vendelinek Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 Původně zaslal: MirasCC Jo, je to kravina, ale přeci jen by těch smajlíků nemuselo bejt padesát 50?:myslim98:D Citovat
jarajarda Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 Mám doma na prodej speciálně chemicky upravený vzduch v petlahvích od cocacoly, objem 1.5 litru. Snižuje objem emisí a především vaší peněženky :D:D:D:D:D:D:D [upravil dne 22/3/09 jarajarda] Citovat
Keejml Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 Původně zaslal: jarajarda Mám doma na prodej speciálně chemicky upravený vzduch v petlahvích od cocacoly, objem 1.5 litru. Snižuje objem emisí a především vaší peněženky :D:D:D:D:D:D:D[upravil dne 22/3/09 jarajarda] Coca cola se dělá v 1.5L baleních? Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 no at lidi raději jezdí na tyto tabletky než na jiné svinstvo ,travku nevyjímaje. Citovat
praktik Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 A neviete o tabletkach do peňaženky ktore znižuju vydaje:D:D:D:D:D:D:D Citovat
virnik Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 ešte tu chyba auto čo žere iba slamu a mame tu vegetariana:D:D:D Citovat
Guest Scratch Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 bacha na smailiky :blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik :blablabla lidi jsou holt idioti kdyz to koupi :/ Citovat
kmotrik Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 No už když jsem o tom četl zdálo se mi to jako fake. Raději budu kupovat kvalitní benzín a budu jezdit s lehkou nohou na plynu ale určitě nebudu do motoru cpát takovýhle tabletky. Představte si jak na vás koukaj ...vemete si do ruky platíčko s práškama, dojdete k nádrži dáme mu tabletku na zapití 40l benzínu a jede se vesele dál jinak to auto vegetarián mě rozsekalo Citovat
virnik Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 sice o zilloch sa tvrdilo že maju taku spotrebu že žeru aj travu a male deti okolocesty:D:D:D:D Citovat
vix Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 - hmm, koukám, že magnety do paliva jsou out. (ale když si je jaudax dá navíc do babety, klesne mu spotřeba o další litr, čili ta babeta bude pak produkovat 0,5 litru benzínu na 100 km) P.S.: Ibuprofen je na hlavu ! (takže podfouklé těsnění a prasklá hlava), máte-li problémy s poloosami a klouby všeobecně, pak jedině GS Condro Forte Citovat
AnotherOne Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 Omyl! Na podfúknuté tesnenie je Carbo fit Citovat
Fusion Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 Produkt je u Floridskýho soudu kvůli klamání spotřebitele, zatím bez rozsudku. Citovat
virnik Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 asi by mali moderatori zmenit kategoriu na srandičky lebo taketo pitomosti ako tablety do auta tam patria:P:P [upravil dne 22/3/09 virnik] Citovat
wooody Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 za chvilkou to budou čípky a budou se strkat vejfukem ne???? ale je mi divný že má samý kladný hodnocení, ty lidi tomu fakt jako věřej Citovat
virnik Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 divil by si sa čo všetko ludia zožeru ,napriklad taky pas doktora levina tieš riadna kravina ,za chvilu bude niekto nukat katalizator na palivo ,že do nadrže naleješ vodu a ono ti s toho urobi benzin:D:D:P Citovat
virnik Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 ale ked kukam na ten nazov asi je to novy nazov na pervitin a človek si mysli že je auto a menej žere:D:D:D Citovat
virnik Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 ked to potrebuje predat nakeca kopu somarin takyto predaj by mal byt tresny:nevim:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik Citovat
vix Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 Původně zaslal: virnik ked to potrebuje predat nakeca kopu somarin takyto predaj by mal byt tresny:nevim:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik Proč trestný? Vadí ti nějak, že to někdo prodává? Ubližuje ti to na životě, zdraví? To, že to někdo prodává, neznamená, že to ty musíš kupovat. A kdybys ve škole na základce při hodinách fyziky a chemie dával pozor... ... ale jednodušší je, když se to zakáže! Hlavně nemyslet! Fusion: V Americe?! - Tam je všechno možný :aut Citovat
Medvěd Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 Původně zaslal: hnusoba Ja sa čudujem, že sa k tomu staviate tak skepticky... Používam tablekty do nádrže, ktoré mi ušetria 30% paliva, mám šetrič na palivovom potrubí, ktorý šetrí ďalších 40% paliva, ďalej používam špeciálny motorový olej ktorý vyvinuli v NASA ktorý znižuje trenie a znižuje spotrebu o ďalších 30% a ešte k tomu mám upravenú riadiacu jednotku motora, ktorá znižuje spotrebu o ďalších 20% paliva. Na začiatku mesiaca vypustím nádž do dna a koncom mesiaca mám znovu plnú Hezké, výstižné a 100% pravdivé :potlesk:potlesk Citovat
vix Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: hnusoba Ja sa čudujem, že sa k tomu staviate tak skepticky... Používam tablekty do nádrže, ktoré mi ušetria 30% paliva, mám šetrič na palivovom potrubí, ktorý šetrí ďalších 40% paliva, ďalej používam špeciálny motorový olej ktorý vyvinuli v NASA ktorý znižuje trenie a znižuje spotrebu o ďalších 30% a ešte k tomu mám upravenú riadiacu jednotku motora, ktorá znižuje spotrebu o ďalších 20% paliva. Na začiatku mesiaca vypustím nádž do dna a koncom mesiaca mám znovu plnú Hezké, výstižné a 100% pravdivé :potlesk:potlesk Vypůjčeno y Murphyho zákonů Grossmanova nepřesná citace H.L. Menckena: Na složité problémy existují jednoduché, snadno pochopitelné odpovědi. P.S.: Jinak moje výzva k používání toho květáku co máte v hlavě stále platí ( ... i pro Medvěda! ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.