Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem si až do teď myslel, že vědci zkoumají samý důležitý věci jako je globální oteplování nebo jak se vyhnout srážce s meteoritem a oni zkoumají i takový věci jsou žmolky v pupíku... :myslimhttp://www.novinky.cz/koktejl/162702-vidensky-chemik-odhalil-tajemstvi-zmolku-v-pupiku.html

No tak to se pose.... já chci být taky vědcem a zkoumat takovýhle věci a být za to placený..... no jo asi jsem se měl lépe učit :D

Odesláno

Tos asi opravdu měl :P

Ono jedna věc je, co se zkoumá a jak, druhá věc je, jaké to může mít souvislosti, dosahy a přesahy, a zcela jiné věc je, co z toho udělá který pisálek, aby měl \"senzaci\". Takže ze všeho nejdůležitější je mít určitý nadhled a nežrat bulváru první poslední písmeno ;)

Odesláno

Ber to tak ze dopad takovych zmolku na nasi planetu muze mit i globalni dusledky.. nikdo znas nevi co chystaji vsechny ty zmolky proti nam a nasi planete!

Odesláno
Původně zaslal: Driver

Tak jsem si až do teď myslel, že vědci zkoumají samý důležitý věci jako je globální oteplování nebo jak se vyhnout srážce s meteoritem a oni zkoumají i takový věci jsou žmolky v pupíku... :myslimhttp://www.novinky.cz/koktejl/162702-vidensky-chemik-odhalil-tajemstvi-zmolku-v-pupiku.html

No tak to se pose.... já chci být taky vědcem a zkoumat takovýhle věci a být za to placený..... no jo asi jsem se měl lépe učit :D

No tak tohle můžeš zkoumat taky, ale nevím, kdo tě za to bude platit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...