Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Měl bych dotaz. Chtěl bych si nechat udělat nový rezervní klíč na Peugeota 206, jelikož jsem už asi 5 majitel auta nemám kartičku s pinem, kterou prodejce klíču vyžaduje. Nevíte někdo kde bych to zjistil a za jakých podmínek??Popřípadě za kolik?(co nejlevnejic) ;)

Díky

Odesláno

v kazdym druhym zamecnictvi, kod imobilizeru jsou schopni vycist a naprogramovat do noveho klice, ceny ovsem netusim, ale pocital bych tak od 800

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

v kazdym druhym zamecnictvi, kod imobilizeru jsou schopni vycist a naprogramovat do noveho klice, ceny ovsem netusim, ale pocital bych tak od 800

Tak takhle to v Pardubicích ani okolí neumí.:( Umí auta do r.v. 99.

A autoklíč bez imo tu stojí 1000,-. :bojim

Odesláno
Původně zaslal: genzer

ty potrebujes tehle pin,aby se ti dostal do bsi a nohral nove klice.jde to zjistit jedine u peugeotu,me ta karticka stala 1500

jj to je vlastne pravda, je potreba ten kod pro pristup do BSI a ten klic jeste dohrat do pameti, takze jedine duplikat karticky v peugeotu

Odesláno

Kód jsou schopni zjistit i levněji (zadarmo), záleží, na koho natrefíš.

Dělal jsem náhradní klíč na Jumpera, r.v.01, tedy asi tak podobná generace.

Klíč a imobilizér udělali v klíčařství, za asi 1200 Kč.

Dálkové ovládání se musí objednat přes zastoupení Peugeot, stojí víc (2500, nevím), a pak pro naučení auta na ten klíč je potřeba ten KEYCODE. Za KEYCODE chtějí někde 500, někde ho zjistí zadarmo. Tu kartičku vpodstatě nepotřebuješ, ten čtyřmístný kód se dá sdělit telefonem.

Odesláno

ja koupil za 1000 bez DO, s DO stojí 2000 ( u Peugeota) na naprogramování chtěli 1000 kč, nechal jsem si ho teda naprogramovat u citroena za 300 do kaspsy( a bez kartičky, ale vem si sebou všechny klíče), vše je o domluvě. A zdá se mi že je tu někde psáno o papírové kartičce za pakatel :papa

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: Ferry

Tak takhle to v Pardubicích ani okolí neumí.:( Umí auta do r.v. 99.

A autoklíč bez imo tu stojí 1000,-. :bojim

A ve \"zlaté uličce\" na Třídě Míru jsi byl? Známýmu tam nedávno dělali náhradní klíč na 306 s imo v klíči tuším že za 1200,-.:myslim

[upravil dne 29/1/09 Dave_k]

Odesláno

Pin se nechá vyčíst i z jednotek , BSi nebo motorové. Jinak je lepší kod každého klíče přímo programovat ,neš u klíčníka klonovat další klíče stále podle původního.Zvlášť v případě aut s více majiteli a jedním klíčem k autu ,kdy není jisté jestli další klíče ještě někde někomu neleží :D. Tím že se naprogramují znovu a každý pod svou identitou, všechny ostatní dříve funkční ztrácí význam.

Odesláno

papírová kartička s přístupovým kódem se dostane u pežotů mám dojem za 150Kč, nevím to jistě, ale je levnější o několik tisíc. Už se to tady probíralo, zkus hledání.

Odesláno
Původně zaslal: pet3b

Pin se nechá vyčíst i z jednotek , BSi nebo motorové. Jinak je lepší kod každého klíče přímo programovat ,neš u klíčníka klonovat další klíče stále podle původního.Zvlášť v případě aut s více majiteli a jedním klíčem k autu ,kdy není jisté jestli další klíče ještě někde někomu neleží :D. Tím že se naprogramují znovu a každý pod svou identitou, všechny ostatní dříve funkční ztrácí význam.

mudro! ale drahy to veru spas!!! esteze mam dva kluce aj s kartickou..:)

Odesláno
Původně zaslal: kobr

papírová kartička s přístupovým kódem se dostane u pežotů mám dojem za 150Kč, nevím to jistě, ale je levnější o několik tisíc. Už se to tady probíralo, zkus hledání.

a aky je rozdiel medzi papierovou a tou plastovou? Sak ved je to tak lacne, tak jasne ze by som bral papierovu!!! no nie? ved ide len o kod!

Odesláno

Taky bych potřeboval klíč na 306 97 výroba.... Ale jenom ten obal s tím tlačítkem na infra central.... Ten vnitřek mám.... Nevíte kde to sehnat?? Jinak sry za ot ale je zbytečné zakládat další vlákno.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...