AnotherOne Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Ktovie ako sa to na konci musí krútiť aby to dosiahlo tam kde má. Preto ten plast a preto sa to zlomilo. Citovat
Fusion Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Jojo, někde sem to viděl, snad na fábii. Horší nápad snad neexistuje . Citovat
MichalKozel Odesláno 18. březen 2009 Autor Odesláno 18. březen 2009 Tak už mám auto doma, zbytek měrky vyndanej. Teď sháním novou. Nemáte někdo náhodou nějakou k prodeji, případně radu, kde se dá sehnat (ideálně celokovová). Díky Citovat
BoneDaddy Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Pro příklad: Peugeot- obj. kód - 1174 44 - cca 230,-Kč. Pro jistotu si to ale nech zjistit podle VINu. Nevím přesně jaký máš motor. Tohle by mělo být pro TU3JP pokud se nepletu. Citovat
MichalKozel Odesláno 19. březen 2009 Autor Odesláno 19. březen 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Pro příklad: Peugeot- obj. kód - 1174 44 - cca 230,-Kč. Pro jistotu si to ale nech zjistit podle VINu. Nevím přesně jaký máš motor. Tohle by mělo být pro TU3JP pokud se nepletu. Dnes jsem ji byl koupit u Domanského: Je úplně stejná, na obou koncích plast (prý se jiná pro můj motor nedělá). Na moji otázku, zda se nestává často, že se láme, mi odvětil: \"Docela se to stává\"! Tak tím mě dostal. Citovat
antal Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Na 207 je celokovová ale ma blbý tvar podla mna pretože je ten olej na nej blbo vidiet,najlepšie to mala felicia.Ale to asi pasovat nebude Citovat
MichalKozel Odesláno 19. březen 2009 Autor Odesláno 19. březen 2009 Původně zaslal: antal Na 207 je celokovová ale ma blbý tvar podla mna pretože je ten olej na nej blbo vidiet,najlepšie to mala felicia.Ale to asi pasovat nebude Zkusím najít něco lepšího. Plocháč bohužel použít nejde, protože trubička se různě kroutí a je nutný ohyb v obou rovinách, což plocháč neumožní - to dá jenom drát. A měkký drát , který má na konci něco plochého jsem zatím neviděl. Pokud někdo něco máte, poraďte pls, kde se dá sehnat. Citovat
antal Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Původně zaslal: MichalKozel Původně zaslal: antal Na 207 je celokovová ale ma blbý tvar podla mna pretože je ten olej na nej blbo vidiet,najlepšie to mala felicia.Ale to asi pasovat nebude Zkusím najít něco lepšího. Plocháč bohužel použít nejde, protože trubička se různě kroutí a je nutný ohyb v obou rovinách, což plocháč neumožní - to dá jenom drát. A měkký drát , který má na konci něco plochého jsem zatím neviděl. Pokud někdo něco máte, poraďte pls, kde se dá sehnat. tak skus z tej 207...ta ma drát Citovat
pastorek Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Původně zaslal: antal Původně zaslal: MichalKozel Původně zaslal: antal Na 207 je celokovová ale ma blbý tvar podla mna pretože je ten olej na nej blbo vidiet,najlepšie to mala felicia.Ale to asi pasovat nebude Zkusím najít něco lepšího. Plocháč bohužel použít nejde, protože trubička se různě kroutí a je nutný ohyb v obou rovinách, což plocháč neumožní - to dá jenom drát. A měkký drát , který má na konci něco plochého jsem zatím neviděl. Pokud někdo něco máte, poraďte pls, kde se dá sehnat. tak skus z tej 207...ta ma drát 405ka má krútený plocháč. Citovat
MichalKozel Odesláno 19. březen 2009 Autor Odesláno 19. březen 2009 To by asi šlo: a nevíte délku, můžete mi to prosím změřit. Ta moje má do maxima 46,6 cm a do minima 50,2 cm (od místa dosedu na trubičku). Díky moc [upravil dne 19.3.2009 MichalKozel] Citovat
ozzy56 Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 tu měrku bych radil udělat opravdu přesně,aby pak v motoru nebylo oleje moc--(měrka by špatně ukazovala...) dělali jsme kdysi měrky z bowdenu a ten plíšek s vyznačením min a max připájeli tvrdou pájkou (borax plus mosaz. drát) Citovat
antal Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Původně zaslal: ozzy1956 tu měrku bych radil udělat opravdu přesně,aby pak v motoru nebylo oleje moc--(měrka by špatně ukazovala...) dělali jsme kdysi měrky z bowdenu a ten plíšek s vyznačením min a max připájeli tvrdou pájkou (borax plus mosaz. drát) to by mala byt samozrejmost aby bola rovnakej dlžky;) Citovat
antal Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 Původně zaslal: MichalKozel To by asi šlo: a nevíte délku, můžete mi to prosím změřit. Ta moje má do maxima 46,6 cm a do minima 50,2 cm (od místa dosedu na trubičku). Díky moc [upravil dne 19.3.2009 MichalKozel] Tak z 207 to pasovat nebude ja ju mam dlhšiu. Citovat
antal Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 Původně zaslal: Edison Dodo rád, Dodo zkrátit... ;-) no len aj ta stupnica by bola trocha inde Citovat
MichalKozel Odesláno 21. březen 2009 Autor Odesláno 21. březen 2009 Hmm, to se nedá svítit. Mám tam teď tu novou, stejné konstrukce. Pokud se do dvou let zlomí, budu reklamovat Citovat
Marcel505 Odesláno 21. březen 2009 Odesláno 21. březen 2009 Původně zaslal: MichalKozel Tak už mám auto doma, zbytek měrky vyndanej. Teď sháním novou. Nemáte někdo náhodou nějakou k prodeji, případně radu, kde se dá sehnat (ideálně celokovová). Díky No a kde byla? Mohla by být nasána? Stejně si myslím, že by ji olejový čerpadlo rozlámalo a skončila ve filtru... To auto co se u toho taky ulomila takhle měrka stále jezdí, jen ta nová měrka je schována a na autě je stará, ta ulomená. Nevěřím, že se nová neulomí, když je to tak blbě vymyšlené... Citovat
ozzy56 Odesláno 21. březen 2009 Odesláno 21. březen 2009 do čerpadla se nedostane--je tam husté sítko Citovat
Marcel505 Odesláno 21. březen 2009 Odesláno 21. březen 2009 Původně zaslal: ozzy1956 do čerpadla se nedostane--je tam husté sítko Pokud ne, tak bych kvůli tomu vůbec motor nerozebíral. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.