Fusion Odesláno 6. únor 2009 Autor Odesláno 6. únor 2009 Rajhrad, ale několik členů odsud tam léta spokojeně jezdí. Má někdo (nejlíp s dieselem) další servis tady v okolí? [upravil dne 6/2/2009 Fusion] Citovat
oddie Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Tak to ses tam asi bavil s uklízečem, nebo nevím. Tohle přeci nemůže říct nikdo soudný, kdo má aspoň základní ponětí, jak vypadá motor, že nechá ventily, aby se nedovíraly a podpalovaly. Citovat
Fusion Odesláno 6. únor 2009 Autor Odesláno 6. únor 2009 No mě se to i přes mou neznalost zdálo divný tak sem řekl konec, nechat jak je. A jak se tam ten olej do sání (potrubí) dostává? [upravil dne 6/2/2009 Fusion] Citovat
oddie Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Olej se do sání dostává z odvětrání klikové skříně. Do té přeci jen přes kroužky proniká malá část výfukových plynů, a je třeba ji odvětrat. Odvětrání je vedeno do sání, přes odlučovač oleje (někdy ani to ne). U těhle dieselů je ten odlučovač, pokud tam je, dost nic moc, a část oleje se tak do sání dostane vždy. Samozřejmě, že čím je motor více jetý a více fouká, tím víc oleje tam naprská. Ale s vůlí ventilů to nemá pranic společného, správná vůle ventilů (resp. zajištění, aby ventily dovíraly) je předpoklad toho, aby motor vůbec fungoval (a diesel obzvlášť). Citovat
oddie Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Ještě vlastně dodám jednu věc, k tomu \"foukání\". To se dá zjistit strašně jednoduše i laicky, jestli fouká moc nebo ne. Stačí u zahřátého běžícího motoru sundat víčko nalévání oleje. Pokud se odtud vyloženě hulí a fouká jak z výfuku, tak je motor v pr..., ale pokud jen malinko pofukuje (trochu bude foukat vždy), tak se nic neděje, od toho je to odvětrání. Citovat
Kurt Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Oddie pokračuj, třeba se konečně dozvím, jak funguje vznětovej motor. Citovat
vix Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Kdyby Fusion už před 2 měsícema udělal to, co se mu radilo, nemusel zakládat tady tohle vlákno. Ale ono je lepší založit vlákno nové a vymyslet výmluvu, než jen trochu chtít. A pak tu můžeme psát stále dokola, že ventilové vůle u starých dieselů jsou základ. Ale je to marný, je to marný, je to marný. P.S.: Když ty ventilové vůle dokáže změřit lama jako já, tak pak už doopravdy každý. (možná i Fusionovo partnerka) Citovat
oddie Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 No jo, i v tom předchozím vlákně to napsalo několik lidí nezávisle na sobě... Citovat
ozzy56 Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Jenže v autorizáku nechce seřízení ventilů (podložkama) nikdo dělat....tak to ani jako zakázku neberou Citovat
oddie Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Původně zaslal: ozzy1956 Jenže v autorizáku nechce seřízení ventilů (podložkama) nikdo dělat....tak to ani jako zakázku neberou O důvod víc, proč nejezdit do autorizáku... Citovat
Fusion Odesláno 6. únor 2009 Autor Odesláno 6. únor 2009 Tak sem obešel pár servisů a jeden se tomu vyhýbal jak čert kříži, pak sem volal do diesel servisu a tam mě potvrdil, že kroužky sou nesmysl a že se setkal v poslední době u tohoto motoru dvakrát se \"zašponovanýma\" ventilama a že mám u studenýho motoru oddělat sání a pokud to \"pšouká\" tak je to ono ale že to stejnak nedělají. Mě je jasný že je to pořád dokola ale když se na to pak někde ptám tak je to jak kdyby ten motor byl z vesmíru a nikdo to nechce vidět. Citovat
Kurt Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Asi budeš muset zajet do Práglu, oddie se na to už těší (jen to nechce dát znát ). Citovat
oddie Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Haha, no klidně to sem na víkend hoď, já to v neděli rozházím, ale další týden nejezdíš, přes týden jsem rád, že se vůbec vyspím, to na to nešáhnu, není čas... Citovat
Fusion Odesláno 6. únor 2009 Autor Odesláno 6. únor 2009 Být v praze tak neváhám. Ale přece musí na této straně existovat někdo rozumnej. Citovat
Fusion Odesláno 6. únor 2009 Autor Odesláno 6. únor 2009 Tak sem našel http://www.citen.cz/ zkusim v pondělí, zdají se rozumní, říkal že můžou být podpálený ventily ale prve prozkoumají ty vůle a uvidí pak co a jak. Citovat
Fusion Odesláno 16. říjen 2009 Autor Odesláno 16. říjen 2009 Obnovuju, přišla zima Seštel ventilů mám domluvenej, jenom bych se zeptal k tomu startování na jednu věc, která podle mě možná nesouvisí s ventilama. Když startuju, připadne mě totíž, že nejde nafta. Zezačátku jo, to je startování drsnější, ale po několika otočení to startuje \"naprazdno\" bez nafty. To poznám pač mě párkrát padla nafta. V tu chvíli je na čerpadle slyšet jakoby cvakání. Tak sem dneska nechal startovat bratra a já sem přitáhl sytič (bimetal), kterej nefunguje správně a zároveň pumpoval a připadl mě start lepší (těžko porovnat). Takže koupím asi ještě ten bimetal ale mám se připravit i na něco jinýho? Citovat
MatrixArwen Odesláno 16. říjen 2009 Odesláno 16. říjen 2009 Fusion[/i] Ale no tak kluci, vy jste ale nevzdělanci....jakej rok, dva, vždyť by chudák partnerka přenášela:D:D:D Já jí dávám 9měsíců:D:D Citovat
Fusion Odesláno 19. únor 2012 Autor Odesláno 19. únor 2012 Jen malá aktualizace pač tady moc nebývám: za zhruba 1500km oslavím 400 tisícej kilometr. Po rozvodech/ventilech/spojce před těma 50tkm sem neopravoval okolo motoru nic. Na jaře jen poladím př. nápravu. Kéž by to mělo 100 koní, bylo by to ideální vozidlo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.