Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Já teda nevím, jak u novýho modelu, ale u starýho na tý pravý straně myslím něco je, proto tam není místo toho kaslík :myslim

Ale 100% si jistej nejsem, jen když jsem nějak oddělával ten tapec, tak tam myslím něco bylo:nevim

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Já teda nevím, jak u novýho modelu, ale u starýho na tý pravý straně myslím něco je, proto tam není místo toho kaslík :myslim

Ale 100% si jistej nejsem, jen když jsem nějak oddělával ten tapec, tak tam myslím něco bylo:nevim

výduchy vzduchu z auta von

Odesláno

Ja osobně tam nemam nic. sprostě jsem tam yyřizl diru do tapeciru a mam kastliky na obou stranach teda na prave bez plastove vanicky .. ale nema zadni sterac ani odstrikovac okna ...

Odesláno

Podle mne se UK a EU verze liší jen vepředu (světla, palubka, pedály, sedačky, madla na př.dveřích). Zbytek dělat odlišně by bylo moc drahý. ;)

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

nebývá tam případně motorek na střešní okno? :myslím

Hehe :D Tak to určitě ne. Ten je nahoře vepředu pod stropnicí - tedy aspoň u starýho modelu;)

Jinak jsem na to včera koukal, a opravdu tam nic není, jen v horní části jsou ty výdechy, ale to by bránit vytvoření kaslíku nemělo :myslim Takže nevím, co jsem to kde viděl:aut:mad:

[upravil dne 13.2.09 MJSytic]

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Původně zaslal: Blizzard

nebývá tam případně motorek na střešní okno? :myslím

Hehe :D Tak to určitě ne. Ten je nahoře vepředu pod stropnicí - tedy aspoň u starýho modelu;)

Proboha, proč by motorek střešního okna byl v pravém zadním podběhu??:o To by v levém mohl být motorek stěračů..:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...