Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: meldal

jen se znovu zaregistrujte a pak to pujde....i bez zadani DIC

Standartní přihlášení mi jde, ale my se bavíme o tom placeným co tady na něj uvádí přihlašovací údaje Honza406.

Odesláno

Ahoj všetci členovia. Ide Vám prihlásenie do Peugeot Serviceboxu? Mne teda nie:bojim Ak to niekomu funguje mohol by my poslať svoje prihlasovacie meno,heslo. Potrebujem to len na prezeranie náhradných dielov. Aj to posledné som mal od jedného člena ale ani to už nefunguje:bojim Vďaka za pomoc:papa

Odesláno
Původně zaslal: lacek206

Ahoj všetci členovia. Ide Vám prihlásenie do Peugeot Serviceboxu? Mne teda nie:bojim Ak to niekomu funguje mohol by my poslať svoje prihlasovacie meno,heslo. Potrebujem to len na prezeranie náhradných dielov. Aj to posledné som mal od jedného člena ale ani to už nefunguje:bojim Vďaka za pomoc:papa

no záleží jak dlouho jsi tam nbyl protože rušili učty normálně se tam zaregistruj znovu a pujde ti to zase:super
  • O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: mmmb

no jo registraci už mám, ale nemám placené chémata :-)

Já s tímhle docela počítal, takže jsem si schémata na moje autí nakopíroval. :cool:

Odesláno

mmmb:

Ahoj. Nevedel by si my hodiť tvoje prihlasovacie údaje na SERVICEBOX? Potrebujem to na občasné nahliadnuťie náhradních súčiastok na moje auto. Nemám sa na koho zaregistrovať a občas by som sa potreboval prihlásiť a pozreť súčiastku do auta ja nepotrebujem schémy,tie sú spoplatnené. Veľmy by si my s tím pomohol, alebo niekto iní. Vďaka za každú pomoc:super

Odesláno
Původně zaslal: lacek206

mmmb:

Ahoj. Nevedel by si my hodiť tvoje prihlasovacie údaje na SERVICEBOX? Potrebujem to na občasné nahliadnuťie náhradních súčiastok na moje auto. Nemám sa na koho zaregistrovať a občas by som sa potreboval prihlásiť a pozreť súčiastku do auta ja nepotrebujem schémy,tie sú spoplatnené. Veľmy by si my s tím pomohol, alebo niekto iní. Vďaka za každú pomoc:super

se zaregistruj sám na sebe ted už nepotřebuješ DIČO ani IČO:papa:papa
  • O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Docela mne štve, že nejde položka \"katalog výrobků IMAGE\" :(

To určitě zablokoval Pe.Tr. ,abysme nezjistili,co nám to tady v jiným vlákně ukazuje za parádu.:D:D:D

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Sorry, že obnovuju tenhle topic, ale funguje vam ServiceBox práve teď?

Ja jsem teď přišel po delší době do serviceboxu - je tam trošku změna (v menu výběru aut) a hlevně obrázky dílů se nezobrazej (viz obrázek). Doufám, že je to jen na chvíli, že aktualizujou databázi :myslim

[upravil dne 28.11. 09 dolly1010]

post-0-14109611148572_thumb.jpg

Odesláno

Asi se v tom někdo hrabe. Ráno se dalo akorát přihlásit a nic víc. Košík taky nefunguje. :(

2Dolly: proč si to otevíráš v polštině? :)

[upravil dne 28/11/09 Dave_k]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...