Driver Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Tak jsem si až do teď myslel, že vědci zkoumají samý důležitý věci jako je globální oteplování nebo jak se vyhnout srážce s meteoritem a oni zkoumají i takový věci jsou žmolky v pupíku... http://www.novinky.cz/koktejl/162702-vidensky-chemik-odhalil-tajemstvi-zmolku-v-pupiku.html No tak to se pose.... já chci být taky vědcem a zkoumat takovýhle věci a být za to placený..... no jo asi jsem se měl lépe učit Citovat
Fakir Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Počkejte, až jednou přijdu na to, proč se na vodě dělají kolečka, když tam něco hodíte. To budete koukat! Citovat
oddie Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Tos asi opravdu měl Ono jedna věc je, co se zkoumá a jak, druhá věc je, jaké to může mít souvislosti, dosahy a přesahy, a zcela jiné věc je, co z toho udělá který pisálek, aby měl \"senzaci\". Takže ze všeho nejdůležitější je mít určitý nadhled a nežrat bulváru první poslední písmeno Citovat
Fusion Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Vhodná chvíle začit vyrábět a prodávat špunt na pupík. Citovat
AKCZ Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Ber to tak ze dopad takovych zmolku na nasi planetu muze mit i globalni dusledky.. nikdo znas nevi co chystaji vsechny ty zmolky proti nam a nasi planete! Citovat
vendelinek Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Přelep si ďurku pupíku náplastí a žmolky nebudou:D:D:D Citovat
vix Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Původně zaslal: Pata to je frajer ... je členem vesmírného sboru, je to jeho povinnost. Citovat
Marcel505 Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Původně zaslal: Driver Tak jsem si až do teď myslel, že vědci zkoumají samý důležitý věci jako je globální oteplování nebo jak se vyhnout srážce s meteoritem a oni zkoumají i takový věci jsou žmolky v pupíku... http://www.novinky.cz/koktejl/162702-vidensky-chemik-odhalil-tajemstvi-zmolku-v-pupiku.html No tak to se pose.... já chci být taky vědcem a zkoumat takovýhle věci a být za to placený..... no jo asi jsem se měl lépe učit No tak tohle můžeš zkoumat taky, ale nevím, kdo tě za to bude platit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.