Přejít na obsah

Tusy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    34
  • Registrace

O uživateli Tusy

  • Datum narození 7.4.1983

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    1999

Profilové informace

  • Město
    Luštěnice
  • Stát
    Česká republika

Tusy's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Tusy

    náhradní díly... :-)

    no prej je to litinová krytka a myslim,že někdo mi řikal válců.. no tak nevim.. to sou ty berany??
  2. Tusy

    náhradní díly... :-)

    no byla sem s tim u výfukáře a právě mi říkal, že to není vejfuk, že to nejde svařit, že je to z litiny a kryje to něco na počátku, takže asi to sou ty svody.. díky moc.. mrknu na to..
  3. Ahoj všem, mám problém.. mám už docela dlouho prasklou litinovou krytku válců.. prej se tomu říká berany.. nebo tak nějak.. nevíte, kde se to dá nějak levně sehnat.. ?? a taky bych potřebovala spojler s dírama pro mlhovky na stříbrnou 206/99 .. taky nějak za rozumnou cenu, nějakej harant mi vykopnul mlhovku a zlámal mi ty držáky tam vevnitř.. nebo má někdo nápad jak to přidělat?? díky moc.
  4. mě to taky dělalo něco podobnýho.. cukalo,kuckalo, chcípalo, otáčky lítaly a byl to krokáč.. tak nevim esli je také tvojí příčinou :-/
  5. Ahoj od včerejška mi auto posedl nějaký duch.. samovolně mi to začíná spouštět varovný.. nevíte čím to je?? prvně to i cvakalo (když se zmáčne tlačítko na varovný) a dneska jen tak samo, bez cvakání a neblikala kontrolka na tom tlačítku na varovný.. když sem se k tomu přiblížila, tak to přestalo a pak samo občas jednou dvakrát bliklo a byl konec.. nevim co to muže bejt..
  6. Tusy

    litina v motoru -nevím si rady

    A můžete mi prosím Vás někdo napsat jak se to ofciálně jmenuje.. myslím, že to je to číslo 1 zespoda.. :-) pod tím krytem je to z litiny... :-) díky moc..
  7. Tusy

    litina v motoru -nevím si rady

    Nooo ty svody z válců sou v pohodě, je to prasklý v to místě kde se to už všechno seběhlo dohromady a to je zespoda prasklý... vinko je VF32CKFXF40521406 ..ty jo jestli je to tak drahý, tak mi švihne..
  8. Ahoooj všichni, mám problém, mám prasklou litinu v motoru jak se sbíhají ze všech válců do začátku výfuku ty \"trubky\" a je to pod krytem snad z nejakyho kovu a pod tim krytem je to prave z litiny a ta mi praskla a nevim vubec kde se to dá sehnat a kolik to stojí.. dííky moc za pomoc..
  9. Tusy

    chcípá a chcípá a nevím co s tím je

    NO já sem nejprve zkoušela ten krokáč vyčistit a chvíli to potom šlo, pár hodin to bylo v pohodě, ale hned druhej den se to vrátilo do starých kolejí, tak si myslim nejen já, ale i můj mechanik,že to bude tím.. a filtry mám vyměněný..jen ten benzínovej ne..ale ostatní sem měnila..
  10. Tusy

    chcípá a chcípá a nevím co s tím je

    Týýýýýýýýjo díííky moc ... sem se na to mrkla a objednám ho..hele a když tam je napsaný že to je na 206 1.1 a 1.4 tak to jako bude pasovat na všechny tyhle motory???A co když na můj neee???? Joooo a ten benzinovej filtr vyměníím taky..dííky moc..
  11. Tusy

    chcípá a chcípá a nevím co s tím je

    No tak sem se informovala v auto kelly na ty blbý snímače všeho možnýho a nejsou zase tak drahý, tak je zkusim vyměnit..nestojí to svět a možná to pomůže..nooo a ten volnoběžný krokový ventilo-motorek se prosim Vás dá koupit kde a kolikpak nám stojí?Můžete někdo informovat nebohou holčičku, která je strašně něšťastná, že jí chcípá auto..už sem ho interně pojmenovala chcípáček..snad mu to nevydrží na furt.. taky přemejšlim,že to prodám..nemám na to nervy..
  12. Já sem taky měnila sondu a studený starty mě trápí dál...ten MAP ventil je co???
  13. Tusy

    206 mlaceni

    Mě to taky trochu bouchá a v servisu mi řekl,že je potřeba vyměnit obě ramena a když zatáčím, tak mi to taky docela klape a to je zase prej poloosou (teda nějakým dílem v ní, ale cenově vyjde lepší koupit celou poloosu)..tak zkus se mrknout na ty ramena a poloosu..rameno v Kelly za 2000 a poloosa celá taky kolem 2000 ...čááááu:papa
  14. Tusy

    chcípá a chcípá a nevím co s tím je

    Díky kluci...no v pátek to sice celej den nechcíplo, ani když sem jela domu,ale od soboty to zase vesele umírá a umírá...ta informace o tom,že krokáč je volnoběžný ventil je pro mě opravdu novinka,takže díky moc, to sem fakt nevěděla .. ... jooo ty svíčky mi měnil s tou lamda sondou minulej tejden a taky říkal, že je možný, že by to mohly dělat ony, ale u mýho auta nejsou svíčky ten problém..jinak nevím jaký tam byly a jaký tam jsou teď, na to sem moc holka..takový věci si nepamatuju....
  15. Tusy

    chcípá a chcípá a nevím co s tím je

    Jooooo a ta lamda byla špatná.. to mi ukázala diagnostika a když mi jí vyndali, tak byla fakt na hadry..to bylo zase tím amatérem co mi dělal vejfuk..blbec..ale tak to ještě docela šlo. 2000 mě stála sonda..a práce nic a mám rovnou i vyměněný svíčky..ty byly taky docela jetý..takhle se postupně dostanu k výměně všeho.. jak u mojí Tigry..tu sem měla dva roky..vyměnila všechno a pak sem jí prodala..a určitě sem si penězma nepolepšila..asi je to můj nějakej nepsanej koníček ...ale teda vyjde to docela draho ..tak se mějte.. jooo a dobrá zpráva..dneska mi to ještě vůůůbec nechcíplo... musim to zaťukat..
×
×
  • Vytvořit...