Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak se konečně sešlo časový volno moje i doktora a tak šla partnerka na gynekologii.

Ortel? Špatnej. Tlaky ve dvou aortách dobrý, v jednom 10at., další 5at. Proto ráno nechce z postele.

Oprava? Moc.

Dlouho sem nad tím přemýšlel ale fakt do toho nezačnu rvát horem dolem. Dalo by se to svíst na mou smůlu, neznalost, nevím ale Peugeot už ne. Jediný co mě může uklidnit je nákupní cena, budíž.

Tak teď poběží maratón odvahy, pak možná koupím agregát.

Tudíž vyhlašuju soutěž (sázení mezi sebou povoleno) kolik taková zdechlá ropa vydrží? Nebudu dělat rozvody, nic. Budu jezdit tak jak doteď, slušně, bez větších nákladů, nájezd cca 2-3tkm měsíčně, hlavně město, jinak dálnice kolem 120km/h.

Odesláno

Matrix: toť otázka. Kroužkama to prej nemusí nutně být. Jenže já se bojím, že jak se to rozdělá tak začnou díly naskakovat a bude to pak komplet generálka.

Motor absolutně nehulí (krom startu kdy vyprdne nespálenou naftu z toho špatnýho válce zřejmě) a olej nemizí. Teď minimálně by to byla generálka hlavy + rozvody.

Původně zaslal: f3Rd@

Davam ji jeste rok maximalne dva! :D

Za to bych aji byl vděčnej :)

[upravil dne 5/2/2009 Fusion]

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Není to takhle náhodou obligátní vůle ventilů, což? Ty tlaky, co uvádíš, jsou nesmysl, to by ten motor vůbec nefungoval.

To je informace ze servisu. Zítra tam jedu tak budu vědět přesně.

Odesláno

Jo, taky tu byl pán se 406 1,9TD, s tím samým problémem. V Peugeotu mu řekli, že má motor v pr..., že nemá tlaky, a že generálka motoru 100tis. Tak se mu za patnáct stovek udělaly vůle ventilů, na které se mu předtím slavnej Peugeot vys*al, když mu dělali předražený rozvody, a motor byl zas jak novej.

Už jsem to tu psal asi 20x, z aut, co ke mě kdy přijely, se ty vůle musely dělat na 90% z nich, díky tomu, jak na to servisy se*ou.

A ještě jedna věc - pokud někdo měří kompresní tlaky, aniž by předtím zkontroloval ty ventilové vůle, tak bycch u něj příště ani neparkoval, natož abych ho nechal na auto šáhnout. To jen tak, když se zítra čirou náhodou v servisu dozvíš něco na ten způsob...

P.S. pokud jsem ti tímto náhodou ušetřil nemalou částku, což není úplně nepravděpodobné, doufám, že to náležitě oceníš :P

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Predpokladám že ten najmenší tlak bude na valci pri spojke. Videl by som to na výmenu krúžkov a môže smelo slúžiť ďalej.

A já bych to tipoval na 3. od spojky ;)

Odesláno

Ještě se zeptám asi blbou otázku ale pokud je ve válcu nízkej tlak a spodkem to nefičí tak to fičí ventilama, a to tím že nedovírají ne?

Oddie: nepochybuju ani o jednom slovu který píšeš, a vím žes to psal sto krát, a vážím si rady.

V praxi to bohužel vypadá tak, že každej řekne něco jinýho (někdo si myslí dokonce že to má hydroštely, druhej zas vymyslí jinou blbost).

Mám to v servisu kterej tu byl doporučenej, do aut. nevlezu už ani na pokec.

[upravil dne 5/2/2009 Fusion]

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Ještě se zeptám asi blbou otázku ale pokud je ve válcu nízkej tlak a spodkem to nefičí tak to fičí ventilama, a to tím že nedovírají ne?

Samozřejmě. Proč to asi píšu, o tom měření?

Odesláno

Pokud náhodou toto nebyli schopní provést sami od sebe, a měřili tlaky jen tak naprázdno (čemuž všechny ty indície docela napovídají), tak bych s nimi dál už nic neprobíral a šel to raději probrat jinam.

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Tak jsem volal a prý to trochu tlačí olej do sání a pokud by se vůle seřídily tak to zas potlačí spodem a pak to bude hulit a žrát olej :nevim

A u někoho takovýho necháváš auto, jo? Tak si příště stězuj sám na sebe, a ne na to, co sis koupil, jako to píšeš vejš...

Takhle šílenou hovadinu jsem ještě neslyšel, čekal jsem sice, co za hovadskou výmluvu z nich vypadne, ale tohle předčí naprosto všechna očekávání!

Odesláno

Oddie: právě proto sem psal, že bohužel je todle pro mě španělská vesnice a já prostě tlumočím co mě kdo říká. Evidentně z toho chce vymlátit prémie a udělat ty kroužky za každou cenu, nebo se mu do toho nechce vůbec.

Tak beru pryč a příští týden pohledám další servis.

Odesláno

Kdybys nebyl z Brna, tak ti ty vůle snad radši udělám sám. To se fakt nevidí, co je schopný ze \"servisů\" vypadnout. Ještě bys moh dát k dobru varování, kde tohle povídali.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...