Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Ahoj lidi, potřebovala bych poradit. máme C8 a na straně u řidiče mi špatně ostřikují ostřikovače. nestříká to dolu, takže tam kde je to nejvíc potřeba. dočetla jsem se tu, že se dají koupit samotné trysky. sondovala jsem na netu, ale nikde je samotné nemají, jen se stěračema a cena za sadu origoš 1800 kč :grr. nevíte kde by se daly sehnat ty trysky ostřikovače?? nebo i ten stěrač s ostřikovačem? za lepší cenu než 800 kč za kus? jen upřesňuji, že máme ostřikovače na stěračích. díky moc Zuzka

Ahoj. Já bych měl mít někde tyto stěrače v garáži. Nedávno jsem je sundaval z mého auta a dával jsem \"flat\". Ale nevim v jakém stavu jsou trysky - já měl ostřikovače na kapotě. Můžu ti je poslat.

A nebo koukni tady

http://aukro.cz/nove-sterace-citroen-c8-ulysse-phedra-peugeot-807-i3091190796.html

[upravil dne 15/3/13 18:35 od JirkaBe]

[upravil dne 15/3/13 18:36 od JirkaBe]

Odesláno

jojo to jsou oni. jenže jsou to nějací poláci. i s poštovnym to je skoro za 500, čert ví co to bude za kvalitu a jestli to vůbec přijde. tady v lbc v citroenu mi nabídli jeden kus origoš za 600. to bych to snad koupila tady. mě stačí jeden, ten k řidiči. ten druhej stříká dobře. koupila jsem nový gumičky, takže to stírá dobře, jen ta tryska je špatná..:( . Jirko díky za nabídku, ale asi by mi to nepomohlo, né? potřebuju, aby byly ty ostřikovače na stěračích? nebo máš stěrače i s tou tryskou? to těžko, né? když píšeš, že máš ostřikovače na kapotě.. díky moc za rady :)

Odesláno

No je fakt, ze ja neresim ostrikovace. :o] Jinak sterace Bosch Eco, co jsem objednal pres eshop [v kramech vetsinou koncej na 600mm, 650tky jsem sehnal jenom asi ve 3 eshopech]. Cena lidova, stiraci raminka jsou z tenciho matrose nez origo Valeo a nemaji spojlirek [bohuzel se neda precvaknout]. Mam je otestovany ze Skodarny, za ty penize maj skvely gumicky a i vydrzej.

Odesláno

furt o tom přemýšlím a přijde mi uplně strašný, že má člověk zaplatit 600 za nový stěrač jenom kvůli tomu, že to špatně stříká :myslim. jiný trysky se daj sehnat za pár korun. zkusim se optat šikovnejch známejch, jeslti by to nešlo nějak profouknout-vyčistit nebo tak něco.. mě ty stěrače nevaděj, nový gumičky dobrý, jen to prostě špatně stříká:grr

[upravil dne 16/3/13 06:45 od zuzka š.]

Odesláno

:xvul

.....nový gumičky dobrý, jen to prostě špatně stříká:grr

vy to tady jeste nevite, ale ja jsem fakt desnej na dvojsmysly. tohle je nahravka na smec :roker

Odesláno
furt o tom přemýšlím a přijde mi uplně strašný, že má člověk zaplatit 600 za nový stěrač jenom kvůli tomu, že to špatně stříká :myslim. jiný trysky se daj sehnat za pár korun. zkusim se optat šikovnejch známejch, jeslti by to nešlo nějak profouknout-vyčistit nebo tak něco.. mě ty stěrače nevaděj, nový gumičky dobrý, jen to prostě špatně stříká:grr

Mne zase slabo striekal ostrekovac na vodicovej strane,ale zase hore.Vymenil som komplet stierace,no ziadne zlepsenie.Pravdepodobne slaby tlak z nadrzky.Na \"spolujazdca\" mi strieka dobre.

[upravil dne 16/3/13 14:47 od xpetrix]

Odesláno
jojo to jsou oni. jenže jsou to nějací poláci. i s poštovnym to je skoro za 500, čert ví co to bude za kvalitu a jestli to vůbec přijde. tady v lbc v citroenu mi nabídli jeden kus origoš za 600. to bych to snad koupila tady. mě stačí jeden, ten k řidiči. ten druhej stříká dobře. koupila jsem nový gumičky, takže to stírá dobře, jen ta tryska je špatná..:( . Jirko díky za nabídku, ale asi by mi to nepomohlo, né? potřebuju, aby byly ty ostřikovače na stěračích? nebo máš stěrače i s tou tryskou? to těžko, né? když píšeš, že máš ostřikovače na kapotě.. díky moc za rady :)

Mám to komplet - ostřikovače na stěračích. Akorát z důvodu, že jsem měl ostřikovače na kapotě tak nevím jak fungují

Odesláno

jaká je asi tak šance, že to bude fungovat? jestli na tu trysku nebyla připojená hadička s vodou, tak bych si tipla, že bude plná špíny.. nebo co myslíte?? ono to přestalo stříkat nedávno. ještě před měsícem to normálně fungovalo, proto si myslim, že to bude zacpaný, špinavý... :(

Odesláno

A co zkusit injekční jehlou pročistit a vzduchem profoukat,nebo stříkačkou prostříknout? Pokud to fungovalo, tak to bude určitě zanešené. Já jsem již stěrače také měnil a byl to docela porod na bezramínkové přidělat z origo stěračů odstřikovače. Sice fungují, ale také se chystám na úpravu, protože krajní tryska také moc nestříká, takže voda stříká na střed stěračů, ale málo do krajů. Jestli to nepomůže, tak to budu řešit předěláním trysek do mřížky mezi oknem a kapotou. Už to tady taky někdo dělal.;)

[upravil dne 17/3/13 09:07 od JirkaMTPO]

Odesláno

hadička snad zlomená nebude. je tam 5 trysek, nestříká jen ta spodní. jenže ty trysky jsou přidělaný k tomu stěrači, nevim jeslti by se mi to podařilo sundat... a pak nevim jestli bych to dokázala přidělat:). myslíte, že by to šlo vzduchem nebo něčim profouknout/prostřiknout? zkoušela jsem to špendlíkem apod, ale to nepomáhá..

Guest servisman
Odesláno

na propichnutí je ideál špendlík se skleněnou hlavičkou je slabší než s kovovou hlavou,nebo slabou jehlu ,ty jsou slabší

Odesláno

Ako som spominal,ja som vymenil stierace a zlepsenie ziadne.Takze moze mat taky isty problem ako ja.Trysky mozu byt OK.Staci urobit maly test,ze das dole stierac a cez hadicku tam striekackou natlacis vodu a uvidis,ci su trysky ciste.

Odesláno

ptala jsem se v jednom e-shopu a nabidli mi stěrače Valeo SWF, sada 2 ks, se spoilerem a s ostřikovačema za 740 kč. to je dobrá cena, že... :) co to je zač, to jsou originály?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...