Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoooj všichni, mám problém, mám prasklou litinu v motoru jak se sbíhají ze všech válců do začátku výfuku ty \"trubky\" a je to pod krytem snad z nejakyho kovu a pod tim krytem je to prave z litiny a ta mi praskla a nevim vubec kde se to dá sehnat a kolik to stojí.. dííky moc za pomoc..:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Tusy

Ahoooj všichni, mám problém, mám prasklou litinu v motoru jak se sbíhají ze všech válců do začátku výfuku ty \"trubky\" a je to pod krytem snad z nejakyho kovu a pod tim krytem je to prave z litiny a ta mi praskla a nevim vubec kde se to dá sehnat a kolik to stojí.. dííky moc za pomoc..:myslim

ty svody stojí různě,6500,ale i třeba 10000 teda v peugeotu,

dej sem VIN a řeknu ti to já nebo někdo jiný přesněji

Odesláno

Nooo ty svody z válců sou v pohodě, je to prasklý v to místě kde se to už všechno seběhlo dohromady a to je zespoda prasklý... vinko je VF32CKFXF40521406 ..ty jo jestli je to tak drahý, tak mi švihne..

Odesláno

To seženeš z nějakýho vraku, mě to taky prdlo a sehnal jsem to za 500,-. Jinak to jde i svařit, ale moc mi to nedoporučovali, svařuje se to blbě a může to prasknout znovu.

Odesláno

A můžete mi prosím Vás někdo napsat jak se to ofciálně jmenuje.. myslím, že to je to číslo 1 zespoda.. :-) pod tím krytem je to z litiny... :-) díky moc..

Odesláno

Jmenuje se to Parohy. Měli jsme je prasklé na Laguně (nové prý za 16 000) a místní důchodce je zavařil (umí vařit litinu). Zatím drží, musím to zaklepat. Chce se to ptát po vesnických opravářích.

Odesláno

Litina se vaří plamenem a jako přídavný materiál se používá starej pístní kroužek,další způsob-el.obloukem,ale je zapotřebí koupit elektrody na litinu-dnes běžně jsou.Nebo v dnešní moderní době metoda TIG+zase přídavný materiál na litinu.

Odesláno

Ja som to skusil TIG-om, ako pridavny material som pouzil oklepanu elektrodu na zvaranie liatiny. Unadaval som sa pri tom, ale slo to. Ale je to skor zlepene ako zvarene. :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...