Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pro příklad: Peugeot- obj. kód - 1174 44 - cca 230,-Kč.

Pro jistotu si to ale nech zjistit podle VINu. Nevím přesně jaký máš motor. :) Tohle by mělo být pro TU3JP pokud se nepletu. :)

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Pro příklad: Peugeot- obj. kód - 1174 44 - cca 230,-Kč.

Pro jistotu si to ale nech zjistit podle VINu. Nevím přesně jaký máš motor. :) Tohle by mělo být pro TU3JP pokud se nepletu. :)

Dnes jsem ji byl koupit u Domanského: Je úplně stejná, na obou koncích plast (prý se jiná pro můj motor nedělá). Na moji otázku, zda se nestává často, že se láme, mi odvětil: \"Docela se to stává\"!

Tak tím mě dostal. :ticho

Odesláno
Původně zaslal: antal

Na 207 je celokovová ale ma blbý tvar podla mna pretože je ten olej na nej blbo vidiet,najlepšie to mala felicia.Ale to asi pasovat nebude :myslim

Zkusím najít něco lepšího. Plocháč bohužel použít nejde, protože trubička se různě kroutí a je nutný ohyb v obou rovinách, což plocháč neumožní - to dá jenom drát.

A měkký drát , který má na konci něco plochého jsem zatím neviděl.

Pokud někdo něco máte, poraďte pls, kde se dá sehnat.

Odesláno
Původně zaslal: MichalKozel

Na 207 je celokovová ale ma blbý tvar podla mna pretože je ten olej na nej blbo vidiet,najlepšie to mala felicia.Ale to asi pasovat nebude :myslim

Zkusím najít něco lepšího. Plocháč bohužel použít nejde, protože trubička se různě kroutí a je nutný ohyb v obou rovinách, což plocháč neumožní - to dá jenom drát.

tak skus z tej 207...ta ma drát
Odesláno

tak skus z tej 207...ta ma drát

405ka má krútený plocháč.

Odesláno

tu měrku bych radil udělat opravdu přesně,aby pak v motoru nebylo oleje moc--(měrka by špatně ukazovala...) :myslim

dělali jsme kdysi měrky z bowdenu a ten plíšek s vyznačením min a max připájeli tvrdou pájkou (borax plus mosaz. drát)

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

tu měrku bych radil udělat opravdu přesně,aby pak v motoru nebylo oleje moc--(měrka by špatně ukazovala...) :myslim

dělali jsme kdysi měrky z bowdenu a ten plíšek s vyznačením min a max připájeli tvrdou pájkou (borax plus mosaz. drát)

to by mala byt samozrejmost aby bola rovnakej dlžky;)
Odesláno

To by asi šlo:

a nevíte délku, můžete mi to prosím změřit. Ta moje má do maxima 46,6 cm a do minima 50,2 cm (od místa dosedu na trubičku).

Díky moc

[upravil dne 19.3.2009 MichalKozel]

Tak z 207 to pasovat nebude ja ju mam dlhšiu.
Odesláno

Tak už mám auto doma, zbytek měrky vyndanej. Teď sháním novou.

Nemáte někdo náhodou nějakou k prodeji, případně radu, kde se dá sehnat (ideálně celokovová).

Díky

No a kde byla? Mohla by být nasána?

Stejně si myslím, že by ji olejový čerpadlo rozlámalo a skončila ve filtru...

To auto co se u toho taky ulomila takhle měrka stále jezdí, jen ta nová měrka je schována a na autě je stará, ta ulomená.

Nevěřím, že se nová neulomí, když je to tak blbě vymyšlené...

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

do čerpadla se nedostane--je tam husté sítko

Pokud ne, tak bych kvůli tomu vůbec motor nerozebíral.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...