Přejít na obsah

semancko

Uživatel
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

Vše od uživatele semancko

  1. semancko

    snimac tlaku sacieho potrubia

    Daj mail, mam niekde datasheet od MAP senzora pre moju 1.6i BDZ.
  2. No ja to nemam detailne ale: vymena spojky oleja brzdovych kotucov brzdovych hadicek a rurok vymena nejakych capov silentblok motora priprava na STK vratane cca 1000,- EUR [upravil dne 23/12/09 semancko]
  3. semancko

    lakování

    Aby si dostal normalny a jednotny odtien bielej na celom povrchu musis pod tu vrchnu bielu dat zjednocujuci podklad. Podla farby toho plnica bude ta biela tmavsia alebo svetlejsia. Prave tym jednotnym podkladom sa odstrania rozdiely vo farbe casti. A tie plasty bud vyhladis brusenim alebo pretmelenim, je na tebe, ktory sposob zvolis. [upravil dne 5/12/09 semancko]
  4. semancko

    Rada s koupí COčka

    Tiez odporucam svarforum, tam sa docitas podla coho vyberat a niekedy sa na bazare daju kupit aj pouzivane profi stroje za dobre ceny.
  5. semancko

    Dotaz na elektrikáře

    ako pise Vvitty, ale ak mas nejake pochybnosti o zapojeni kablov zo steny tak radsej zavolaj elektrikara.
  6. semancko

    Startovaci kabely LIDL, 39.- CZK

    Tu je celkom zabavny popis inych \"startovacich\" kablov... http://www.svarbazar.cz/phprs/view.php?cisloclanku=2008022801
  7. Taketo nieco sa stalo znamemu ale na seate. Od toho casu uz LPG nema...
  8. semancko

    Řídící jednotka

    Nechces jednu predat? Ja mam tiez problemy s check engine a mozno je to v RJ, za pokus by to stalo.
  9. semancko

    Řídící jednotka

    Parkerhale, mas este tu povodnu riadiacu jednotku?
  10. Na nasej 405 sice PP nemam, ale mam skusenost s firemnym Touranom. Tam je rozdiel medzi udajom PP a skutocnou priemernou spotrebou asi 0.5l, pricom PP ukazuje \"lepsiu\".
  11. Stale fungujeme, kupodivu si nas pezotik aj napriek poriadnej palke za opravu oblubila manzelka, takze este chvilu sluzit bude.
  12. semancko

    Dusik do kolies

    V Linde stoji 10m3 dusiku 4.0 necelych 50EUR. S flasou je problem, zalezi na tom dokedy ma platnu skusku.... Vlastnu flasu naplnit je problem... Zisti aky je v nej tlak, podla toho urcis kolko plynu tam este je. A tiez by bolo dobre zistit aky presne dusik tam je.
  13. semancko

    Řídící jednotka 405

    Marelli G5 podporuje aj multipoint. Ale je to ina verzia, bola pouzita v 605(neviem presne v ktorej). Ja mam MMG5 monopoint v 1.6i tak ako parkerhale. Takze tie G5 boli urcite minimalne dve verzie. S G6 su ako pises nezamenitelne, okrem ineho pinoutu je rozdielom pouzitie ventilu pre regulaciu volnobehu pri G5, G6 pouziva krokovy motorcek.
  14. semancko

    Řídící jednotka 405

    No mne to v servise precitali ale vysledok bol rovnaky ako pri vyblikani. Uniscan sa mi zatial nepodarilo rozchodit... Skusal si vyblikat co je pricinou rozsvietenia tej kontrolky?
  15. semancko

    Řídící jednotka 405

    Je to riadiaca jednotka MM G5 pre jednobodove vstrekovanie, existuje aj varianta pre viacbod a bola pouzita v 605. Takze asi je OK. Inak ja s nou mam problem, stale mi vypisuje ze mam vadny MAP senzor... nepomohla ani vymena snimaca, problem pretrvava. Co s tym mas Ty?
  16. semancko

    Řídící jednotka 405

    Toto bude stacit?
  17. semancko

    Řídící jednotka 405

    Ja mam 1.6i motor BDZ a rv 90. Mam tam MagnetiMarelli G5. Ked bude chvilka urobim a poslem fotku. Ten motor sa robil aj s jednotkou MM G6, toto asi zozenies skor, to moje je akysi exot.
  18. No, tipol by som to na zvuk z rozvodovky... A taky rychly bol asi preto, aby to musel pocuvat co najkratsie... motivacia robi divy...
  19. To co som popisoval hore, bola samozrejme moja blbost, rychlost nezodpovedala podmienkam na ceste. Ale neda mi nepovedat, ze pretacavy smyk s prednym nahonom na suchu nie je problem. Poznam jednu zatacku kde sa mi to niekolkokrat podarilo. Priznam sa ze som to skusal zamerne, ale doteraz poriadne neviem ako sa mi to podarilo. Problem nie je v tom, ze jazdime ako prasce, staci ked sa v zakrute budete vyhybat nejakej prekazke a mozete sa ocitnut v situacii ze vas zadok predbehne. Myslim ze kvalita pneu a vhodnost rozhodnutia ci lepsie na predok alebo na zadok sa prejavi prave v hranicnej situacii ked to budete najmenej cakat a potrebovat. Vela bezpecnych kilometrov.
  20. Pani, ja som za montaz lepsich pneu na zadnu napravu. Mam s tym osobnu skusenost, dobre predne gumy a horsie zadne. Bez akehokolvek varovania mi zadna cast ustrelila a nebol som schopny to dat doporiadku. Myslim si, za na volante ste schopny rozpoznat limit ovela skor, ked sa zadna cast auta rozhodne niekam vybocit uz byva dost neskoro. Samozrejme ze rychlost jazdy treba prisposobit stavu vozovky a stavu vozidla... Predne kolesa viete ovladat priamo, natocenim volantu viete niekedy podchytit stratu adhezie, zadne vsak ovladate iba nepriamo takze ich zlyhanie sa tazko riesi. Moja draha skusenost so stastnym koncom mi radi - lepsie dozadu.
  21. semancko

    Valašská rallye

    Nech sa na mna nikto nehneva, ale je to zbytocne nestastie. Mohlo to skoncit iba rozbitym autom a zranenou posadkou... Ludia su nepoucitelny. Bohuzial.
  22. semancko

    vyfuk

    2 Brian, vymena toho tesnenia aspon na mojej 1.6 nie je ziadna veda, akurat ked mas pristup iba zhora, tak ako ja, je to gymnastika...
  23. Je to tzv. MAP senzor, snima to podtlak v sani. Ja s tym mam teraz dost problem...
  24. semancko

    litina v motoru -nevím si rady

    Ja som to skusil TIG-om, ako pridavny material som pouzil oklepanu elektrodu na zvaranie liatiny. Unadaval som sa pri tom, ale slo to. Ale je to skor zlepene ako zvarene.
  25. semancko

    Vstřikovací jednotka

    Pozeral som do knihy od haynes a tam je na fotke naozaj iba nieco ako zaslepka, akurat je to tak male ze nevidiet ci je tam aj otvor. Ale urcite to nie je nikam pripojene, takze ostava iba experiment s otvorom v zaslepke.
×
×
  • Vytvořit...