Přejít na obsah

podsky

Uživatel
  • Počet příspěvků

    33
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    1997

Profilové informace

  • Město
    Valaská belá
  • Stát
    Slovenská republika

podsky's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. podsky

    krídlo na hatchback

    Vďaka za názory. Čakal som, že to bude okolo lepenia.
  2. nazdar vsetci Zohnal som si krídlo na 306 HTB. ak niekto máte originál krídlo mozte mi povedat ako drzí na tých dveroch? je tam na sroboch, alebo prilepene? alebo ak to niekto dorábal ako to tam prirobil? vdaka
  3. podsky

    disky ET

    vdaka
  4. podsky

    disky ET

    tak to asi nebude sediet
  5. zdravim potrebujem poradit. Budu pasovat disky z 206 na 106?? alebo ake ET maju 206 a 106? dakujem
  6. podsky

    servo

    ja na doraz netocim lebo som tusil ze mu to asi neprospieva. len mi to uz vrtalo v hlave ze ci je to normalne . a na inych autach som si takyto jav nevsimol. nedavno sa mi zazdalo ze to v tej krajnej polohe hucalo viac. mozno ze sa mi to len zdalo lebo som to dlho nepocul. vdaka za nazory.
  7. podsky

    servo

    zdravim kde je na 306 1,4 pretlakovy ventil na serve? je normalne ze ked vytocim volant do krajnej polohy, tak zacne hucat servo, motor na volnobeh znizi otacky tak ze skoro skape. moze to byt aj vadny ten ventil?
  8. podsky

    startovanie

    asi pred pol rokom som mal taku vec ze sa mi nedalo na jeden krat natankovat nadrz do plna, ale iba nieco cez polovicu. ked som chvilu pockal tak sa zasa nieco mestilo. takze to odvetranie by aj mohlo byt vazne zanesene, aj ked uz s tankovanim problem nemam. skusim to pozriet
  9. podsky

    startovanie

    no sviecky tam mam uz druhe a robi to stale pred tym som mal NGK a teraz som dal BOSCH ale neviem presne cisla musel by som sa pozriet. akurat tie bosky mi za studena robia problemy po nastartovani. lenze tento problem so startovanim mi robi odkedy sa pamatam. proste ked pridem k nemu rano alebo po praci na parkovisku tak startujem asi 5 sekund. a inokedy to chyti hned bez ohladu na to ci je studeny alebo teply.
  10. podsky

    startovanie

    bateria ma 2 roky motorom tocí v pohode. lenze on sa tocí a nechytá. ak pred startovaním niekolko krát otocím klúčikom do druhej polohy a pockám a zasa naspät (ako keby si tam natahal benzinu). tak vtedy to chytí rýchlejsie.
  11. nazdar potreboval by som radu mam 306 1,4i do 97 keď ho štartujem po niekoľkých (cca 6) hodinách tak musim dlhšie točiť aby naskočil. ale keď je v kľude iba 1-2 hodiny tak mi naskočí hneď, sotva otočím kľúčom. Môže to robiť aj únik tlaku v palivovej sústave? [upravil dne 4/8/09 podsky]
  12. Ja mam na svojej 306 disky z 206 a musel som dat do zadu podlozky, lebo mi to v zatackach suchalo o vnutro blatnika. dal som tam 10mm podlozky, ale chcelo by to asi trochu viac. ale kedze podlozkam velmi neverim tak som to tak nechal.
  13. podsky

    Problem s centralom

    Nemusi sa programovat nic kod kluca je nakonfigurovany v primaci. a ten je v podhlade pri stropnom svetle. Podla toho som si vyrabal vlastné DO bo som nemal origo kluc.
  14. podsky

    servo

    ok. pošlem ti adresu súkromnou správou
  15. podsky

    servo

    ok. tak dohodneme sa na tých 500 za to vsetko?
×
×
  • Vytvořit...