liborius Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Po me dobre a dlouhodobe skušenosti s 406 potřebuji omladit sve auto.¨Samozřejmně nic jineho,než407 nepřipadalo v uvahu.Ted,když jsem před nakupem,jsem teprve začal pořadně to auto /lustrovat/.Zjistil jsem,že 407 už vubec neni pro lidi co milovali 406 Citovat
majty Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 kup novejsi 406ku ale tak nejak s tebou souhlasim... Citovat
Laďa Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Jak to myslíš? Poruchovostí nebo jízdními vlastnostmi? Citovat
MatrixChose Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Původně zaslal: Pe.Tr třeba že 407 už nedělá houpy houpy? Že je to škoda, viď? Citovat
Přema Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Původně zaslal: Pe.Tr třeba že 407 už nedělá houpy houpy? Nebudu s tebou Peto souhlasit......mě to dělá houpy houpy,asi jde o stupen výbavy ale já mám 407 měkčí než 406...a nemám důvod kecat......Elton určitě potvrdí..... Citovat
Přema Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Původně zaslal: liborius Po me dobre a dlouhodobe skušenosti s 406 potřebuji omladit sve auto.¨Samozřejmně nic jineho,než407 nepřipadalo v uvahu.Ted,když jsem před nakupem,jsem teprve začal pořadně to auto /lustrovat/.Zjistil jsem,že 407 už vubec neni pro lidi co milovali 406 Ale je.....já taky miloval 406 a ted miluji 407 a vůbec této změny nelituji..... Citovat
Přema Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Nejraději mám lidi co haní auto které nikdy neměli......dokud nevyzkouším na vlastní kůži nedělám závěry.....kdybych měl poslouchat lidi \"jedna babka povídala\" tak jsi nikdy nekoupím žádné auto....neříkám že 407 je bez chyb ale já zatím řeším jen dětské nemoci ale určitě bych kvůli toho neprodal nebo nadával na 407...ukaž mi auto které nemá chyby.....až budeš mít s tímto autem zkušenost tak jako píšeš o 406 tak potom pomlouvej 407...... [upravil dne 1-3-09 Přema] Citovat
Guest servisman Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Původně zaslal: Přema ...ukaž mi auto které nemá chyby..... takové které si nekoupím Citovat
elton Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Pe.Tr třeba že 407 už nedělá houpy houpy? Nebudu s tebou Peto souhlasit......mě to dělá houpy houpy,asi jde o stupen výbavy ale já mám 407 měkčí než 406...a nemám důvod kecat......Elton určitě potvrdí..... Potvrzuji:D Citovat
Přema Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Původně zaslal: elton Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Pe.Tr třeba že 407 už nedělá houpy houpy? Nebudu s tebou Peto souhlasit......mě to dělá houpy houpy,asi jde o stupen výbavy ale já mám 407 měkčí než 406...a nemám důvod kecat......Elton určitě potvrdí..... Potvrzuji:D Citovat
elton Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Proč se pořád ze 407my dělá takový netvor a nespolehlivé auto? Mám ji jedenáct měsíců, najezdil jsem s ní zatím přes 24000km a žádná porucha. Jízda v ní je pohodlná a příjemná. Prostorově mi vyhovuje, hlavně šířka, nemám rád když zavřu dveře a jsem připláclej na okně (jako třeba v novém superblbu, nebo v passaku). Jízdní vlastností si nemůžu vynachválit a celkově se jí nemohu nabažit. To pomlování 407my má aspoň za výhodu to, že nebudou cesty přeplácané 407mama a každý se ohlédne za tak krásným autem, nezapadne do šedi ostatních aut. Hau domluvil jsem. Citovat
