Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kobra 11 v Liberci, realita a rozhodně nemaj sociálka s 1.6kou...

Recommended Posts

Odesláno

Tak toto nám, řekl bych přibližně od minulého týdne, hlídá dálnici na Liberecku..a nápis vpředu na mřížce není jen pro okrasu..

[upravil dne 31/1/09 jarajarda]

post-0-14109604412518_thumb.jpg

Guest Scratch
Odesláno

jak to ze nema cajtsky barvy a napis pomahat a chranit?

jsem zvedavej jaky matlaci s tim budou jezdit, ale asi nam konci zlate casy na dalnicich :-(

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

jak to ze nema cajtsky barvy a napis pomahat a chranit?

jsem zvedavej jaky matlaci s tim budou jezdit, ale asi nam konci zlate casy na dalnicich :-(

Když se budeš chtít projet, tak maximálně v SRN v místě s neomezenou rychlostí..

Odesláno

Podle mě by lépe než utrácet prachy za předupaný auta měřící rychlost na dálnicích bylo nastolit podobný systém jako v Německu - rychlost na dálnici buď zcela povolit nebo aspoň zvednout na těch už několikrát zmiňovaných 160 a omezit jí tam, kde je to opravdu opodstatněné (tam ale omezení striktně vyžadovat - na takový měření v omezených úsecích by pak stačila i Oktávka v RSu, jejíž cena je oproti vyfocenému exempláři cca poloviční)

Guest Scratch
Odesláno

nemam vykon na R36 a budu se holt vic koukat co predjizdim, ci na to co me dojizdi :-(

pravdepodobnost potkat je, je miziva :-)

Odesláno

Jardo, nedá mi to, ale jseš grafoman nebo závislák na počtu příspěvků, miliony témat o ničem, fotky Passatu, co publikoval každý web...... Vypovídací hodnota 0

Guest Scratch
Odesláno

souhlas s medvedem, rychlost neomezene a snizovat ji na rozumnych mistech, jenomze z toho by zase vyvstala debata kde snizit a kde ne :-(

Odesláno
Původně zaslal: Rebik

Jardo, nedá mi to, ale jseš grafoman nebo závislák na počtu příspěvků, miliony témat o ničem, fotky Passatu, co publikoval každý web...... Vypovídací hodnota 0

Jasně, ono je taky na každým webu tohle a onohle, no, tak že bychom forum zrušili?:myslim No, pokec je pokec že... Tohle konkrétně se týká okolí Liberce a bral jsem to jako informaci pro ostatní a komu se to nelíbí, nemusí to číst, taky nečtu všechna témata :super:papa

Odesláno

Musím se Jardy zastat. Neprosedím u netu denně x hodin, abych prolezla kde co je a co není. Chodím jen na tohle fórum a na jedno linuxové. Je to pokec, jak už psal Jarda, tudíž o všem možném. Jsou tu zajímavé věci, které si ráda prečtu a myslím, že nejen já:papa

Odesláno

A co to udělat obrádeně? Imlicitně nechat rychlosti jak jsou a tam, kde je to opodstatněné ji zvýšit místní úpravou? Zíkon to umožňuje již teď. A jen tak mimochodem... některá auta měřící rychlost to uměj i na objektech jedoucích za nimi. ;-) Krom toho, více, než nedodržování rychlosti jsou závažnější jiné nešvary na našich silnicích, případně to, že jestliže někdo jede 160 po dálnici v levém, a já začnu někoho předjíždět ve 130, tak ten co překročil je v právu a já ho omezil. To mě fakt trápí mnohem víc.

Odesláno

ja nejaky dozor na dalnicich urcite vitam. klidne budu dodrzovat 130 (i kdyz mi zatim PCR nedelala problem do 150), za cenu, ze nepotkam 3 kamiony vedle sebe, edisona v levem pruhu, apod.

Odesláno

Než se jim ten pekáč v automatu rozhejbe, tak jim ti co chtějí a mají na to ujet ujedou a na \"normální\" překračování rychlosti by jim stačilo i to RS jak zmínil Medvěd.

Stejně čekám každou chvíli zprávu, že přišli o první...:)

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

a) pochybuju, že je někdo potká

b) D1 není stavěná ani na těch 130 a řidiči se ještě nenaučili slušně jezdit, blázníte s tou 160?

Sakra to mám kliku, nulová šance a já je už viděl 3x....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...