Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dej to do čistícího centra a máš to. :D

Nebo se prodávají speciální přípravky ve spreji, který vytvoří pěnu a jakoby \"vytáhnou\" špínu do sebe a pak se ta pěna otře. Ale co je na tom pravdy, to netuším. :)

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Dej to do čistícího centra a máš to. :D

Nebo se prodávají speciální přípravky ve spreji, který vytvoří pěnu a jakoby \"vytáhnou\" špínu do sebe a pak se ta pěna otře. Ale co je na tom pravdy, to netuším. :)

Ale jo, pomáhá to, ale spíš potom vysát...

Guest servisman
Odesláno

ale opatrně dcera taky vasála vodu a vysavač šel do pr.......musel jsem kupovat nový :(

Odesláno
Původně zaslal: honza406

ale opatrně dcera taky vasála vodu a vysavač šel do pr.......musel jsem kupovat nový :(

Hmm to je jasný. To chce speciální.

Chosé: nemohl by si prosím najít ten sprej a napsat jeho označení nebo to pod čím bych si ho mohl v AutoKelly objednat?

Vyhřívání sedaček to asi neohrozí co?

Odesláno

Původně zaslal: honza406

Hmm to je jasný. To chce speciální.

Chosé: nemohl by si prosím najít ten sprej a napsat jeho označení nebo to pod čím bych si ho mohl v AutoKelly objednat?

Vyhřívání sedaček to asi neohrozí co?

Coyote - čistič čalounění, s vůní vanilky - 300 ml - 65,- Kč - kód v kelly: AC C5249

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Coyote - čistič čalounění, s vůní vanilky - 300 ml - 65,- Kč - kód v kelly: AC C5249

Děkuji pánovi.;) Snad to mají i bez \"vanilkového smradu\". :blicismajlik:D

Honzo odkaz nejde.

Odesláno

Původně zaslal: MatrixChose

Děkuji pánovi.;) Snad to mají i bez \"vanilkového smradu\". :blicismajlik:D

Honzo odkaz nejde.

Není zač, dámo :D:aut jestli je to i s jinám smradem nepamatuju. Vanilku taky moc nemusím, ale tahle mi neva :)

Odesláno

nejlepe to jde vysavacem s mokrym vysavanim :D

ETA340490395_b.jpg

v drogerii se koupi koncetrovany cistici roztok, naredi se, sedacky se pekne postrikaji, necha se to chvilku pusobit a pak se to krasne vysaje a za chvili jsou suche a voni cistotou ;)

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

*** jsou suche a voni cistotou ;)

Ale čistý nejsou :D:aut

ale jsou, cistil jsem takhle mikroplysovy sedacky co jsem si daval do auta misto starych a vzalo to vsechny spinavy fleky a ta voda kterou jsem pak vylejval z vysavace byla fakt hnus

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Původně zaslal: MJSytic

*** jsou suche a voni cistotou ;)

Ale čistý nejsou :D:aut

ale jsou, cistil jsem takhle mikroplysovy sedacky co jsem si daval do auta misto starych a vzalo to vsechny spinavy fleky a ta voda kterou jsem pak vylejval z vysavace byla fakt hnus

:D JJ, taky se na to najaře chystám. Viděl jsem to u jednoho známýho, když si to čistil a bylo to opravdu nechutný, co s těch sedaček vytáhnul:blicismajlik

• O 2 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

nez bych dal potahy, radsi si sezenu komplet novej interier :D sedacek ze 406 je dneska vsude hafo, ruzne potahy sedacek a potahy volantu brrr :bojim:blicismajlik :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...