Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, nemáte někdo tip/zkušenost na pěkný místo u moře na dovču v severní části itálie? nejlíp apartmán blízko u moře. Chystáme se letos s dětmi protáhnout 807ku :D

Odesláno

Lago di Garda ale neni more :D Ja byl v lete kousek od Ancony, ale to uz neni uplne na severu, je to kousek vic na jih

Odesláno

Lago di Garda bude jeden z waypointů :D protože tam je nějaký aquapark. Ale dál jsem na rozpacích, radši bych na západní pobřeží, ale neznám nikoho kdo by tam byl a mohl referovat případně doporučit místo...

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Lago di Garda ale neni more :D Ja byl v lete kousek od Ancony, ale to uz neni uplne na severu, je to kousek vic na jih

na severu není žádný moře a pak tohle je obrovské jezero a voda tam slaná je...a prostředí skvostný
Odesláno

My se s přítelkyní chystáme koncel léta na Elbu. Vypadá to tam pěkně a pokud nehledáš něco s jídlem, nebo nedejbóže all inclusive, tak určitě vybereš. Ale je to taky kousek níž.

P.S. už se těším, jak se coupé prosviští na pořádném výletě. A na Elbě se o něj nemusím bát, prý se tam auta vůbec nekradou.:super

[upravil dne 17/2/09 kupák]

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

Původně zaslal: Ferry

na severu není žádný moře a pak tohle je obrovské jezero a voda tam slaná je...a prostředí skvostný

Garda je leda pořádně ledová, a ne slaná, kdes to sebral. A prostředí je skvostný, ale jen mimo sezónu, přes léto je tam moře, ale lidí. Na Gardu tak v květnu, a nebo koncem září...

Odesláno

jo, ono to nakonec dopadne na to Bibione, děti sou malý a cajdat s nima někam do tramtárie je asi nijak neomráčí, ale slíbili jsme letos klukovi poprvé v životě moře :D tak vymýšlíme kam se vrtnout

Odesláno

Tip mám, z loňska a předloňska...San Benedetto del Tronto...Je to uprostřed palmové riviéry, cyklo a bruslařské stezky dlouhé cca 15km podél moře, nedaleko aquapark a navíc parádní koupání...Jezdíme do soukromého apartmánu, za první týden v září za apartmnán s terasou a grilem 100 metrů od moře jsme dali za týden 175€, prostě paráda. Pokud budeš chtít kontakt na agenturu, písni SZ!:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: Supersonic

Tip mám, z loňska a předloňska...San Benedetto del Tronto...Je to uprostřed palmové riviéry, cyklo a bruslařské stezky dlouhé cca 15km podél moře, nedaleko aquapark a navíc parádní koupání...Jezdíme do soukromého apartmánu, za první týden v září za apartmnán s terasou a grilem 100 metrů od moře jsme dali za týden 175€, prostě paráda. Pokud budeš chtít kontakt na agenturu, písni SZ!:papa:papa

taky jsem tam byl a mohu doporučit - koupání v moři vhodné pro menší děti nebo nepříliš zdatné plavce.

Odesláno

zapadni pobrezi se mi zdalo spinavejsi a pisek na plazi byl trochu vic kamenitejsi, aspon teda v okoli Livorna, byl jsem jak pise Supersonic na palmove riviere kousek od Rimini - v mestecku Cattolica a tam byl krasnej jemnej zlutej pisek.

Odesláno

byl jsem taky na záp.pobřeží u městečka Vada,pláž bílý písek,spíše pro děti (pořád málo vody od břehu),poblíž Pisa (nah-nutá věž)...

Odesláno

Navíc pokud máš rád na letní dovolené trochu změnu, než jen válení na pláži s úžasnou zmrzlinou a pizzou a nebaví Tě kola ani brusle, cca 10km je vzdálená třítisícovka Grand Sasso a ta je fakt parádní. Je tam středověká pevnost a kompletní výhled na plochu pod ním o rozloze cca 50km:super Navíc všude kolem vinice, ladné italky a hlavně klid venkova, který se mění dvakrát do týdne, kdy se konají tradiční trhy, takže prostě idila:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...