koblih69 Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 ja poctive hlidam. Ale za jakych podminek. Rano krece v brichu, odpoledne lekar, nasleduje sanita a prevoz do nemocnice, ekg, sono, krev, rtg, a ja nevim co jeste a ted, ted cekam, az si pro me prijedou a hura na sal. Snad to bude jen slepak, tak drzte palce..... No počkej tak jeslti jdeš pod kudlu tak snad je jasný původ ne? Citovat
Gabriel 307 Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 a to jsi ještě tady a hlídáš? drž se:papa [upravil dne 7/8/12 23:57 od Gabriel 307] Citovat
Bigbadjohn Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Scratch: Něco je špatně. Buď jsi nám neřekl všechno, nebo si na Tobě ten medik bude dělat doktorát. Souhlasím s Koblihem, pokud jdeš pod kudlu, tak snad vědí co Ti je a nebudou se v Tobě jen tak z dlouhý chvíle vrtat, ne? Hele ať Ti to dobře dopadne, až budeš zase OK, tak se ozvi. Citovat
koblih69 Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Nic? Tak už to asi začalo... no tak držím taky palce Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 byl to slepak, ale nebyli si pry jisti, takze mi rikali, ze kdyz to tim nebude, tak ho pro jistotu stejne vyndaj Citovat
marko306 Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 A čo ťa najskôr nenapichli na diagnostiku? To sú mi teda doktory keď nevedia čo majú ísť ipravovať. No, ale hlavne že si ok. [upravil dne 8/8/12 11:35 od marko306] Citovat
koblih69 Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 No a jak teda? Laparoskopicky, vejfukem? Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 ja nevim, ja to cely prospal, ale delali mi to na pravy strane bricha, ale vic jeste nevidim, jsem zafacovanej Citovat
koblih69 Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 To ses ani neptal, bych byl zvědavej? Taky by sis mohl tyhle drobné servisní úkony dělat sám Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 Ty jo, oni se v tobě vrtaj a ty si klidně chrápeš, to mě by to asi vzbudilo:D:D Tak hlavně aby jsi byl OK Citovat
Bigbadjohn Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 Nazdar Scratchi hele, když to byl slepák, tak to udělal hned vrátnej při příjezdu, nebo liftboy ve výtahu, nebo až medik na sále? Neměl jsi to celý prospat, měl jsi se přiučit a mohl jsi to děla jako vedlejšák. No nic, tak třeba příště. Hlavně, že Ti už je líp Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 no, ja to cely prospal a rano, kdyz prisel mi doktor rict, ze to byl slepak, tak jsem jeste furt skoro spal, tak jsem mu rekl, ze ok a diky a chrupal jsem dal ale ekg ukazalo nejaky hnusy, prej mam srdce pred infarktem a budu muset na nejaky zatezovy testy a dalsi veci, snad to byla jen nejaka chyba pristroje..... Citovat
vendelinek Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 takže máš tři díry v břiše? asi jo,dneska už se to snad jinak nedělá,teda pokud nejsou komplikace taky mám tři dirky udělaný před 2 týdnama ale ne od slepáka,ale tříselný kýly,byl jsem na sále prej 100 minut,nějaký velký to bylo asi jako dlaň,na všechno jsem se primáře zeptal když byla vizita jinak držim pěsti at se brzo uzdravíš [upravil dne 9.8.2012 02:02 od vendelinek] Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 tak to mam prej delany klasicky, nevim no, bulovka je na tohle strasna. Doktorka obchazela pacienty, me videla sedet s manzelkou na chodbe a ani nekvakla a to jsem prosim po operaci... takze vim zase kulovy..... Citovat
Marcel00 Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 Scratch som rad ze to mas za sebou, je jasne ze oni sa stym nepapru, sak nejsi v Inter-Hoteli Na srdicko si davaj bacha a tych par testov si daj urobit nech si pokojnejsi. Ono ked je zle prejde do \"nouzaku\" necakane a to je uz zle. Opravy su velmi narocne a niekedy skody uz trvale. Takze drzim palceky a verim ze ekg, echo, holter, zatazovy a podobne testy, biochemia a rozbory krvi ti dopadnu priamoumerne k Tvojmu veku. Drzim palec. Na zdravi kohokolvek mi velmi a vzdy zalezi. Presiel som si uz v rodine kadecim a so srdieckom mam vlastne skusenosti Neboj nic... Mas moju podporu i ked Ta osobne nepoznam P.S.: Nechces si zalozit vlastne vlakno a presunut tieto prispevky \"o tebe\" tam ? Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 Marceli diky za podporu uz me mama objednala k nejakemu odbornikovi, jak jinak, nez pres zname...... ja uz vlakno mam, mrkni na kulinarsky koutek zase si myslim, ze muzem pokecat takhle a nove vlakno o mem streve necham spat , me to prislo vtipny, kdyz jsem se dival na foru 10 minut pred operaci, tak napsat, ze i v takove situaci hlidam Citovat
Roman Bazi Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 Zase nikdo nehlídá? Já nemůžu hlídat za vás, musím spát. Až nám to ukradnou Marokánci, tak se budete divit. Co Vendelínku? :D Citovat
vendelinek Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 to víš že jo,to budem pak koukat všichni Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.