jarajarda Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Tak toto nám, řekl bych přibližně od minulého týdne, hlídá dálnici na Liberecku..a nápis vpředu na mřížce není jen pro okrasu.. [upravil dne 31/1/09 jarajarda] Citovat
orgacek Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Pěkný brko, jen aby jezdilo 24 hodin denně jak slibovali Citovat
Guest Scratch Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 jak to ze nema cajtsky barvy a napis pomahat a chranit? jsem zvedavej jaky matlaci s tim budou jezdit, ale asi nam konci zlate casy na dalnicich :-( Citovat
jarajarda Odesláno 31. leden 2009 Autor Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: Scratch jak to ze nema cajtsky barvy a napis pomahat a chranit? jsem zvedavej jaky matlaci s tim budou jezdit, ale asi nam konci zlate casy na dalnicich :-( Když se budeš chtít projet, tak maximálně v SRN v místě s neomezenou rychlostí.. Citovat
Medvěd Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Podle mě by lépe než utrácet prachy za předupaný auta měřící rychlost na dálnicích bylo nastolit podobný systém jako v Německu - rychlost na dálnici buď zcela povolit nebo aspoň zvednout na těch už několikrát zmiňovaných 160 a omezit jí tam, kde je to opravdu opodstatněné (tam ale omezení striktně vyžadovat - na takový měření v omezených úsecích by pak stačila i Oktávka v RSu, jejíž cena je oproti vyfocenému exempláři cca poloviční) Citovat
Guest Scratch Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 nemam vykon na R36 a budu se holt vic koukat co predjizdim, ci na to co me dojizdi :-( pravdepodobnost potkat je, je miziva :-) Citovat
Rebik Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Jardo, nedá mi to, ale jseš grafoman nebo závislák na počtu příspěvků, miliony témat o ničem, fotky Passatu, co publikoval každý web...... Vypovídací hodnota 0 Citovat
Guest Scratch Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 souhlas s medvedem, rychlost neomezene a snizovat ji na rozumnych mistech, jenomze z toho by zase vyvstala debata kde snizit a kde ne :-( Citovat
jarajarda Odesláno 31. leden 2009 Autor Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: Rebik Jardo, nedá mi to, ale jseš grafoman nebo závislák na počtu příspěvků, miliony témat o ničem, fotky Passatu, co publikoval každý web...... Vypovídací hodnota 0 Jasně, ono je taky na každým webu tohle a onohle, no, tak že bychom forum zrušili? No, pokec je pokec že... Tohle konkrétně se týká okolí Liberce a bral jsem to jako informaci pro ostatní a komu se to nelíbí, nemusí to číst, taky nečtu všechna témata Citovat
permonik7 Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Musím se Jardy zastat. Neprosedím u netu denně x hodin, abych prolezla kde co je a co není. Chodím jen na tohle fórum a na jedno linuxové. Je to pokec, jak už psal Jarda, tudíž o všem možném. Jsou tu zajímavé věci, které si ráda prečtu a myslím, že nejen já Citovat
Rebik Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Už se nedivím, že je v čele ženská... Je to tu, jak u bab.... Citovat
Escaper Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: Rebik Už se nedivím, že je v čele ženská... Je to tu, jak u bab.... Ja to taky nepochopil:papa Citovat
Edison Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 A co to udělat obrádeně? Imlicitně nechat rychlosti jak jsou a tam, kde je to opodstatněné ji zvýšit místní úpravou? Zíkon to umožňuje již teď. A jen tak mimochodem... některá auta měřící rychlost to uměj i na objektech jedoucích za nimi. ;-) Krom toho, více, než nedodržování rychlosti jsou závažnější jiné nešvary na našich silnicích, případně to, že jestliže někdo jede 160 po dálnici v levém, a já začnu někoho předjíždět ve 130, tak ten co překročil je v právu a já ho omezil. To mě fakt trápí mnohem víc. Citovat
.mycTD Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 ja nejaky dozor na dalnicich urcite vitam. klidne budu dodrzovat 130 (i kdyz mi zatim PCR nedelala problem do 150), za cenu, ze nepotkam 3 kamiony vedle sebe, edisona v levem pruhu, apod. Citovat
BoneDaddy Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Než se jim ten pekáč v automatu rozhejbe, tak jim ti co chtějí a mají na to ujet ujedou a na \"normální\" překračování rychlosti by jim stačilo i to RS jak zmínil Medvěd. Stejně čekám každou chvíli zprávu, že přišli o první... Citovat
Fusion Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 a) pochybuju, že je někdo potká b) D1 není stavěná ani na těch 130 a řidiči se ještě nenaučili slušně jezdit, blázníte s tou 160? Citovat
Béďa Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 jestli to dopadne jak pred par lety mondea tak potes koste.. Citovat
jarajarda Odesláno 31. leden 2009 Autor Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: Fusion a) pochybuju, že je někdo potká b) D1 není stavěná ani na těch 130 a řidiči se ještě nenaučili slušně jezdit, blázníte s tou 160? Sakra to mám kliku, nulová šance a já je už viděl 3x.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.