Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ceny rozvodů i s prací seznam motorů a cen

Recommended Posts

Odesláno

ja som menil rozvody minuli rok 1,9 D 51kw r.v.2001 vyslo ma to 3500 sk. 2500 rozvody (remen Dayco, 2x kladka, z toho jedna napinacia a vodna pumpa, znacky si nepamätam) robota 1000, zaruka na 60000km. Da sa?

Odesláno

Ten muj krasavec mě vyšel na 7 100 ,-. Bylo to po koupi vozu, komplet rozvody, vodni pumpa, olej a veškere filtry. a říkal ze to najede 120tis km ale at se stavim cca o 5tis driv. Může být?

Odesláno

no tak já koukal do análů a mě rozvody stály bez práce 5600 a + 2000 za práci,mám 406 2.1 TD který tady není .....ale bylo to v roce 2005

no mám na nich cca 45000 tis + výměna řemenu o rok později kvůli výměně čerpadla z Lucase na Bosch tak to ještě nějakej pátek snad vydrží....

[upravil dne 16/2/09 Burisek]

Odesláno

pp205: kolko by vysli rozvody u teba na 306Gti 6 (motor: XU10J4RS)

cena len informativne kedze som ich v stredu minuly tyzden daval menit-cena s pracou 178EUR a to som mal nakupnu cenu servisu teda s min 30% zlavou za diely. dik

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Můžu se zeptat, kolik by vyšla komplet výměna rozvodů na Peugeot 407, 1.6HDi/80kW, r.v.11/2005 vč. nemrzky ?

Uživatel zde ve foru píše, že mu v Peugeotu vyměnili rozvody na P307, 1.6i benzín za 5000,- Mně nabídli výměnu rozvodů za 12 000,- :( To je u nafťáka a benzinu takový cenový rozdíl, nebo jsem poptal drahý servis ??

A např. v Peugeotu dají rozvodové díly a řemen stejné značky, jako když je to montované na novém autě, či dávají také např. SKF ?:myslim

Odesláno

Ja jsem se vratil s autickem vcera z rozvodu a vyslo me to bez prace na 5400kc. Vodni pumpa, dve kladky, rozvodak a jeste remen na nahon altiku pro jistotu. Prace se po znamosti neplatila, ale flaska byla:aut

Odesláno

cetl jsem pozorne, ale nenasel jsem, tak prosim o cenu na 205 19 gti a dale na 407 2,0 hdi 136ps a 807 2,2 hdi 128 a naposledy boxer 2,8 93kw. predem diky. treba to nebude zbytecne dohledani, treba s enejake auto u tebe zastavi... diky predem.

• O 7 měsíců později...
Odesláno
Původně zaslal: Přema

On tam nedělá.....on je jeho......:mrk:mrk:mrk

To jako celej servis jo???Husty............

Potřebuju vedět jestli je možné použít i jiné značky dílů prosím..po domluvě

Ještě bych rád věděl výkonovou křivku pro chip 2.0HDI (80kW)

[upravil dne 2/11/09 sweetyboy]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...