Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Mám to jako zvukovou kulisu, podívám se na první tři díly zítra přes den:D Ještě bych potřeboval sehnat čtyřku na dokončení sbírky:D

mam , se domluvime

Odesláno

Já se na to díval v hospodě při šipkách a i pak doma při lehké večeři.. Jinak jsem to viděl asi po 7mé..

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Mám to jako zvukovou kulisu, podívám se na první tři díly zítra přes den:D Ještě bych potřeboval sehnat čtyřku na dokončení sbírky:D

Ja ji mam hec.

Take sem koukal.

[upravil dne 23/1/09 Bobo.KH]

Odesláno

Děkuji - viděl jsem několik minut nevím kterého dílu a usoudil jsem, že pokud sledování takové koko*iny vynechám, určitě o nic nepřijdu.

Krom toho, že v ní ten pitomec lítá 406kou má ten film ještě jiné hodnoty, které jsem nepostřehl???

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Krom toho, že v ní ten pitomec lítá 406kou má ten film ještě jiné hodnoty, které jsem nepostřehl???

V prvním díle ještě pěkný Mercedesy a dnes Mitsubishi. :D

Žádné dějové jsem nepostřehl.:D

Odesláno

ja jsem nekoukal, premyslim, ze bych se podival ted, ale jelikoz jsem to videl pred 14 dny a jelikoz rano vstavam do prace, tak z toho nic nebude. Jinak jsem to videl uz aspon 20x :)

Odesláno

Take jsem se dival.. ale co naplat .. jednicka je jednicka a nejak jsem u toho uz nevydrzel a koukal pak na neco jineho :(

Minuly tyden jsem s radosti kouknul na celej prvni dil i kvuli spravne zvolenemu dabingu ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...