ladosak Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Chtěl bych se jen zeptat,jestli je v anglických verzích sedanu kastlík v kufru taky na levé straně,nebo na pravé.? Že bych si ho dodělal i na tu pravou str. Citovat
Ferry Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 vzhledem k tomu ze CD changer je u UK verze taky na leve strane, tak bude i kastlik Citovat
MJSytic Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Já teda nevím, jak u novýho modelu, ale u starýho na tý pravý straně myslím něco je, proto tam není místo toho kaslík Ale 100% si jistej nejsem, jen když jsem nějak oddělával ten tapec, tak tam myslím něco bylo:nevim Citovat
Blizzard Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 nebývá tam případně motorek na střešní okno? :myslím Citovat
lubokpz Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Původně zaslal: MJSytic Já teda nevím, jak u novýho modelu, ale u starýho na tý pravý straně myslím něco je, proto tam není místo toho kaslík Ale 100% si jistej nejsem, jen když jsem nějak oddělával ten tapec, tak tam myslím něco bylo:nevim výduchy vzduchu z auta von Citovat
Doyle Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Ja osobně tam nemam nic. sprostě jsem tam yyřizl diru do tapeciru a mam kastliky na obou stranach teda na prave bez plastove vanicky .. ale nema zadni sterac ani odstrikovac okna ... Citovat
Dave_k Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Podle mne se UK a EU verze liší jen vepředu (světla, palubka, pedály, sedačky, madla na př.dveřích). Zbytek dělat odlišně by bylo moc drahý. Citovat
MJSytic Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Původně zaslal: Blizzard nebývá tam případně motorek na střešní okno? :myslím Hehe Tak to určitě ne. Ten je nahoře vepředu pod stropnicí - tedy aspoň u starýho modelu;) Jinak jsem na to včera koukal, a opravdu tam nic není, jen v horní části jsou ty výdechy, ale to by bránit vytvoření kaslíku nemělo Takže nevím, co jsem to kde viděl:aut:mad: [upravil dne 13.2.09 MJSytic] Citovat
Kdo Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: Blizzard nebývá tam případně motorek na střešní okno? :myslím Hehe Tak to určitě ne. Ten je nahoře vepředu pod stropnicí - tedy aspoň u starýho modelu;) Proboha, proč by motorek střešního okna byl v pravém zadním podběhu?? To by v levém mohl být motorek stěračů.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.