Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

1.dubna 2009 má napadnou počítače a internet vir

1.dubna 2009 má napadnou počítače a internet vir  

1. 1. 1.dubna 2009 má napadnou počítače a internet vir

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Já si taky myslím, že jde o apríl. :) Nicméně v anketě mi chybí jedna možnost... já jsem si totiž stoprocentně jistý, že ani kdyby to vtip nebyl, tak se to o můj počítač ani neotřelo. :) A antivir ani antispyware k tomu není potřeba. :)

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Podle mě hoax... A i kdyby ne a i kdyby se někdo dobýval do mého compu... tak co si na mě vezme... Pár obrázků, pár hesel na nějaký weby... No a co... Podle mě se normální user, kterej používá mozek ničeho bát nemusí. Jak známo, největším problémem děravosti počítačových systémů, kódů, bank... jsou samotní uživatelé... Nakonec i legendární enigma byla fektivně rozluštěna jen díky třem základním chybám uživatelů. ;-)

tady nejde o tvoje obrázky a hesla.... Co když někdo bude chtít vytunelovat nějakou banku myslíš že to udělá ze svýho pc?? Jestli jo tak je to potom geniální magor.... Většinou se připojí na něčí počítač a z toho to udělá..... A dokazuj pak že si to nebyl to se dokazuje ještě hůř než že si něco udělal.......

Odesláno
Původně zaslal: OK406

V tisku proběhly různé oznámení o možném napadení počítačů 1.4.2009 virem. Otázkou je, zda-li se nejedná o aprýl a nebo o zkutečnost.

Každý den jsou napadány počítače novými viry. A je jedno, jestli to je prvního dubna nebo šestýho prosince. Hlasoval jsem \"jedná se o apríl\", i když je to vlastně pravda. Každopádně mám systém záplatovaný, antivir aktuální a na podezřelé stránky nelezu. Víc udělat nemůžu.

Odesláno

Od rána sedím pri telefóne a čakám kedy mi niektorý zákazník zavolá že mu nejde počítač.

Nič sa nedeje. :)

Telefón nezvoní. :)

Kšeft nebude. :(

Musím si nájsť iný dôvod na reinštaláciu systému...:myslim

Odesláno

Dneska nic, ale uz mi jeden byvali zakaznik napisal, ze mu nejde PC... Skoci mu tabulka. Ked na nej nic neodklikne, moze robit dalej, pokial odklikne, tak sa PC restartuje a stale dookola :D

Vecer mi ma napisat text toho okna, tak ho hodim do googlu, a pozrem co to je :D

Pokial je to on, tak sa s vami podelim :D

Inac aspom nejaky kseft :P

Odesláno
Původně zaslal: permonik7

Nehlasovala jsem, páč m i tam chybí možnost Nebojím se, Linux Rulezzz :)

jj, linuxáci se toho nebojej. Nejhorší jsou ty, který nemaj antivir ani nainstalovanej. Pak to akorád rozšiřujou. Až (jestli) bude Linux víc rozšířenej (na obyč PC) tak bude jeho napadnutí jednodušší protože to nikdo nebude čekat a má otevřenej kód kterej si hacker prohlédne a \"aha, vrátka\". A bude po strandě.

Kdybys byl zloděj co by sis vybral? Trabant nebo Peugeot?

Kdybys byl hacker co by sis vybral? Linux nebo Windows?

Jinak si myslím že o Linuxu se akorát víc kecá než se používá :D

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

jj, linuxáci se toho nebojej. Nejhorší jsou ty, který nemaj antivir ani nainstalovanej. Pak to akorád rozšiřujou. Až (jestli) bude Linux víc rozšířenej (na obyč PC) tak bude jeho napadnutí jednodušší protože to nikdo nebude čekat a má otevřenej kód kterej si hacker prohlédne a \"aha, vrátka\". A bude po strandě.

:roll

Nejsem zloděj ani hacker a linux používám:papa

Odesláno

Jsi to špatně pochopila, to mělo bejt o tom že až se linux víc rozšíří tak si hacker vybere spíš ten linux protože bude napadnutelnější protože si všichni myslí že linux je bezpečnej a nepoužívají žádné zabezpečení, ale ouha, sice vám virus neuškodí, ale mužete ho šířit a ani o tom nemusite vědět, právě kvuli absenci antiviru, to samý platí o MAC.

[upravil dne 1/4/09 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Jsi to špatně pochopila, to mělo bejt o tom že až se linux víc rozšíří tak si hacker vybere spíš ten linux protože bude napadnutelnější protože si všichni myslí že linux je bezpečnej a nepoužívají žádné zabezpečení, ale ouha, sice vám virus neuškodí, ale mužete ho šířit a ani o tom nemusite vědět, právě kvuli absenci antiviru, to samý platí o MAC.

Nikde jsem nepsala, že nepoužívám antivir, jen jsem psala, že se nebojím:aut

Odesláno

Ja si myslim, ze si pouzil ze porovnanie.

Skusil by som to formulovat takto.

Keby si bol zlodej co by si si vybral ? Lanciu Thesis, alebo VW Passat ?

Prirovanim k trabantu si linux postavil na uplne zastaralou technologickou uroven, a prirovnal jeho pouzivatelov bud k uplnym \"chudakom\" alebo zberatelom :)

Odesláno

Nikde jsem nepsala, že nepoužívám antivir, jen jsem psala, že se nebojím:aut

No moje odpověď byla na \"Nejsem zloděj ani hacker a linux používám\"

O tom že nemáš antivir jsem nic nepsal a ani mě to nenapadlo.

To je tim omezením citací, chjo.

Odesláno

Pochopil si to přesně tak jak jsem to myslel :super

Sorry za to přirovnání. Myslel jsem to tak že když Linux používá 5% uživatel a Windows 95% tak je lepší napadnout Windows než linux nebo MAC. Stejný to je IE vs. Firefox. I když dneska to už je vyrovnaný. IE se používá hlavně ve firmách apod.

(PS.: Ty procenta jsou střelený jen tak od boku :))

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Od rána sedím pri telefóne a čakám kedy mi niektorý zákazník zavolá že mu nejde počítač.

Nič sa nedeje. :)

Telefón nezvoní. :)

Kšeft nebude. :(

Musím si nájsť iný dôvod na reinštaláciu systému...:myslim

Tak takhle se podniká v IT??? :aut

Odesláno

ty budes asi odbornik, co? :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...