Tusy Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Ahoooj všichni, mám problém, mám prasklou litinu v motoru jak se sbíhají ze všech válců do začátku výfuku ty \"trubky\" a je to pod krytem snad z nejakyho kovu a pod tim krytem je to prave z litiny a ta mi praskla a nevim vubec kde se to dá sehnat a kolik to stojí.. dííky moc za pomoc.. Citovat
ozzy56 Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 ten nadpis je super není to sběrač výfuku ? řekl bych,že v pežotu by to mohlo být--cenu neznám... [upravil dne 11/3/09 ozzy1956] Citovat
pavloucha Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Původně zaslal: Tusy Ahoooj všichni, mám problém, mám prasklou litinu v motoru jak se sbíhají ze všech válců do začátku výfuku ty \"trubky\" a je to pod krytem snad z nejakyho kovu a pod tim krytem je to prave z litiny a ta mi praskla a nevim vubec kde se to dá sehnat a kolik to stojí.. dííky moc za pomoc.. ty svody stojí různě,6500,ale i třeba 10000 teda v peugeotu, dej sem VIN a řeknu ti to já nebo někdo jiný přesněji Citovat
Tusy Odesláno 12. březen 2009 Autor Odesláno 12. březen 2009 Nooo ty svody z válců sou v pohodě, je to prasklý v to místě kde se to už všechno seběhlo dohromady a to je zespoda prasklý... vinko je VF32CKFXF40521406 ..ty jo jestli je to tak drahý, tak mi švihne.. Citovat
Driver Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 To seženeš z nějakýho vraku, mě to taky prdlo a sehnal jsem to za 500,-. Jinak to jde i svařit, ale moc mi to nedoporučovali, svařuje se to blbě a může to prasknout znovu. Citovat
pavloucha Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 jo jo taky bych hledal na vrakáči, jinak podle tvého vinu to stojí 4300,- Citovat
Tusy Odesláno 16. březen 2009 Autor Odesláno 16. březen 2009 A můžete mi prosím Vás někdo napsat jak se to ofciálně jmenuje.. myslím, že to je to číslo 1 zespoda.. :-) pod tím krytem je to z litiny... :-) díky moc.. Citovat
P607Olda Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Jmenuje se to Parohy. Měli jsme je prasklé na Laguně (nové prý za 16 000) a místní důchodce je zavařil (umí vařit litinu). Zatím drží, musím to zaklepat. Chce se to ptát po vesnických opravářích. Citovat
EXI.60 Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Litina se vaří plamenem a jako přídavný materiál se používá starej pístní kroužek,další způsob-el.obloukem,ale je zapotřebí koupit elektrody na litinu-dnes běžně jsou.Nebo v dnešní moderní době metoda TIG+zase přídavný materiál na litinu. Citovat
semancko Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Ja som to skusil TIG-om, ako pridavny material som pouzil oklepanu elektrodu na zvaranie liatiny. Unadaval som sa pri tom, ale slo to. Ale je to skor zlepene ako zvarene. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.