Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Mám to jako zvukovou kulisu, podívám se na první tři díly zítra přes den:D Ještě bych potřeboval sehnat čtyřku na dokončení sbírky:D

No dle mého názoru je ta 4 o ničem.. Co se týče aut,tak je tam ta jeho 407 asi 5 minut a to je vše.. Mě osobně ta 4 hodně zklamala.. Je spíš o neschopnosti toho policejního sboru..

Takže si zas tak celkem o moc nepřišel..

Odesláno

No taky sem se koukal,na to se nechá dívat,občas se člověk i zasměje,ale těch pažoutíků co tam rozbili,kdyby mi rači nějakej dali:D

Odesláno

Krom toho, že v ní ten pitomec lítá 406kou má ten film ještě jiné hodnoty, které jsem nepostřehl??? je tam jen ta 406-ka,jinak filmy jsou o ničem,teda podle mě

Odesláno
Původně zaslal: pavloucha

Krom toho, že v ní ten pitomec lítá 406kou má ten film ještě jiné hodnoty, které jsem nepostřehl???

je tam jen ta 406-ka,jinak filmy jsou o ničem,teda podle mě

No podle mně jsou v jedničce a dvojce docela dobrý hlášky a gagy. Ale čím vyšší číslo, už to má sestupnou tendenci.

Čtyřka už je fakt katastrofa. :( Přitom podle mne je potenciál automobilových honiček nevyčerpatelný, bohužel na to v T4XI jaxi zapomněli.

Odesláno

No já to viděl už ixkrát,mám všechny na dvd.Je to komedie a jako takový ten film beru a nepřemýšlím,jen se mi líbí jak dokáží zesměšnit policii.

Odesláno

no, hezky pruzkum straveneho casu clenu peugeot clubu :)...

taky to mam na dvd 1-4, ale vcera jsem se tesil cele odpoledne, az na to zase vecer kouknu :) .. pohled na peugeot 406 me uklidnuje :D

Odesláno

Pardon - ale koukat na p*čovinu tohoto typu (jak někdo výše poměrně výstižně napsal - nepřemýšlím, čumím) mi přijde jako ztráta času - ale pokud to někoho naplňuje ......

Já včera odpoledne koukal na PRIMĚ na Bullitův případ, řekl bych že zážitek z filmu aspoň teda z mého hlediska 1*, a honička Steve McQweena byla opravdu krásně natočená

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...