Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Čistič Chladícího systému....Opravdu nikdo nezná?

Recommended Posts

Odesláno

Pokial si nemal ziadne problemy s chladenim alebo kurenim tak by som tam nesypal nic. Niekedy je mozno aj dobre ze je niekde nieco usadene a tesni to tym padom:mrk

Odesláno
Původně zaslal: Doyle

právěže potřebuju pročistit radiátor asi bude zanesený špatně to topí

no, ptal jsem se, ale ne ze by to nikdo neznal, ten produkt, ale z mych znamych takovy produkt obecne nikdo nikdy nepouzil...

netusim, jak se to pouziti muze projevit v praxi, jestli to nejake usazeniny rozpusti nebo \"odloupne\", tezko rict...

Odesláno

no já osobně bych tam rači nic nedával.může bejt klidně malá dírka a když to pročistíš tak může začít týct.já sem měnil termostat o svátcích.vypustil sem vodu prolil holou (čistou)vodou profoukl a nalil novou náplň.a samozdřejmě odvzdušnil

Odesláno

Čistil jsem čistou vodou z hadice a pak nechal pořádně vytéct....vyteklo trošku sajrajti a i takový šedý šlem :-)

Pokud nedůvěřuješ kvalitě chladícího sysstému, dle roku výroby, tak to raději nechej být. I když zase lepší když se to ukáže teď, než když ti to vyflusne někde v Chorvatsku, Itálii či nedejbože ve Francii:D

Odesláno

Pomohlo by vyndat chladič a prolejt ho doma vodou - uvidíš co z toho vyteče za hnusy. Z radiátorem bych udělal totéž, jenže vím že se nevyndává zrovna jednoduše. :nevim

Odesláno

Mne ho cistil v servisu, len nevim co to mnel za znacku.

Najskor nalil obycejnou vodu, nehal poradne zohriat, vypustil to.

Potom tam nalil zase vodu, do toho ten sajrajt, nechal to zase poradne ohrat, a vypustil.

A potom zas vodu, zas ohrat, zas vypustit a az potom tam dal nemrzku. Oleja sem tam mnel celkom dost, a vycistilo to celkem dobre. Nic mi netece, vse je ok :)

(robil mi to pri prilezitosti kdy mi prasklo tesneni pod hlavou a olej se mi dostal do vody)

Odesláno

No jak zatim koukam tak zatim nikdo nezna tenhle anglickej vymysl.. Pokusnýho králíka dělat moc nechci ;) trochu jsem doufal že to někdo fakt zná.. Na ocet opravdu neni počasí a nemám na to ani čas to takle dělat .. Asi se budu muset spokojit s obyčejným proplachem a zkusím odpojit hadice a proplachnout radiator toperní zvlášť třeba trošku tlkakem vody ...

Odesláno
Původně zaslal: Doyle

No jak zatim koukam tak zatim nikdo nezna tenhle anglickej vymysl.. Pokusnýho králíka dělat moc nechci ;) trochu jsem doufal že to někdo fakt zná.. Na ocet opravdu neni počasí a nemám na to ani čas to takle dělat .. Asi se budu muset spokojit s obyčejným proplachem a zkusím odpojit hadice a proplachnout radiator toperní zvlášť třeba trošku tlkakem vody ...

Propláchnout ho když je na autě moc bordelu nevyplaví. Vyndat, napustit vodou, zacloumat ze strany na stranu a pak vylít. Uvidíš co z toho bude lítat.

[upravil dne 28/1/2009 Marcel505]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...