Přema Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Původně zaslal: elton Proč se pořád ze 407my dělá takový netvor a nespolehlivé auto? Mám ji jedenáct měsíců, najezdil jsem s ní zatím přes 24000km a žádná porucha. Jízda v ní je pohodlná a příjemná. Prostorově mi vyhovuje, hlavně šířka, nemám rád když zavřu dveře a jsem připláclej na okně (jako třeba v novém superblbu, nebo v passaku). Jízdní vlastností si nemůžu vynachválit a celkově se jí nemohu nabažit. To pomlování 407my má aspoň za výhodu to, že nebudou cesty přeplácané 407mama a každý se ohlédne za tak krásným autem, nezapadne do šedi ostatních aut. Hau domluvil jsem. :super:super Citovat
Ajdamek Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Nebylo by lepší si to auto projet, než čumět na netu a psát tohle? 407ma je jízdníma vlastnostma o hodně dál než 406 a vůbec mi nepřijde, že by šla pohodlností dolu. Citovat
antal Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Mne sa 407 tiež velmi páči,mal som ju v plane kupit ale nakoniec vyhrala 207ma v plnej pred 407mou v základe:) Citovat
HonzaZ Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Já mám 407mu 16 měsíců a samozřejmě jsem musel ze začátku trochu zainvestovat - byla 3 roky stará a původní majitel jenom jezdil. Samozřejmě základní servis byl. Ale nemohu si stěžovat. Jsem spokojen a neměníl bych. Každé auto má svoje mouchy, ale u 407my klady převažují. Ono to tady na fóru trochu zkresluje. Člověk si musí uvědomit, že sem píšou lidi, kteří mají problém. Na druhou stranu, když se podíváme na jiné modely, tak je tam většinou více problémů. Tady se třeba hodně věnuje navigacím, ale to v podstatě není problém s autem, ale nadstandart. Když to shrnu, tak nejvíce problémú je s posilovačem řízení, FAPem a spojkou. Jinak ostatní problémy nejsou nijak časté. V žádném případě bych 407mu nezatracoval. Když má někdo pochyby, ať se s ní sveze a bude mluvit jinak. Mohu porovnávat, měl jsem 405 1,9 SRDT 6 let, potom dalších 6 let 406ST 2.0 HDI a teď 407mu. Takže jsem vlastně prožíval vývoj řady 4 a vždy to byl krok kupředu. [upravil dne 1.3.2009 HonzaZ] Citovat
AnotherOne Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 hehe pozerám, že autor príspevku pichol do osieho hniezda, nejaký provokatér čo povedal A ale nie B. Citovat
Medvěd Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Pro mě osobně je největším problémem 407y to, že jaksi ztratila kufr Citovat
kajvet Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 měl jsem 406 Breaka a teď mám 407SW a dneska jsem koukal, že kufr to má a velkej :papa Citovat
Driver Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Původně zaslal: kajvet měl jsem 406 Breaka a teď mám 407SW a dneska jsem koukal, že kufr to má a velkej :papa Což o to, kufr velký má, ale dneska má už tak trochu design přednost před účelností. 406 je klasickej kombik, to kterýho nacpeš opravdu všechno a nemáš problém s tím ,že by jsi u nakládání musel hrát tetris. To samé je třeba starý Opel Astra Caravan aj. U nových kombíků je právě problém v tom jejich \"novém designu\". Řeknu ti třeba příklad z práce, zákazník k nám přijel s Fabii combi pro velkou tiskárnu zabalenou v krabici. Krabice se mu do kufru vešla, ale problém byl v tom když chtěl ten kufr zavřít. Díky tomu zaoblenýmu zadku mu prostě kus tý krabice přesahoval a nezavřel zadní dveře. Nechtělo se mu jet s otevřenými dveřmi tak zavolal kolegu a ten přijel s Oplem Agila, auto tvaru krabice od bot na kolečkách. Menší auto, ale tu krabici tam v pohodě naložily, zavřeli dveře a jeli. A to je to o co má na mysli třeba medvěd, když mluví o tom, že 407 nemá kufr. To samý si ťukám na čelo, když někdo označí třeba Roomstra za rodiný auto, už vidím bráchu jak jede s přítelkyní a dvouma malýma dětma a s bagáží někam na víkend v tomhle autě . Možná kdyby si vzal přívěs tak to půjde... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.