Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj mám trošku problém utrnul se mi jeden ten gumovej kolík co na něm drží ten plastovej kryt a nepřišel se nato jak se to da sundat :myslim a vyměnit pokud to vůbec jde sehnat takhle samostatně dík za radu ;)

[upravil dne 5/3/09 Jarek406]

Odesláno

to je přesně ono dík ;)

Jěště taková drobnost šroubuje se ten gumovej blbec nebo ta matka ze spod protoze sem se to pokoušel povolit a neuzpěl sem asi to bude chtit víc zabrat ;)

ještě jednou dík mám ho chvilku co a jak :papa

Odesláno

Peugeot Příbram 105kč (bez horni krytky)

kousek gumy za kilčo...:bacha

Odesláno

JJ přesně tak kupoval jsem ho před týdnem v Peu.servisu a vyšel mně na 114,- s Dph.

Je to 6tka závit, na 10tku klíč.

Kup si jeden do náhrady, já mněnil za dva roky už asi tři.

Odesláno

Zdravím, já musel kupovat všechny čtyři a tři krytky (ta myslím stojí taky kilčo)jem taky už neměl, tak jsem koupil nějaké podobné z druhovýroby za 20 kč/ks a pasujou, akorát výška silentbloku je asi o 4 mm nižší, dal jsem podložky a OK. Kryt jsem přišrouboval matičkou a je to. :papa ušetřeno a funci to plní na 100%

[upravil dne 6/3/09 yaris1]

post-0-14109605102235_thumb.jpg

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: yaris1

Zdravím, já musel kupovat všechny čtyři a tři krytky (ta myslím stojí taky kilčo)jem taky už neměl, tak jsem koupil nějaké podobné z druhovýroby za 20 kč/ks a pasujou, akorát výška silentbloku je asi o 4 mm nižší, dal jsem podložky a OK. Kryt jsem přišrouboval matičkou a je to. :papa ušetřeno a funci to plní na 100%

takový silenbloky se dávali na ventilátorek topení u Š 110

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Původně zaslal: yaris1

takový silenbloky se dávali na ventilátorek topení u Š 110

znalec :-)) taky pamatují :D:D

[upravil dne 6/3/09 Karel]

Odesláno

Tak sem ten kousek gumy byl koupit peugeot olomouc a zjištění takovy že silenblok 167 a ten čepec nahoru 30kč :o

ted ještě sundat ten původní a bude to good :roker

Odesláno
Původně zaslal: Jarek406

Tak sem ten kousek gumy byl koupit peugeot olomouc a zjištění takovy že silenblok 167 a ten čepec nahoru 30kč :o

před rokem jsem dával 96 za silentblok a 39 za čepec...

• O 3 týdny později...
Odesláno

Nazdar :) ...ja som mal tiez problem so stracanim tych hornych krytiek, tak som to vyriesil tak ze do hornej casti toho silen bloku spravyl M6 zavit. Ale chcel som zachovat vzhlad originalu, predsa matka by tam nepasovala :bojim , tak stacilo rozobrat tu hornu krytku(sklada sa z dvoch casti) zvadsit tu dierku a nalisovat do nej M6 matku , poskladat tu krytku a vse funguje a aj vypada ako ma :papa

PS: ak bude zaujem dam tu nabude aj foto ;)

Odesláno
Původně zaslal: Jarek406

U Fajta v Olomouci jsem to nedávno kupoval za 110,-, ale ta horní krytka zase stála tuším 47,-.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...