Přejít na obsah

apatch

Uživatel
  • Počet příspěvků

    86
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

apatch's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. apatch

    Kod rádia

    Presne tak pokud ma auto BSI neni potreba kod.
  2. apatch

    Kod rádia

    Samozrejmne ze se to da zjistit. Podle cisla radia a typu. Me osobne to vygenerovali na tehle strance http://forum.eserviceinfo.com/viewforum.php?f=8 musis se tam zaregistrovat a pokud umis anglicky tak na to prijdes rychleji nez ja.
  3. apatch

    Peugeot 206-netahne

    Urcite to na diagnostice zjisti? Nasel jsem tady jeden podobnej pripad a prej mu nic nenasli. Ja jen nechapu proc to auto ted jezdi bezproblemu. Ale jak rikam porad to sviti.Na diagnostiku jdu urcite v pondeli.
  4. apatch

    Peugeot 206-netahne

    Svicky jsou OK,rozvody si myslim ze kdyby preskocili tak dopadnu jinak. Vcera vecer kontrolka nesvitila,kdyz jsem jel domu tak auto jelo uplne normalne bez chyb cca 40km. Na dalnici pri vetsi rychlosti taky bez problemu. Dnes rano jdu nastartovat,kontrolka sviti ale auto jede uplne normalne,zadny cukani ani kolisani rychlosti. Vsechn je OK jen ta kontrolka porad sviti. Proc nechce zhasnout? Je mozny ze zustala ta chyba nactena v jednotce a kontrolka zhasne az kdyz se chyba smaze na diagnostice?
  5. apatch

    Peugeot 206-netahne

    benzin 1.6 16v
  6. Ahoj, dneska se mi na dalnici rozsvitila oranzova kontrolka (myslim ze je to diagnostika motoru) zacala blikat a auto zacalo zpomalovat.Pri seslapnuti plynu vubec netahlo.Po asi 10 min to zhaslo ale auto stale neprekrocilo rychlost tak 100km/h. Pri zastaveni sice drzelo otacky ale kolisaly,pri rozjezdu se auto rozklepe. Prosim poradte mi co s tim muze bejt.Je mi jasny ze musim na diagnostiku ale co to zpusobylo? Diky
  7. apatch

    Klepání-přední náprava

    Ahoj, me to dela taky. Nejdrive jsem myslel ze je to rameno.To jsem vymenil.Delalo to stale.Pak jsem menil cepy narizeni,stabilizacni tycky a ted jsem vymenil vnejsi klouby na poloose. Takze mi zbejva uz jen to horni ulozeni tlumicu.Drive mi to delalo jen pravy kolo a ted uz to delaj obe.
  8. Ahoj,mam problem s klimou mam P206 r. 2001 1.6 16v . Problem je v tom ze kdyz zmacknu tlacitko pro spusteni klimatizace tak se sice rozsviti zelene ale nic se nedeje,ani nesepne relatko nebo co to tam je,neklesnou otacky motoru atd. Nevim jaka presne pojistka je od klimatizace ale co jsem koukal tak zadna z nich neni praskla.Pokud nekdo vite presne jaka pojistka to je pisnete to sem. Klimatizace byla doplnena v dubnu a pochybuji ze by tak rychle utekl tlak,dira tam pry zadna velka neni. Je tam jeste nekde nejky rele nebo cidlo? Fakt nevim proc nejde jeste pred par dny mi sla. Upraven nadpis, původně \"klima\". Přemýšlejte při psaní nadpisu.Kurt [upravil dne 29.7.2009 Kurt] [upravil dne 29/7/09 Ferry]
  9. me to delalo taky a na pravy strane.A vymenil jsem rameno a tycky a je to ok.Ale spis to bylo tim ramenem
  10. Woow to jsem myslel ze ho prodam za min.Podle me asi tak za 90tis. Ale zase to auto je komplet opraveny,ma staronovy rizeni,vymena vsech oleju,rozvody,zimni pneu novy, letni jsou rok stary,nova baterka,ramena,tycky stabilizatoru atd.Proste jsem ho opravil. Samozrejmne bych byl rad kdybych ho prodal za 100tis No pockam na nazory ostatnich
  11. sorry zapomel jsem je to 1.6 16v 3dverko
  12. Zdravim,chci ze zeptat zda senekdo neorientuje v cenach peugeotu. Chtel bych prodat svoji 206 r.2001 najeto160tis,vybava (okna v elektrice,manual klima,defenlock,15 elektrony a ty veci okolo co kazdej zna).Vymena p.blatniku po promacknuti jinak nebyla bourana.A je to dovoz z Italie tady jsem 1. majitel Kolik by tak mohla mit cenu??? [upravil dne 15/7/09 Ferry]
  13. apatch

    Problem s kabinovim ventilatorem

    nemas pravdu,nejsem blbej mel jsemto rozebrany a mel jsem stejnej problem,do pojistkove skrine slo malo proudu a kdyz jsi pustil ventylator tak proud zmizel uplne.Vsadim se ze kolega ma stejnej problem jako ja.A radim at sepodiva do spinacky,tenhle problem jsem tady resil pred cca 1 mesicem.
  14. apatch

    Problem s kabinovim ventilatorem

    Ahoj,ma 206 mela stejnej problem a nakonec jsem zjistil po dlouhem premerovani ze to dela spinacka.Po otoceni klicku do urcite polohy se ma ventylator roztocit.Cili ve spinacce kdyz jsi otocil klickem na polohu jedna spoji se dve pacicky a propoji se tim padem jde pak proud do pojistkove skrine a dale do ventylatoru.Zkus se mrknout na tu spinacku ja ji rozebral do posledniho plastu je to na 5 min.urcite to bude timhle.Pak mi dej vedet.
×
×
  • Vytvořit...