Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A je to dost profi, pac ma na tom natluceny odrazky :)

jsem videl podobny vozik .. Oktan 400 - vyroben ze stare Oktavky :D

Ovsem dilenske zpracovani je skvele ...smekam

To je 005, vozik MI5 (Vozik Jamese Bonda)

Odesláno

Tak to jsem opravdu ještě neviděl. Kdybych si někdy pořídil nějakou 406 na náhr.díly tak aspoň vím co s tím zbytkem udělám... ha ha ha... ze 406 si to nedovedu představit už vůbec. Tak jen doufám, že nikdy nezbohatnu natolik abych z toho ještě nezblbnul. :D

Odesláno

No, dobrej fórek. Hics měl asi pravdu, že nemáme ty starý kastle dávat do sběru :D

Akorát teda moc netuším, k čemu je to dobrý, nic mos se do toho asi nevejde... ale proti gustu... Homologační řízení podle mě žádné nebylo, stačí mít doklady k nějakému vleku.

Odesláno

on si stim ten clovicek musel dost vyhrat a urcite mu to dalo hodne prace, obdivujiho a tleskam mu. Urcite to je o hodne, hodne, hodne lepsi, nez nejaky sileny tuning, ala tuzing, co vydavam...

Odesláno

No mě to spíš připomíná dobu nedávno minulou, kdy se tu s podobnými výtvory proháněli východoněmečtí Trabantisti. Ale je fakt, že tahle Pegina vypadá jako že si s tím majitel dal dost práce a výsledek se podařil. Tak a? mu slouží.

Odesláno

Nevím na co to má ale když jsem si to chtěl prohlídnout zblízka, tak na mě vystartovali dva psi, kuwa ještě že tam bylo to sklo.:D Takže to má vlastně i s alarmem:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...