subin Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 Původně zaslal: meldal jen se znovu zaregistrujte a pak to pujde....i bez zadani DIC jj musím potvrdit chodí mi to bez problémů Citovat
Dave_k Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 Původně zaslal: meldal jen se znovu zaregistrujte a pak to pujde....i bez zadani DIC Standartní přihlášení mi jde, ale my se bavíme o tom placeným co tady na něj uvádí přihlašovací údaje Honza406. Citovat
AnotherOne Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 minulý rok to tiež nešlo niekoľko mesiacov apotom začalo na pôvodné heslo. Citovat
lacek206 Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 Ahoj všetci členovia. Ide Vám prihlásenie do Peugeot Serviceboxu? Mne teda nie:bojim Ak to niekomu funguje mohol by my poslať svoje prihlasovacie meno,heslo. Potrebujem to len na prezeranie náhradných dielov. Aj to posledné som mal od jedného člena ale ani to už nefunguje:bojim Vďaka za pomoc:papa Citovat
zzipCZ Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 Původně zaslal: lacek206 Ahoj všetci členovia. Ide Vám prihlásenie do Peugeot Serviceboxu? Mne teda nie:bojim Ak to niekomu funguje mohol by my poslať svoje prihlasovacie meno,heslo. Potrebujem to len na prezeranie náhradných dielov. Aj to posledné som mal od jedného člena ale ani to už nefunguje:bojim Vďaka za pomoc:papa no záleží jak dlouho jsi tam nbyl protože rušili učty normálně se tam zaregistruj znovu a pujde ti to zase:super Citovat
mmmb Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 tento učet asi už nefunguje :-( AP99574709 heslo poestoto Citovat
mmmb Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 no jo registraci už mám, ale nemám placené chémata :-) Citovat
Dave_k Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 Původně zaslal: mmmb no jo registraci už mám, ale nemám placené chémata :-) Já s tímhle docela počítal, takže jsem si schémata na moje autí nakopíroval. Citovat
lacek206 Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 mmmb: Ahoj. Nevedel by si my hodiť tvoje prihlasovacie údaje na SERVICEBOX? Potrebujem to na občasné nahliadnuťie náhradních súčiastok na moje auto. Nemám sa na koho zaregistrovať a občas by som sa potreboval prihlásiť a pozreť súčiastku do auta ja nepotrebujem schémy,tie sú spoplatnené. Veľmy by si my s tím pomohol, alebo niekto iní. Vďaka za každú pomoc:super Citovat
zzipCZ Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 Původně zaslal: lacek206 mmmb: Ahoj. Nevedel by si my hodiť tvoje prihlasovacie údaje na SERVICEBOX? Potrebujem to na občasné nahliadnuťie náhradních súčiastok na moje auto. Nemám sa na koho zaregistrovať a občas by som sa potreboval prihlásiť a pozreť súčiastku do auta ja nepotrebujem schémy,tie sú spoplatnené. Veľmy by si my s tím pomohol, alebo niekto iní. Vďaka za každú pomoc:super se zaregistruj sám na sebe ted už nepotřebuješ DIČO ani IČO:papa:papa Citovat
Dave_k Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Docela mne štve, že nejde položka \"katalog výrobků IMAGE\" Citovat
pkr Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Původně zaslal: Dave_k Docela mne štve, že nejde položka \"katalog výrobků IMAGE\" To určitě zablokoval Pe.Tr. ,abysme nezjistili,co nám to tady v jiným vlákně ukazuje za parádu.:D:D Citovat
dolly1010 Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Sorry, že obnovuju tenhle topic, ale funguje vam ServiceBox práve teď? Ja jsem teď přišel po delší době do serviceboxu - je tam trošku změna (v menu výběru aut) a hlevně obrázky dílů se nezobrazej (viz obrázek). Doufám, že je to jen na chvíli, že aktualizujou databázi [upravil dne 28.11. 09 dolly1010] Citovat
Dave_k Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Asi se v tom někdo hrabe. Ráno se dalo akorát přihlásit a nic víc. Košík taky nefunguje. 2Dolly: proč si to otevíráš v polštině? [upravil dne 28/11/09 Dave_k] Citovat
Přema Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Mě kromě košíku...funguje normálně... Citovat
AnotherOne Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 No áno košík nejde ani mne... Citovat
vendelinek Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Mě taky ne,to samý jako dolly1010,akorát,že to mám v češtině Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.