Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Už taky jezdíte na tablety....?

Recommended Posts

Odesláno

Mám doma na prodej speciálně chemicky upravený vzduch v petlahvích od cocacoly, objem 1.5 litru. Snižuje objem emisí a především vaší peněženky :D:D:D:D:D:D:D:D

[upravil dne 22/3/09 jarajarda]

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Mám doma na prodej speciálně chemicky upravený vzduch v petlahvích od cocacoly, objem 1.5 litru. Snižuje objem emisí a především vaší peněženky :D:D:D:D:D:D:D:D[upravil dne 22/3/09 jarajarda]

Coca cola se dělá v 1.5L baleních? :D

Odesláno

bacha na smailiky :blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

:blablabla:blablabla lidi jsou holt idioti kdyz to koupi :/

Odesláno

No už když jsem o tom četl zdálo se mi to jako fake. Raději budu kupovat kvalitní benzín a budu jezdit s lehkou nohou na plynu :) ale určitě nebudu do motoru cpát takovýhle tabletky. Představte si jak na vás koukaj ...vemete si do ruky platíčko s práškama, dojdete k nádrži dáme mu tabletku na zapití 40l benzínu a jede se vesele dál :D

jinak to auto vegetarián mě rozsekalo :D

Odesláno

- hmm, koukám, že magnety do paliva jsou out.

(ale když si je jaudax dá navíc do babety, klesne mu spotřeba o další litr, čili ta babeta bude pak produkovat 0,5 litru benzínu na 100 km) :D

P.S.: Ibuprofen je na hlavu ! (takže podfouklé těsnění a prasklá hlava), máte-li problémy s poloosami a klouby všeobecně, pak jedině GS Condro Forte :aut

Odesláno

divil by si sa čo všetko ludia zožeru ,napriklad taky pas doktora levina tieš riadna kravina ,za chvilu bude niekto nukat katalizator na palivo ,že do nadrže naleješ vodu a ono ti s toho urobi benzin:D:D:P

Odesláno
Původně zaslal: virnik

ked to potrebuje predat nakeca kopu somarin takyto predaj by mal byt tresny:nevim:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

Proč trestný?

Vadí ti nějak, že to někdo prodává?

Ubližuje ti to na životě, zdraví?

To, že to někdo prodává, neznamená, že to ty musíš kupovat. A kdybys ve škole na základce při hodinách fyziky a chemie dával pozor... ;)

... ale jednodušší je, když se to zakáže!

Hlavně nemyslet!

Fusion: V Americe?! - Tam je všechno možný :D:aut

Odesláno
Původně zaslal: hnusoba

Ja sa čudujem, že sa k tomu staviate tak skepticky...

Používam tablekty do nádrže, ktoré mi ušetria 30% paliva, mám šetrič na palivovom potrubí, ktorý šetrí ďalších 40% paliva, ďalej používam špeciálny motorový olej ktorý vyvinuli v NASA ktorý znižuje trenie a znižuje spotrebu o ďalších 30% a ešte k tomu mám upravenú riadiacu jednotku motora, ktorá znižuje spotrebu o ďalších 20% paliva. Na začiatku mesiaca vypustím nádž do dna a koncom mesiaca mám znovu plnú :super

Hezké, výstižné a 100% pravdivé :potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: hnusoba

Ja sa čudujem, že sa k tomu staviate tak skepticky...

Používam tablekty do nádrže, ktoré mi ušetria 30% paliva, mám šetrič na palivovom potrubí, ktorý šetrí ďalších 40% paliva, ďalej používam špeciálny motorový olej ktorý vyvinuli v NASA ktorý znižuje trenie a znižuje spotrebu o ďalších 30% a ešte k tomu mám upravenú riadiacu jednotku motora, ktorá znižuje spotrebu o ďalších 20% paliva. Na začiatku mesiaca vypustím nádž do dna a koncom mesiaca mám znovu plnú :super

Hezké, výstižné a 100% pravdivé :potlesk:potlesk:potlesk

Vypůjčeno y Murphyho zákonů ;)

Grossmanova nepřesná citace H.L. Menckena:

Na složité problémy existují jednoduché, snadno pochopitelné odpovědi.

P.S.: Jinak moje výzva k používání toho květáku co máte v hlavě stále platí ( ... i pro Medvěda! )

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...