, masku a výztuhu nárazníku. Za to vše jsem utratil 2200kč + cca 150kč různé šroubky atd. Pokud tedy seženu kapotu v této barvě za řekněme 2000kč, tak mě celá nehoda vyjde na cca 4500kč, což myslím není tak zlé. Možná někdo namítne, že je to domácí fušeřina, ale já mám zase docela radost, že když jsem něco rozbil, tak jsem si to taky dal do kupy. Posuďte podle fotek jak se mi to povedlo. Zatím bez kapoty. [upravil dne 9.4.09 rkhl] Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 myslim ze pokud se tim nezivis tak ok , z tech fotek to nevidim dobre ale radeji ti to napisu , na te sahare jsou zepredu relatka , prislo me ze nejsou dobre zakryta , urcite je dobre schovej , treba to zabal do izolacky , proste se ti tam nesmi dostat voda. Citovat
rkhl Odesláno 9. duben 2009 Autor Odesláno 9. duben 2009 Díky za radu, určitě udělám, jsou jen zajištěny proti vypadnutí, utěsnit mě nenapadlo. Automechanik tedy nejsem. Citovat
rkhl Odesláno 10. duben 2009 Autor Odesláno 10. duben 2009 Díky. Ještě jsem k nákladům na opravu zapoměl přičíst minimálně karton startek. Citovat
Burisek Odesláno 12. duben 2009 Odesláno 12. duben 2009 no na to že nejsi autoopravář tak to vypadá slušně,velice slušně,taky je hlavní je mít zázemí kde to dělat,ono bez garáže a před bytovkou to jde dost blbě.... ale jsi šikula Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.