markuson Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 ahoj, nemáte někdo tip/zkušenost na pěkný místo u moře na dovču v severní části itálie? nejlíp apartmán blízko u moře. Chystáme se letos s dětmi protáhnout 807ku Citovat
Ferry Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Lago di Garda ale neni more Ja byl v lete kousek od Ancony, ale to uz neni uplne na severu, je to kousek vic na jih Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 kolega každoročně jezdi do Bibione a vždy si chrochta blahem , dle fotak nadhera. Citovat
markuson Odesláno 17. únor 2009 Autor Odesláno 17. únor 2009 Lago di Garda bude jeden z waypointů protože tam je nějaký aquapark. Ale dál jsem na rozpacích, radši bych na západní pobřeží, ale neznám nikoho kdo by tam byl a mohl referovat případně doporučit místo... Citovat
kajvet Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Původně zaslal: Ferry Lago di Garda ale neni more Ja byl v lete kousek od Ancony, ale to uz neni uplne na severu, je to kousek vic na jih na severu není žádný moře a pak tohle je obrovské jezero a voda tam slaná je...a prostředí skvostný Citovat
kupák Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 My se s přítelkyní chystáme koncel léta na Elbu. Vypadá to tam pěkně a pokud nehledáš něco s jídlem, nebo nedejbóže all inclusive, tak určitě vybereš. Ale je to taky kousek níž. P.S. už se těším, jak se coupé prosviští na pořádném výletě. A na Elbě se o něj nemusím bát, prý se tam auta vůbec nekradou. [upravil dne 17/2/09 kupák] Citovat
oddie Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Původně zaslal: kajvet Původně zaslal: Ferry Lago di Garda ale neni more Ja byl v lete kousek od Ancony, ale to uz neni uplne na severu, je to kousek vic na jih na severu není žádný moře a pak tohle je obrovské jezero a voda tam slaná je...a prostředí skvostný Garda je leda pořádně ledová, a ne slaná, kdes to sebral. A prostředí je skvostný, ale jen mimo sezónu, přes léto je tam moře, ale lidí. Na Gardu tak v květnu, a nebo koncem září... Citovat
markuson Odesláno 17. únor 2009 Autor Odesláno 17. únor 2009 jo, ono to nakonec dopadne na to Bibione, děti sou malý a cajdat s nima někam do tramtárie je asi nijak neomráčí, ale slíbili jsme letos klukovi poprvé v životě moře tak vymýšlíme kam se vrtnout Citovat
kajvet Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Lago konce srpna 2007 ještě s bejvalou (né ženskou) ale 406. [upravil dne 17/2/09 kajvet] Citovat
markuson Odesláno 17. únor 2009 Autor Odesláno 17. únor 2009 to Lago určitě okoukneme, ale spíš jen omrknout pobřeží okolo toho aquaparku a pak vyrazit k moři... Citovat
Supersonic Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Tip mám, z loňska a předloňska...San Benedetto del Tronto...Je to uprostřed palmové riviéry, cyklo a bruslařské stezky dlouhé cca 15km podél moře, nedaleko aquapark a navíc parádní koupání...Jezdíme do soukromého apartmánu, za první týden v září za apartmnán s terasou a grilem 100 metrů od moře jsme dali za týden 175€, prostě paráda. Pokud budeš chtít kontakt na agenturu, písni SZ!:papa Citovat
sucram® Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Původně zaslal: Supersonic Tip mám, z loňska a předloňska...San Benedetto del Tronto...Je to uprostřed palmové riviéry, cyklo a bruslařské stezky dlouhé cca 15km podél moře, nedaleko aquapark a navíc parádní koupání...Jezdíme do soukromého apartmánu, za první týden v září za apartmnán s terasou a grilem 100 metrů od moře jsme dali za týden 175€, prostě paráda. Pokud budeš chtít kontakt na agenturu, písni SZ!:papa taky jsem tam byl a mohu doporučit - koupání v moři vhodné pro menší děti nebo nepříliš zdatné plavce. Citovat
Ferry Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 zapadni pobrezi se mi zdalo spinavejsi a pisek na plazi byl trochu vic kamenitejsi, aspon teda v okoli Livorna, byl jsem jak pise Supersonic na palmove riviere kousek od Rimini - v mestecku Cattolica a tam byl krasnej jemnej zlutej pisek. Citovat
ozzy56 Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 byl jsem taky na záp.pobřeží u městečka Vada,pláž bílý písek,spíše pro děti (pořád málo vody od břehu),poblíž Pisa (nah-nutá věž)... Citovat
Supersonic Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Navíc pokud máš rád na letní dovolené trochu změnu, než jen válení na pláži s úžasnou zmrzlinou a pizzou a nebaví Tě kola ani brusle, cca 10km je vzdálená třítisícovka Grand Sasso a ta je fakt parádní. Je tam středověká pevnost a kompletní výhled na plochu pod ním o rozloze cca 50km:super Navíc všude kolem vinice, ladné italky a hlavně klid venkova, který se mění dvakrát do týdne, kdy se konají tradiční trhy, takže prostě idila:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.