Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

kecálkové, jaké používáte?  

1. 1. kecálkové, jaké používáte?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

dovolím si podotknout, že to je právě nevýhoda ICQ a originálního klienta, když tuto síť, tak jedině s qipem a nastavit se viditelny jen pro muj kontaktlist

Pak tě přestanou obtěžovat puberťáci, kterým se líbí tvá přezdívka a nabídka\"ruského pórku\" :D

proto zlatý MSN kde vidím a vidí mě jen ten koho chci a viry přes to moc nejsou (oproti icq, samo že kdo chce se dostane všade :nevim )

Odesláno

Úplně na začátku, ještě za studií, před rokem 2003 jsem používal online verzi ICQ. Od té doby mám také ICQ číslo. Tím to ale skončilo. Poté byl pokus o Skype, který však nechodil mému (tč. jedinému) kontaktu. Messengeru jsem se bránil tak nějak z principu, ovšem podlehl jsem. A od té doby (4 roky) jsem jeho spokojeným uživatelem.

+ je to na každém počítači s Windows - i ve spřízněných firmách v zahraničí, stačí se zalogovat, kontakty vždy k dispozici

+ nikdy nebyl problém s proxy serverem či jinou vyfikundací

+ nikdy s tím neměl problém zaměstnavatel - je to přece součástí Windows (rozdíl mezi MS Messengerem a Windows Live Messengerem tiše přecházím)

+ na stránkách http://www.mess.be/ se to nechá parádně opatchovat, přidat speciální tlačítka, odebrat reklamy apod.

+ messenger plus (nebo tak nějak) přidává další vypečené funkce

+ připojení na vzdálenou plochu, sdílení souborů, video hovory

+ stabilita

+ zázemí velké firmy

- podpora jen jednoho protokolu - toho jejich (to je velká škoda, ale nedivím se, akorát by to bylo furt zavirovaný)

- chybějící videokonference (stejně nepoužívám)

- nemožnost volání do telefonních sítí (mám VoIP, nevadí)

Postavil jsem to asi takto: Chceš si se mnou kecat? Pořiď si Messenger. Nechceš Messenger? Tak máš smůlu.

Odesláno
Původně zaslal: Ticcino

Postavil jsem to asi takto: Chceš si se mnou kecat? Pořiď si Messenger. Nechceš Messenger? Tak máš smůlu.

Tímhle jsi zcela přesně vystihl i můj postoj k instant messagingu. :)

Odesláno
Původně zaslal: Ticcino

Úplně na začátku, ještě za studií, před rokem 2003 jsem používal online verzi ICQ. Od té doby mám také ICQ číslo. Tím to ale skončilo. Poté byl pokus o Skype, který však nechodil mému (tč. jedinému) kontaktu. Messengeru jsem se bránil tak nějak z principu, ovšem podlehl jsem. A od té doby (4 roky) jsem jeho spokojeným uživatelem.

+ je to na každém počítači s Windows - i ve spřízněných firmách v zahraničí, stačí se zalogovat, kontakty vždy k dispozici

+ nikdy nebyl problém s proxy serverem či jinou vyfikundací

+ nikdy s tím neměl problém zaměstnavatel - je to přece součástí Windows (rozdíl mezi MS Messengerem a Windows Live Messengerem tiše přecházím)

+ na stránkách http://www.mess.be/ se to nechá parádně opatchovat, přidat speciální tlačítka, odebrat reklamy apod.

+ messenger plus (nebo tak nějak) přidává další vypečené funkce

+ připojení na vzdálenou plochu, sdílení souborů, video hovory

+ stabilita

+ zázemí velké firmy

- podpora jen jednoho protokolu - toho jejich (to je velká škoda, ale nedivím se, akorát by to bylo furt zavirovaný)

- chybějící videokonference (stejně nepoužívám)

- nemožnost volání do telefonních sítí (mám VoIP, nevadí)

Tak přesně pod tohle se rád podepíšu....:potlesk

Odesláno

Predtým som používal QIP 2005, ale v poslednej dobe mal nejak moc aktualizácií, tak som prešiel k Infiumu... Ináč to origo ICQ je niečo hrozné samá reklama na mňa bliká...:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...