Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

jenom jsem chtěl dát k dobru veselou hitorku, co se mi stala dnes ráno. Parkuju v kopci a pro snadné parkování a vyjíždění to nechávám stát čumákem nahoru. V pondělí odpoledne jsem zaparkoval a vyjížděl až dnes ráno. Nastartuju, vyjedu, přehoupnu se přes kopeček, přibrzdím a ŠPLOUCH! Tak půl litru vody za krkem. Na chvíli mě zachvátila panika, zastavil jsem a koukal, co se děje. Okolo zasunovacího deklu na šíbr ještě kapala voda a trochu ještě sákla po čalounění levýho předního sloupku. Byl jsem z toho vyjevenej, ale pak mi došlo, co se stalo. Ono totiž v minulých dnech dost hnusně pršelo. A vzhledem k tomu, že parkuji jinak, než francouzský výrobce předpokládal, hromadila se voda, která prosákla okolo těsnění střešního okna, v dutinách střechy a neodtékala kanálky, které se zřejmě nacházejí pouze v předních slupcích.

Dojel jsem trochu mokrej do práce a musím přemýšlet, jak parkovat jinak, nejlépe čumákem dolů, protože při této parkovací poloze jsem nikdy takovéto \"vodní\" problémy neměl.

Tak to jen tak pro zasmání v pátek ráno. :papa

Odesláno

Tak jsem si myslel, že tenhle problém je specifickej u P 205/309 s velkým šíbrem. No nic, mám radost, že i u vlajkové lodi P 605 se to stává - je to trochu škodolibé, ale prostě jsem vodu za krk dostal na jaře v myčce a dobře si to pamatuju ještě teď.:D:D;)

Odesláno

Tak jsem se byl teď kouknout na auto a mohl bych v něm pěstovat okurky, jak je tam vedro a vlhko. Na sklech se zevnitř sráží voda a zvenku to vypadá fakt divně. Budu to muset v práci zapíchnout dřív, abych mohl vyvětrat interiér. Nechci ani pootevirat okýnko, nebo šíbr, přeci jenom to stojí na ulici a já na to nevidím...:(

Odesláno

já zas ráno byl nějakej nablblej, a při parkování na místě kde parkuju denně asi tři roky a vím jak to vypadá

parkuju, najednou uvidim hezkýho velkýho šneka a říkám si to by byla škoda ho zajet, tak čumím na něj, abych ho nepřejel, minuho jentak tak a najednou rána a já debil najel do bilbordu :mad:

naštěstí to bylo opravdu v min. rychlosti, takže na nárazníku minimální škrábanec, ale stejně...škoda no...sem vůl

:D

Odesláno
Napsán autorem Dress

já zas ráno byl nějakej nablblej, a při parkování na místě kde parkuju denně asi tři roky a vím jak to vypadá

parkuju, najednou uvidim hezkýho velkýho šneka a říkám si to by byla škoda ho zajet, tak čumím na něj, abych ho nepřejel, minuho jentak tak a najednou rána a já debil najel do bilbordu :mad:

naštěstí to bylo opravdu v min. rychlosti, takže na nárazníku minimální škrábanec, ale stejně...škoda no...sem vůl

:D

Počkej počkej a co ten šnek ? JE V POŘÁDKU ?

Odesláno

to ja jednou couval s vedomim ze za sebou mam znacku, tak jsem si rikal bacha na to, je za tebou znacka a najednou prask ... rikam si sakra co to je, to prece neni mozny, prece jsem nenajel do ty znacky .... a najel :o

trefil jsem ji kouli od zavesu a v ty hlinikovy trubce byl pak krasnej dolik :D :D tak jsem popojel vystoupil, narovnal znacku a odjel :D

Odesláno

To all: Tak jsem právě zjistil a odstranil příčinu páteční sprchy. Byla to zlomená hadička dole na pravé straně v zadním nárazníku.:mad::mad::mad:

To Dress: Jsem rád, že ten náraz do bilbórdu nebyl zbytečný, že ten šnek přežil.:D

[Editován dne 5/6/04 Petr605]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...