Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Berete stopaře???  

1. 1. Berete stopaře???

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Taky jsem se snazil smazat pomyslny dluh. Kdyz jsem si pri studiich chvili a tesil se, cim se svezu a s kym pokecam. Samo, ze 20-ka na pivo navic se taky sikla. Kdyz jsem mel auto, prestal jsem a zacal brat. Ale nejak to nebylo ono. Zadnej pokec a navic jsem mel z nich i spatnej pocit.. Dneska nevozim (krome znamych) a hlavnim duvodem je i, ze proste nechci dobrovolne nest odpovednost za nekoho, za koho nemusim. Proste, kdyby se neco stalo, tak nestojim o zadna napadani, soudy apod.

Myslim, ze tech par stopu jsem si \"odpracoval\".

Odesláno

nikdy jsem nestopoval. A když bylo se potřeba někam dostat bez auta,tak jsem si zjistil nějaké to spojení atd.

Stopaře nevozím. Stejně na delší vzdálenosti jezdíme s dětma. A dozadu mezi děti nikoho cizího neposadím.

Takže dávám tu možnost poslední

Samozřejmě,jak většina píše,pokud je to znamý,tak to je bez diskuze a beru ho

[upravil dne 25/1/09 adraj]

Odesláno

když sem byl na škole 2000-2004 kluci hodne stopovali. zkusenosti vice mene dobry.

co se hodne sirilo tak historka o kamionakovi co zastavil v plzni holce a ta ho obviní ze ju znasilnil, pokud ji nedoveze do ostravy. bylo to i v kvetech ...

ja sem stopare driv bral(asi tak 10x). poslednim roce sem vzal jednoho \"strejdu\" v dedine co stopovalkdyz si nasedl zjistil jsem ze toho moc neudrzel vzhledem ke stavu v jakym byl (uplne nasrot), nastesti byl na sedacce igelit, takze jsem ho zdvorile v pristi dedine vysadil ze uz dal nejedu (delal sem blbyho ze cestu tam neznam) a radsi si 10km zajel jinudy.

pak jsem asi 3x stavel v Brne a pokazdy byl odmítnut ze jedu moc blízko a to i když hustě prselo.

takže ted už neberu, navic mam vzadu uprostred det. sedacku takze se tam vejde jen nekdo mensi.

Odesláno

Ženský neberu i kdyby byly sebehezčí. Občas svezu nějakého studenta, co mu ujel ráno autobus do školy. Teplej nejsem:D:D

[upravil dne 25/1/09 TomThom]

Odesláno

Když jsem jezdil kamionem,tak sem sem tam nějakého stopaře vzal.Ale většina byli takoví trotlové že to nejde ani popsat.Jeden se vymlouval že ho okradli že potřebuje nějaký ten peníz,druhý že je řidič kamionu a že musel jet s ruska stopem že má manželku v nemocnici a o kamionech nevěděl vůbec nic,další to byl knihomol,po 10ti km jsem mu řekl ať je sticha nebo mu zastavím,a takových bylo víc.Kamionem už nejezdím,a do svého pežotka stopaře NEBERU.

Odesláno

taky neberu stopaře,akorát loni někdy kolem září jsem svezl hezkou holčinu která jela jinam než jsem jel já,ale když mi řekla bylo to v sobotu,že jí ujel autobus před nosem a viděl že běží na bus jak zběsilá s tornou na zádech,tak se prej smál s nějakým blbečkem na přední sedačce jak trotl,tak se mě jí zželelo a dovezl jí domů kam jela! Ve vší počestnosti,byla ráda,ono v sobotu odpoledne nic nejede,dobře jsme si popovídali a nakonec jsme zjistili že jsem jejím starším bráchou chodil do školy,jinak jako ostatní jen ty co znám,na ostatní kašlu.....

Odesláno

Když chce jít někdo pěšky, tak nevidim důvod, proč by mu to měl kazit:) . Ale znam i takový, co berou stopaře zpětným zrcátkem do ruky, když stopuje přes půl silnice :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...