Kuča Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Dotaz čím vyperu nejlépe sedačky máte někdo zkušenosti??? Citovat
Guest servisman Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 v čem asi něco jak se čístí sedací soupravy či koberec:) Citovat
BoneDaddy Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Dej to do čistícího centra a máš to. Nebo se prodávají speciální přípravky ve spreji, který vytvoří pěnu a jakoby \"vytáhnou\" špínu do sebe a pak se ta pěna otře. Ale co je na tom pravdy, to netuším. Citovat
MatrixChose Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Dej to do čistícího centra a máš to. Nebo se prodávají speciální přípravky ve spreji, který vytvoří pěnu a jakoby \"vytáhnou\" špínu do sebe a pak se ta pěna otře. Ale co je na tom pravdy, to netuším. Ale jo, pomáhá to, ale spíš potom vysát... Citovat
Guest servisman Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 prostě mokrý čištění vysavačem Citovat
MatrixChose Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Já mám nějakej spray z kellyny, a přesně to tam píšou: ovysávat, nastříkat pěnu, po minutě ji vetřít a když uschne tak znovu vysát. Citovat
Guest servisman Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 ale opatrně dcera taky vasála vodu a vysavač šel do pr.......musel jsem kupovat nový Citovat
BoneDaddy Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: honza406 ale opatrně dcera taky vasála vodu a vysavač šel do pr.......musel jsem kupovat nový Hmm to je jasný. To chce speciální. Chosé: nemohl by si prosím najít ten sprej a napsat jeho označení nebo to pod čím bych si ho mohl v AutoKelly objednat? Vyhřívání sedaček to asi neohrozí co? Citovat
MatrixChose Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: honza406 ale opatrně dcera taky vasála vodu a vysavač šel do pr.......musel jsem kupovat nový Hmm to je jasný. To chce speciální. Chosé: nemohl by si prosím najít ten sprej a napsat jeho označení nebo to pod čím bych si ho mohl v AutoKelly objednat? Vyhřívání sedaček to asi neohrozí co? Coyote - čistič čalounění, s vůní vanilky - 300 ml - 65,- Kč - kód v kelly: AC C5249 Citovat
BoneDaddy Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: MatrixChose Coyote - čistič čalounění, s vůní vanilky - 300 ml - 65,- Kč - kód v kelly: AC C5249 Děkuji pánovi. Snad to mají i bez \"vanilkového smradu\". Honzo odkaz nejde. Citovat
MatrixChose Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: MatrixChose Coyote - čistič čalounění, s vůní vanilky - 300 ml - 65,- Kč - kód v kelly: AC C5249 Děkuji pánovi. Snad to mají i bez \"vanilkového smradu\". Honzo odkaz nejde. Není zač, dámo jestli je to i s jinám smradem nepamatuju. Vanilku taky moc nemusím, ale tahle mi neva Citovat
Ferry Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 nejlepe to jde vysavacem s mokrym vysavanim v drogerii se koupi koncetrovany cistici roztok, naredi se, sedacky se pekne postrikaji, necha se to chvilku pusobit a pak se to krasne vysaje a za chvili jsou suche a voni cistotou Citovat
MJSytic Odesláno 23. březen 2009 Odesláno 23. březen 2009 *** jsou suche a voni cistotou Ale čistý nejsou :aut Citovat
Ferry Odesláno 23. březen 2009 Odesláno 23. březen 2009 Původně zaslal: MJSytic *** jsou suche a voni cistotou Ale čistý nejsou :aut ale jsou, cistil jsem takhle mikroplysovy sedacky co jsem si daval do auta misto starych a vzalo to vsechny spinavy fleky a ta voda kterou jsem pak vylejval z vysavace byla fakt hnus Citovat
MJSytic Odesláno 23. březen 2009 Odesláno 23. březen 2009 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: MJSytic *** jsou suche a voni cistotou Ale čistý nejsou :aut ale jsou, cistil jsem takhle mikroplysovy sedacky co jsem si daval do auta misto starych a vzalo to vsechny spinavy fleky a ta voda kterou jsem pak vylejval z vysavace byla fakt hnus JJ, taky se na to najaře chystám. Viděl jsem to u jednoho známýho, když si to čistil a bylo to opravdu nechutný, co s těch sedaček vytáhnul:blicismajlik Citovat
foxo Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 A to kluci neznate potahy? To je mam len ja??? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Joo, to je taky řešení, když je tak zasr... že se na to nedá koukat tak na to dát potahy:D:D:D Citovat
Toho.Času Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 Původně zaslal: foxo A to kluci neznate potahy? To je mam len ja??? no..potahy...z kauflandu cerevno-modre s drakom... Citovat
Ferry Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 nez bych dal potahy, radsi si sezenu komplet novej interier sedacek ze 406 je dneska vsude hafo, ruzne potahy sedacek a potahy volantu brrr :blicismajlik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.