AKCZ Odesláno 27. květen 2004 Odesláno 27. květen 2004 Jak si to tu procitam tak jsou tu ruzne kouty CR -> Brno.. Plzen.. Ostrava ... a co treba opet zopakovat takovej \"stred\" tehle mest a to Rozkos? Citovat
Medvěd Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 No že by Rozkoš byla středem republiky, to jsem si fakt nevšiml, i když je tam pěkně. Ale pro brňáky je to snad ještě dál než Plzeň, spíš bych místo většího celorepublikového srazu viděl někde kolem Pelhřimova nebo Havlbrodu, ale tam zase bude problém s náplní (kluzná plocha, letiště a pod.), no když by někdo, kdo to tam zná a má kontakty byl schopen zorganizovat srazjako Jifor, klidně bych se zúčastnili tam. Citovat
AKCZ Odesláno 28. květen 2004 Autor Odesláno 28. květen 2004 Medvede.. Neni to stred cele CR proto jsem to dal do uvozovek (mel jsem na mysli ze je to mezi temito mesty takze bliz pro dalsi lidi) ale bylo tam aspon nejaky vyziti.. samozrejme pokud nekdo najde jak rikas ty v tomhle okoli neco podobneho co bylo treba v Plzni pak nemam namitek.. Citovat
Luger Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 Tak si nakreslíme na mapu body kde bydlí členové klubu a spočítáme průměrný střed Stejně jako se počítá soustřel na střeleckých soutěžích.Spojí s dvě díry po kulce. Z poloviny této úsečky se vede úsečka k třetí díře, ze dvou třetin délky této úsečky se vede další úsečka k díře čtvrté. ze tří čtvrtin úseka k páte, ze čtyř pětin úsečka k šesté a analogicky dál... zajímalo by mě, co by vyšlo... Nedávejte to počítat mě, vyšlo by Kladno :D Citovat
AKCZ Odesláno 28. květen 2004 Autor Odesláno 28. květen 2004 Zvlastni.. me vyhazi neco kolem HK :D Citovat
Dress Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 vždycky to někdo bude mít blíž a někdo \"dál\" je otázkou zda někdo opravdu chce jet a je ochoten proto obětovat i 200 km a nebo nechce a nepojede ikdyby to měl 20 km chápu že PHM jsou teď pekelně drahý a každý nemá na to natankovat za 1500 ale to už je téma na jinou diskusi Citovat
oddie Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 Na Rozkoš rád, aspoň si vezmu s sebou windsurf... Tak kdy že to bude??? Citovat
Guest Masinka Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 Napsán autorem oddie Na Rozkoš rád, aspoň si vezmu s sebou windsurf... Tak kdy že to bude??? zavolame Cabriovi Citovat
oddie Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 No, to budeš muset ty, já na něj nemám číslo Citovat
Guest Ondra Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 no musim souhlasit, ze me proste jako takovej stred republiky taky pripada Hradec Kralove, max. to vidim tak na chrudim Citovat
Dave_k Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 Jojo HK, Pardubice, Chrudim to beru. Citovat
AKCZ Odesláno 28. květen 2004 Autor Odesláno 28. květen 2004 No vyborne Tak dalsi dalsi at neco vymyslime Citovat
oddie Odesláno 29. květen 2004 Odesláno 29. květen 2004 No, tak tu Rozkoš někdo zorganizujte, když to máte u ruky... Citovat
destiny Odesláno 30. květen 2004 Odesláno 30. květen 2004 Ja chci taky nejaky sraz!!! A jako jednomu z mala je mi to jedno, hlavne kdyz bude na cely weekend! Klidne pak pojedu i na slovensko, ale kvuli dopoledni a pak zase domu! Plzen byla super, ale vsichni se pak rozprchli po vyhlaseni vysledku pryc. Chtel bych zazit sraz, kde se to sjede jeden den, okouknou se auta + nejaky program a vecer chlastacka a grilovani. Umel by tohle nekdo zaridit??? Na tyhle veci nemam dobre kontakty, ale jsem ochoten nejak vypomoc, kdyz se mei rekne co mam udelat a zaridit. Pokud to nekdo bude organizovat, tak mu s tim pomuzu!!! Citovat
Medvěd Odesláno 30. květen 2004 Odesláno 30. květen 2004 Ö.K. - ve čtvrtek tam jedu, zeptám se, na kolik by tam takový srázek mohl vyjít a v pátek to sem hodím - ale nevím tam o žádném bližším letišti než v Hradci. Já ho sice osobně nepotřebuju, jen jsem všude v reakci na sraz četl LETIŠTĚ, LETIŠTĚ - JINAK NEJEDU. Já osbně momentálně váhám nad tím, s jakým by se asi setkala úspěchem jakási orientační jízda podle slepé mapy, kde by se najelo cca 100 km s možnostmi poznání zajímavostí v okolí místa srazu a závěrečným bodovaným testíkem o ceny???? Má cenu se tím začít hlouběji zabývat????? Je to totiž dost přemejšlení,k tak mi tu zkuste do toho pátka napsat jestli se na to mám rovnou vykašlat, protože nic nemůže být lepší než sprint splašených Pažoutů za smradu hořících gum a blikání všemožných udělátek, nebo zda byste se byli ochotní zúčastnit tohoto bláznivě znějícího nápadu? [Editován dne 5/30/Sun, 30 May 2004 20:44:50 +0000Sun, 30 May 2004 20:44:50 +0000Sun, 30 May 2004 20:44:50 +0000Sun, 30 May 2004 20:44:50 +0000 Medvěd] Citovat
tomyka Odesláno 30. květen 2004 Odesláno 30. květen 2004 ja sa priklanam k orientaku. a toto leto xcem uz aj ja dojst moe. Citovat
destiny Odesláno 31. květen 2004 Odesláno 31. květen 2004 No, ja motor na sprinty nemam, tak letiste taky nepotrebuju! Slalom muzeme udelat klidne i na vetsim parkovisti a letiste taky neni potreba. Klidne bych si dal ten orientak. Citovat
Lucky Odesláno 31. květen 2004 Odesláno 31. květen 2004 Ja bych orientak i letiste ) Orientaky mam rad, ted se jel u nas orentak historickych vozidel, malem jsem se taky mohl zucastnit s peginou...... no jeste 15 roku pockam no ) Takze preferuji orientak, ale letisti na pomereni \"sil\" nebo spis jen vyblbnuti za kvikotu pneu (novejch ( ) se taky nevyhybam. BTW: co jsem tak cetl clanky na hl. strankach, tak nekde blize Rozkosi by nejaky letiste bejt melo. Byl tam prece nejaky srazik uz. Citovat
Ráďa Odesláno 31. květen 2004 Odesláno 31. květen 2004 mě by se ten orien?ák taky zamlouval ale na rychlejší bratry lvy bych se taky rád podíval. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.