Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jedna se o 14tky. Origos Peugeot.

Pneu na tom ma 175/65 - nechal bych je tam, ale az se ojedou,

chtel bych tam dat 185/65 - mam to v TP - pujdoj tam pak dat ty plaste?

Odesláno

Jedna se o oboje - disky i pneu, ale hlavne o disky.

Zaujal me inzerat o prodeji Alu - prodava je i s pneu.

Momentalne mam na aute zimaky a shanim letni sadu i s diskama.

Prodavane disky byly na P206, nevim urcite jestli se daji dat na P306 hlavne kvuli ET.

Odesláno

oprav mě jestli se mýlím ale 306 má 4x108 ne?

Původně zaslal: marko306

obe auta maju 4x100 a mali by pasovat. Ale nech to napise este niekto kto to ma uz overene. Uz som sa tu sekol s hmlovkami:mad:

Odesláno
Původně zaslal: JohnyLBC

oprav mě jestli se mýlím ale 306 má 4x108 ne?

obe auta maju 4x100 a mali by pasovat. Ale nech to napise este niekto kto to ma uz overene. Uz som sa tu sekol s hmlovkami:mad:

do p...:grr dik za upozornenie ano ma to 108. Uz som to pisal 3x bo mi net blbne tak som sa sekol.:mad: pisem rychlo a neregistrujem asi som moc zbrkli. Toto pisem uz druhy krat. Zas mi net vypadol:bacha
Odesláno

Maji 4x108.

Jedna se mi o ET disku P306 - P206, to by byl asi hlavni rozdil?

Mozna i sirka je jina?

Pneu mam v TP 185/65 nevim jestli by v budoucnu sli dat na ty disky z P206.

Mozna si hlavu lamu zbytecne a rozdil tam neni.

[upravil dne 16.3.2009 hejnej]

Odesláno
Původně zaslal: hejnej

Jedna se o 14tky. Origos Peugeot.

Pneu na tom ma 175/65 - nechal bych je tam, ale az se ojedou,

chtel bych tam dat 185/65 - mam to v TP - pujdoj tam pak dat ty plaste?

Ne, musel by jsi tam dát podložky, jinak ti budou někde škrtat o podběh. 206 má větší ET než 306.

Odesláno

JJ 206 ma myslim ET kolem 26 ky (medzi 24 - 28 urcite, ale presne cislo se mi nevybavi) a 306 ma ET 15 nebo 18 ...

Takze bude treba podlozky ...

Odesláno

ale roztec sedi, nie? 4x108

roztec neni to nejdulezitejsi, pokud budou mit disky vetsi ET, zapadnou moc do podbehu a muzou i skrtat o brzdice

206 ma u disku 14`` ET 34, 306 ma pro disky 14`` ET 24, to znamena, ze by na 306 ta kola byla o 1cm hloubeji v podbehu, davat podlozky 1cm pro vystrceni je blbost, pac na podlozce 1cm se neda udelat stredici krouzek a kolo by pak stredily jen srouby, coz neni dobre

Podival bych se radsi po kolech ktera tam budou pasovat, disku je dneska vsude spousta

Odesláno

o ET mi je to jasne to sa da podlozkami vykorigovat. Ja len ze ci maju len tu roztec rovnaku:)

no zrovna podlozkama korigovat 10mm dost dobre nejde, pac stredici krouzek na naboji je cca 8mm, takze uz zbyvaji jen 2mm materialu a na tom se ten novy stredici krouzek udelat proste neda, disk pak neni poradne vystredenej a drzi ho vlastne jen srouby

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

roztec neni to nejdulezitejsi, pokud budou mit disky vetsi ET, zapadnou moc do podbehu a muzou i skrtat o brzdice

206 ma u disku 14`` ET 34, 306 ma pro disky 14`` ET 24, to znamena, ze by na 306 ta kola byla o 1cm hloubeji v podbehu, davat podlozky 1cm pro vystrceni je blbost, pac na podlozce 1cm se neda udelat stredici krouzek a kolo by pak stredily jen srouby, coz neni dobre

Podival bych se radsi po kolech ktera tam budou pasovat, disku je dneska vsude spousta

Diky Ferry,

jasna odpoved, necham ty disky byt.

S podlozkama se zabyvat nechci.

Odesláno

Ja mam na svojej 306 disky z 206 a musel som dat do zadu podlozky, lebo mi to v zatackach suchalo o vnutro blatnika. dal som tam 10mm podlozky, ale chcelo by to asi trochu viac. ale kedze podlozkam velmi neverim tak som to tak nechal.

Odesláno

kdyz uz se o tom tady bavite? delali se cyclony na 206,protoze jak rikate ty ET, tak by pak kola z 306 na 206 sli spatne,kamos ma na svy 206 cyclony,nema zadny podlozky a kola vypadaj normalne,jsou proste akorat.

Odesláno
Původně zaslal: oni

kdyz uz se o tom tady bavite? delali se cyclony na 206,protoze jak rikate ty ET, tak by pak kola z 306 na 206 sli spatne,kamos ma na svy 206 cyclony,nema zadny podlozky a kola vypadaj normalne,jsou proste akorat.

Cyclony se nedělaly na 206.

No jestli jsem to dobře pobral z toho co si napsal, tak právě naopak, šly by dobře. Kámošovi ty Cyclony jdou ven z podběhu o cca 1cm víc než origo alu na 206. Čili vypadá to dobře, škrtat mu nikde nic nemůže kvůli menšímu ET než má origo alu 206 a proto to tam hezky sedlo.:)

Odesláno

206 ma u disku 14`` ET 34, 306 ma pro disky 14`` ET 24........

že píšeš že pro disky 14\" je ET24..... to je snad stejný ET pro všechny velikosti disků ne? ne že pro 14\" je ET24 a pro např 15\" jiná....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...