pták Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 zdar chlapi prosím potřebuju poradit, [upravil dne 14/2/09 pták] Citovat
pták Odesláno 13. únor 2009 Autor Odesláno 13. únor 2009 Mám 406 98,a nejde mi centrál,jde o to že jsem toho tu vyčetl plno a když jsem se díval pod kastlík jak to tam je tak jsem narazil na černou krabičku s označením Valeo,byla rozpojená a když jsem to zapojil,tak mi nešlo nastartovat auto,tak mě napadlo,že to asi není ono tak opět rozpojil ale stále startovat nejde poradí mi někdo Citovat
pták Odesláno 13. únor 2009 Autor Odesláno 13. únor 2009 nenajde se ani jeden koumák,pátak 13 to je ono nic nedělat a na nic nešahat Citovat
pastorek Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 S tým štartovaním ti neporadím, no ten centrál by to chcelo lepšie popísať čo to robí a čo nie. Mimochodom zmeň názov príspevku na niečo konkrétnejšie (napríklad: pri oprave centrálu prestalo štartovať) lebo tento porušuje pravidlá a môžu ti to zmazať. Citovat
pták Odesláno 13. únor 2009 Autor Odesláno 13. únor 2009 aha a dík ale jak a kam jsem tu poprvé tak jsem byl rád,že jsem tu aby mi někdo poradil,s do to zřejmě nemá nic společného,to právě nevim Citovat
lubikpo Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 No skus pozriet poistky, neviem co si tym spravil ze si spojil tie kable, no mohlo ti to len odpalit napr poistku. Citovat
Dave_k Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Pro centrál je šedá krabička. Jinak co tam máš ještě za motor? Citovat
pták Odesláno 13. únor 2009 Autor Odesláno 13. únor 2009 mam 1.8 16V 98,pořád mi to vrtá hlavou,je krásně vidět na fotce co jsem tady študoval DO,byla v pravém rohu kastlíku,bohužel to neumím přetáhnout Citovat
pták Odesláno 13. únor 2009 Autor Odesláno 13. únor 2009 pojistky musim kouknout ráno jelikož na to nevidim,ale nezdálo se že by byla nějaká odpálená.ještě jsem zapomněl napsat,že motor točí,ale nechytne Citovat
lubikpo Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 a prepac co znamena kastlik po slovensky? Ja len ze o tom stale citam a neviem co to je;) Citovat
ozzy56 Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Původně zaslal: lubikpo a prepac co znamena kastlik po slovensky? Ja len ze o tom stale citam a neviem co to je;) odkládací přihrádka ???? Citovat
pták Odesláno 13. únor 2009 Autor Odesláno 13. únor 2009 je to skřínka nebo přihrádka u spolujezdce jak se otvírá fotku tady mám v komplu ale nevim jak ji sem dát Citovat
P607Olda Odesláno 14. únor 2009 Odesláno 14. únor 2009 Taky je podstatné, jestli ten centrál nefunguje už od koupi, anebo fungoval Ti a přestal. Pokud fungoval a přestal, tak by mohly být přelámané kablíky u pantů dveří řidiče (i když u 406 to není typické), anebo vadný kontakt v mechanismu zámku. Pokud nikdy nefungoval, tak to bude těžší. Asi jsi opravdu vyrazil pojistku. Je taky možnost, že dálkové ovládání (nikoli centrál) je propojeno s imobilizérem a tam se něco po... Má to jen malé procento 406 a je to docela záhadné propojení. Když se mi u takového auta (406 3V6 r.v.97) zasekl ten imobilizér (po třetím zadání špatného kódu), tak pomohlo odpojit akumulátor. PS: nespěchej na nás, jak je Zelená sedma, tak čumím na telku. A název tematu oprav pomocí editace, na něco výstižného. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. únor 2009 Odesláno 14. únor 2009 Původně zaslal: pták určitě to je ono;) Co ten nadpis?!!! Oprav ho aby neporušoval pravidla. Citovat
Ferry Odesláno 14. únor 2009 Odesláno 14. únor 2009 napis sem poslednich 8 cislic VIN kodu, mrknu se , co ma to auto vubec za central a motor 98rocnik uz by mel mit cip imobilizeru v klicku a snimac kolem spinaci skrinky, je divny ze by se zablokoval pri manipulaci s centralnim zamykanim a jednotkou dalkoveho ovladani Citovat
subin Odesláno 14. únor 2009 Odesláno 14. únor 2009 no nevím,ale mne při delším stání nejde natočit taky a musím zamknout a odemknout auto ,abych nastartoval,mohlo by to mít souvislost?Jinak immo mám v klíči taky Citovat
pták Odesláno 14. únor 2009 Autor Odesláno 14. únor 2009 tet jsem zkoušel odpojit baterku a znovu nakopnout ale nic,pojistky v poho,volal jsem mechanikovi a říkal,že takhle po tel.to může být imobilizér. Citovat
pták Odesláno 14. únor 2009 Autor Odesláno 14. únor 2009 mám fotku té krabičky ale nevim jak to mám sem dát,jsem zoufalej chtěl jsem valit na lyže:nevim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.