Doyle Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Koupil jsem čistič chladičů a radiátorů CARLUBE RADIATOR Flush.Má s tím někdo zkušenost?Chci pročistit systém před výměnou nemrzky a termostatu . Niokdy jsem s tím ale nedělal tak se trošku bojim aby mi to nevyvedlo něco nemilého http://www.carlube.co.uk/index.cfm?product=129 [upravil dne 26/1/09 Doyle] [upravil dne 27/1/09 Doyle] Citovat
BV406 Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Původně zaslal: Doyle Koupil jsem čistič chladičů a radiátorů CARLUBE RADIATOR Flush.Má s tím někdo zkušenost?Chci pročistit systém před výměnou nemrzky a termostatu . Niokdy jsem s tím ale nedělal tak se trošku bojim aby mi to nevyvedlo něco nemilého http://www.carlube.co.uk/index.cfm?product=129 [upravil dne 26/1/09 Doyle] nekdo musi byt prvni Citovat
21Grams Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Pokial si nemal ziadne problemy s chladenim alebo kurenim tak by som tam nesypal nic. Niekedy je mozno aj dobre ze je niekde nieco usadene a tesni to tym padom:mrk Citovat
Doyle Odesláno 27. leden 2009 Autor Odesláno 27. leden 2009 právěže potřebuju pročistit radiátor asi bude zanesený špatně to topí Citovat
BV406 Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Původně zaslal: Doyle právěže potřebuju pročistit radiátor asi bude zanesený špatně to topí no, ptal jsem se, ale ne ze by to nikdo neznal, ten produkt, ale z mych znamych takovy produkt obecne nikdo nikdy nepouzil... netusim, jak se to pouziti muze projevit v praxi, jestli to nejake usazeniny rozpusti nebo \"odloupne\", tezko rict... Citovat
vix Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 V nejhorším koupíš nový radiátor (ten nákup, na rozdíl od práce s jeho vysápáním, je pohodička) Citovat
Medion Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 no já osobně bych tam rači nic nedával.může bejt klidně malá dírka a když to pročistíš tak může začít týct.já sem měnil termostat o svátcích.vypustil sem vodu prolil holou (čistou)vodou profoukl a nalil novou náplň.a samozdřejmě odvzdušnil Citovat
igor.sk Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Tadšej to preveriť keď má na to čas, ako si zatvárať oči pred stavom svojho auta a prdne to v najnevhodnejšej chvíli. Citovat
orlando1 Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Já osobně (servis) jsem tento problém řešil výměnou radiátoru topení, cca 3500 i s prací Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Čistil jsem čistou vodou z hadice a pak nechal pořádně vytéct....vyteklo trošku sajrajti a i takový šedý šlem :-) Pokud nedůvěřuješ kvalitě chladícího sysstému, dle roku výroby, tak to raději nechej být. I když zase lepší když se to ukáže teď, než když ti to vyflusne někde v Chorvatsku, Itálii či nedejbože ve Francii:D Citovat
Marcel505 Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Pomohlo by vyndat chladič a prolejt ho doma vodou - uvidíš co z toho vyteče za hnusy. Z radiátorem bych udělal totéž, jenže vím že se nevyndává zrovna jednoduše. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Mne ho cistil v servisu, len nevim co to mnel za znacku. Najskor nalil obycejnou vodu, nehal poradne zohriat, vypustil to. Potom tam nalil zase vodu, do toho ten sajrajt, nechal to zase poradne ohrat, a vypustil. A potom zas vodu, zas ohrat, zas vypustit a az potom tam dal nemrzku. Oleja sem tam mnel celkom dost, a vycistilo to celkem dobre. Nic mi netece, vse je ok (robil mi to pri prilezitosti kdy mi prasklo tesneni pod hlavou a olej se mi dostal do vody) Citovat
Milhaus65 Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Osvědčený a účinný je ocet , klasický z kuchyně na půl z vodou. Pár dnů pojezdit, vylit vypláchnout. Ale teď na to není počasí, mrzne. Citovat
Doyle Odesláno 28. leden 2009 Autor Odesláno 28. leden 2009 No jak zatim koukam tak zatim nikdo nezna tenhle anglickej vymysl.. Pokusnýho králíka dělat moc nechci trochu jsem doufal že to někdo fakt zná.. Na ocet opravdu neni počasí a nemám na to ani čas to takle dělat .. Asi se budu muset spokojit s obyčejným proplachem a zkusím odpojit hadice a proplachnout radiator toperní zvlášť třeba trošku tlkakem vody ... Citovat
orlando1 Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 taky jsem vytahoval a proplachoval chladič - nakonec mám nový, čistil jsem a proplachoval i radiátor a stejně to pořád netopilo - výměna a je klid. Citovat
Marcel505 Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: Doyle No jak zatim koukam tak zatim nikdo nezna tenhle anglickej vymysl.. Pokusnýho králíka dělat moc nechci trochu jsem doufal že to někdo fakt zná.. Na ocet opravdu neni počasí a nemám na to ani čas to takle dělat .. Asi se budu muset spokojit s obyčejným proplachem a zkusím odpojit hadice a proplachnout radiator toperní zvlášť třeba trošku tlkakem vody ... Propláchnout ho když je na autě moc bordelu nevyplaví. Vyndat, napustit vodou, zacloumat ze strany na stranu a pak vylít. Uvidíš co z toho bude lítat. [upravil dne 28/1/2009 Marcel505] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.