Medvěd Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Já tomu věřím už jen proto, že to není poprvé. Když jsem sportoval a prohrál jsem, tak jsem měl vždycky sto chutí zalézt někam hluboko pod zem a vůbec nevylézt - tyhle primadony se klidně po prohraném zápase nechaj chytit ožralí v baru v doprovodu \"lehčích slečen\". Kdyby to bylo po vyhraném zápase, tak bych to třeba i pochopil - tohle mi ale hlava nebere a vůbec se nedivím tomu, že sponzoři nároďáku po tom, co tyhle hvězdy předvádí jak na trávě, tak mimo ní, uvažují o tom, že sponzoring trochu přiškrtí. Citovat
jozefsv Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Původně zaslal: Medvěd Já tomu věřím už jen proto, že to není poprvé. Když jsem sportoval a prohrál jsem, tak jsem měl vždycky sto chutí zalézt někam hluboko pod zem a vůbec nevylézt - tyhle primadony se klidně po prohraném zápase nechaj chytit ožralí v baru v doprovodu \"lehčích slečen\". Kdyby to bylo po vyhraném zápase, tak bych to třeba i pochopil - tohle mi ale hlava nebere a vůbec se nedivím tomu, že sponzoři nároďáku po tom, co tyhle hvězdy předvádí jak na trávě, tak mimo ní, uvažují o tom, že sponzoring trochu přiškrtí. taketo akcie byvaju dohodnute vacsinou dopredu ked nikto netusi vysledok.mozno v tomto pripade bolo zrejme kto vyhra ale skutocnost bola ina.co uz s tym vsetkym potom vsak. Citovat
virnik Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 no ani včera vam to akosi v trenčíne nevyšlo teras 5:1:myslim Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 jsou to hovadka bozi, vetsina jich nema ani maturitu, tak jak chceme, aby pochopili co je vhodne a co ne??? Hlavne ze maji nagelovane vlasy a manikuru. A Rada je taky pekny kokot... Citovat
MJSytic Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Já nevím, proč se rozčilovat. Já brát ty samí peníze, jako oni, tak na \"nás\" taky s*ru Vždyť průměrnej českej prvoligovej fotbalista bere cca 150tis měsíčně čistýho + nějaká ta prémie za prohranej/vyhranej zápas atd. Tak kolik asi tak berou tyhle \"hvězdy\"? Myslím, že to je úplně jinej život - si ani nedokážeme představit:roll Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Původně zaslal: MJSytic Vždyť průměrnej českej prvoligovej fotbalista bere cca 150tis měsíčně čistýho + nějaká ta prémie za prohranej/vyhranej zápas atd. Tak kolik asi tak berou tyhle \"hvězdy\"? Myslím, že to je úplně jinej život - si ani nedokážeme představit:roll Ten průměr asi hodně zvedá plat takových jako Řepka, Berger apod co? Protože, že by bral každej 150 litrů měsíčně se mi snad ani nechce věřit. Jinak s tím, že si nedokážeme představit ten jejich život plně souhlasím. Kdo myslíte, že přijde po Radovi? Hašek by byl fajn, ale zatím se podle mého názoru nevzdá trénování v cizině.Já doufám, že to bude Franz. Někdo, kdo má tolik odvahy vyházet ty \"hvězdy\" co hrají převážně v cizině bez reprezentační kázně a nějaké snahy reprezentovat na úrovni a nabere bezejmenné kvalitní hráče z GL s chutí a úctou k reprezentování. Citovat
vix Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 a až nabere ty polokopy a nekopy z GL, tak jim budete spílat. Jediný trenér, který z polokopů a nekopů dokázal udělat výtězný tým, a to tím, že na hřišti (!) vykrývali kosočtverce, je zase kapánek vznětlivej. Pomineme-li, že to taky žádná trenérská extrahvězda není, bo mu to tahle taktika taky dlouho nevydržela. Jediná spása je najmout v tom případě \"pana remízu\" a přiřadit se stylem k takovým celkům, jako je Lucembursko, Malta, San Marino, Andora či Fayerské ostrovy. Pak budeme za každou výhru vděční. A budeme se tu bavit, do jaké minuty naši betonáží udrželi čisté konto Česká fotbalová reprezentace hrála ve Wembley zápas s Anglií. Angličani berou zápas trochu na lehkou váhu, takže jdou radši na pivko s tím, že tam nechají W. Rooneyho, který bez problémů porazí Čechy sám. Angličané v klidu chlastají v hospodě a už ve 4. minutě dobrá zpráva, Rooney dal gól a Anglie vede 1:0. Tudíž pijou dál, jenže nové zprávy nechodí a v 85. minutě přichází studená sprcha - Češi vyrovnali, trefil se Jaroslav Plašil z přímého kopu ze vzdálenosti 46 m. Angličané se vypotácejí z baru a rychle jedou na stadion. Tam dostávají další šokující zprávu - v nastaveném čase Milan Baroš rozhodl zápas na 2:1 pro Čechy.... Je to pro ně, frajery, studená sprcha... Vběhli do šatny, kde sedí Rooney a kroutí hlavou. Hned to dostal: \"Wayne, co se stalo, jak jsme mohli prohrát s Čechy, Ty vole...? \".... Smutný, zaslzený Wayne Rooney jim potichu odpoví: \"Chlapi nebuďte na mě nasraní, nemohl jsem nic dělat, rozhodčí mě už v 13. minutě vyloučil... Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Původně zaslal: vix a až nabere ty polokopy a nekopy z GL, tak jim budete spílat. Jediný trenér, který z polokopů a nekopů dokázal udělat výtězný tým, a to tím, že na hřišti (!) vykrývali kosočtverce, je zase kapánek vznětlivej. Pomineme-li, že to taky žádná trenérská extrahvězda není, bo mu to tahle taktika taky dlouho nevydržela. Jediná spása je najmout v tom případě \"pana remízu\" a přiřadit se stylem k takovým celkům, jako je Lucembursko, Malta, San Marino, Andora či Fayerské ostrovy. Pak budeme za každou výhru vděční. A budeme se tu bavit, do jaké minuty naši betonáží udrželi čisté konto Jak kdo. Samozřejmě, že takových bude ale určitě ne všichni. Já třeba nejsem takový (snad) a plně chápu, že se ze dne na den s novým trenérem a týmem polokopů, jak si hráče co nejsou denně v novinách nazval (i když podle mě hraje dost těch polokopů lépe než naše hvězdičky co si udělali jméno na pár zápasech kde se dařilo nebo se po dodělání základky přestěhovaly za hranice a rázem se z nich staly hvězdy), stane zázrak a reprezentace začne všechny porážet. Je mi jasné, že něco vybudovat a zvláště s novým týmem chvíli trvá. Ad Straka: trenérská extrahvězda to sice není, ale ne.... se s tím. Prostě neumíš, děláš chyby, ven. Neposloucháš a nechováš se jak máš, ven. To by podle mě reprezentace potřebovala jako sůl. To, že ho vyhodili ze Sparty nebylo jeho taktikou. Jestli si dobře vzpomínám, vedení Sparty chtělo výsledky v lize mistrů a gambrinus liga byla na vedlejší koleji. Jenže v LM to nešlo a tak se poroučel i přesto, že liga byla rozjetá na jedna. Vzali Hřebíka, jenž sbírá inspiraci pro trénování fotbalu na basketbalových utkáních (!) a neměli na konci roku ani úspěch v LM ani v GL. A jejich výsledky jsou stejné dosud. Citovat
MJSytic Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Ten průměr asi hodně zvedá plat takových jako Řepka, Berger apod co? Protože, že by bral každej 150 litrů měsíčně se mi snad ani nechce věřit. To by ses divil Právě, že tyhle \"hvězdy\" do toho nepočítám, ty mají platy úplně někde jinde;) Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Původně zaslal: MJSytic To by ses divil Právě, že tyhle \"hvězdy\" do toho nepočítám, ty mají platy úplně někde jinde;) Ty jo, někdy mi přijde, že je lepší koukat na \"prales\" než na GL. By mě zajímalo, za co to mají? Tam jsou alespoň bitky. :D:aut Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Původně zaslal: Scratch ... vetsina jich nema ani maturitu, tak jak chceme, aby pochopili co je vhodne a co ne??? ... pokud lidi soudíš podle toho jestli mají nebo nemají maturitu tak to jsi mě zklamal . já ji třeba nemám. Citovat
MJSytic Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 já ji třeba nemám. A to má být jako nějakej příklad, nebo jak to mám chápat? :D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 to bylo na Jirku pokud jsi to nepochopil a máš maturitu tak potěš koště Citovat
MJSytic Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Původně zaslal: Pe.Tr to bylo na Jirku pokud jsi to nepochopil a máš maturitu tak potěš koště A tím jsme společnými silami dokázali, že to prostě ve vzdělání není Je to prostě o přístupu... Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Pe.Tr: tak samozrejme jsem to myslel tak, ze kdyz ty sicve nemas maturitu, tak mas inteligentni vystupovani a inteligentni mluvu. To spousta z nich (i z tech maturujicich) nema. Od fotbalisty v televizi slysis, hm e, no, e, no, prohrali, gol z ofsajdu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.