Dakula475 Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 No jak říkám, až bude mráz tak vyzkouším. Doteď to -19 až -23 nebylo. A třeba dnes při -3 to chytilo na škrtnutí. Teď mě napadá, aby ještě letos bylo takhle zima. [upravil dne 28.1.2009 Dakula475] Citovat
petr s Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Když ne letos tak napřesrok .Forum čteme stejně všichni pořád.Já už se klidně bez tý zimy obejdu Citovat
milvous Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: Dejvyf Zdar všeci, potřebaoval bych poradit ¨mám 307 2.0 Hdi 79 kw, mám problémy se starty, koupil jsem novou baterkum¨, protože stará byla KO, ale pořád při startu to nechce naskočit, motor se celýá třepe a nic, tak to vypnu a ono to naskočí třeba až na počtvrté. Mám s tím autem samé problémy, nedávno jsem měnil dvouhmotný setrvačník, takže do toho auta pořád cpu peníze a výsledek nic moc. Zkuste mi prosím někdo poradit, děkuji Zdar na kolik tě přišel ten dvouhmotný setrvačník.dik Citovat
GOHii Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 řeším tento problém skoro dva roky... Hdi je značně citlivé na čistotu nafty, jak se tam něco dostane je problém... Citovat
ado7980 Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 Bateria musi byt minimalne 610A, predpisana je 640A ta je samozrejme lepšia ale je problem taku zohnat v malom prevedeni. Ja som kupil Vartu Silver 63Ah 610A a zatial štartuje sice pri -13\"C som musel držat štarter až do druheho odpalenia ale chitila bezproblemovo... Citovat
shark734 Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 ja tam mam 44Ah uz asi 3 roky a este som ju nenabijal...uz tam bola ked som kupoval auto ......so startovanim nemam ziadny problem..ako uz bolo spominane vyssie tak je dolezity ten startovaci prud. Auto startujem x krat denne aj ked na trasu 1-2 km...ranny start robim tak ze si nazhavim 2-3krat-zalezi od vonkajsej teploty...motor chyti na prvy krat aj ked starter kruti asi raz tak dlho ako cez leto. Mam podozrenie ze 1 zahavic je v prdeli ale kym to startuje tak to neriesim. Dolezite je davat aditivum do nafty-nemam vytipovanu ziadnu znacku-davam co maju v baumaxe a podobne. Ked to horsie startuje davku zdvojnasobim Citovat
mildo Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Zdravím , ak mrzne problém naštartovať. takže podstúpil som všetko ( filtre, žhaviče, vstreky ) a nič. Dnes sa mechanik opýtal aký systém mám v aute z dôvodu že ak je to siemens stačí mu 64 Ah baterka ale ak nie ( bosch ) v prípade štartovania v mraze je tá baterka slabá. Dnes som tam narval 77 Ah. Išla tam bez problémov. Dnes ráno - 8 a chytila na 6 x ( s 64 Ah baterkou a myslel som že nechytí ) . Takže dám vedieť či to pomohlo. Citovat
Radek P 307 Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Jo jo zlatý benzin se zimou nemá problém. Co takhle start sprej nebo čistič brzd, funguje to stejně? Citovat
ado7980 Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Mildo a kolko Amperova je ta bateria 77Ah? Je aspon 610A??? Citovat
hudy Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Ja mam taky 77Ah Varta Silver dynamic a ma 780A. Chyta krasne. Dnes rano -19C. [upravil dne 19/12/09 hudy] Citovat
fox111fox Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 U 307-cky riadiaca jednotka zly zhavic vysignalizuje? Citovat
ado7980 Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Asi nie, to treba dat len premerat... Citovat
mildo Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 TO ado7980 : Baterka ENERGIZER 77 Ah a štartovací prúd 780 A. Čiže to isté ako hudy. [upravil dne 19.12.2009 mildo] Citovat
posy88 Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 to mi tedy řekněte jak jste tam ty baterky dostaly, jsou trošku delší než ten kastlík na baterku Citovat
mildo Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 Nazdar, odpoj vzduch hadicu od filtra, rozober vzduch. filter, odpoj - pol, potom plus pol a vyber pôvodnú baterku. za baterkou je plastový kryt drží na 2 13 skrutkách a 1 x torx. Kryt musíš zdemontovať . No a hotovo, nasunieš baterku, zapojíš a štartuješ. PS :Zabudol som na pripevnenie baterky. Ahojte. Citovat
Sobek Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 Preco najskor minus pol a potom plus pol? Myslel som, ze je to jedno... pri spatnom nahodeni teda plati najskor + a potom -? Citovat
lucascz Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 když jste u toho zapojení autobarie. ja vymenil baterku, a auto nechtelo nastarovat. motor tocil, ale nic. tak sem z toho byl na prašky, volal sem do peugeota, jestli by nevedeli, co by to mohlo udelat. rekli mi, že po odpojeni baterky je potreba zapnout klicek do zapalovani a 1min ho nechat, at si jednotka nacte udaje z klicku. pokud se to neudela, tak hrozny rozkodovani kličku a musel bych ho nechat znova nakodovat (1900 ,- cca). tak sem baterku odpojil a znova zapojil a udelal to s klickem, jak rikali a chytil. ja jen, že tu čtu, jak zapojit baterku, ale o tom klicku nikdo nic nepišete;) Citovat
Sobek Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 Původně zaslal: lucascz když jste u toho zapojení autobarie. ja vymenil baterku, a auto nechtelo nastarovat. motor tocil, ale nic. tak sem z toho byl na prašky, volal sem do peugeota, jestli by nevedeli, co by to mohlo udelat. rekli mi, že po odpojeni baterky je potreba zapnout klicek do zapalovani a 1min ho nechat, at si jednotka nacte udaje z klicku. pokud se to neudela, tak hrozny rozkodovani kličku a musel bych ho nechat znova nakodovat (1900 ,- cca). tak sem baterku odpojil a znova zapojil a udelal to s klickem, jak rikali a chytil. ja jen, že tu čtu, jak zapojit baterku, ale o tom klicku nikdo nic nepišete;) Ano to s tym klucikom a minutou cakania som pocul aj ja, vraj ide o zabudovany imobilizer, ktory blokuje palivove cerpadlo. Po odpojeni baterie si musi RJ znova nacitat udaje, aby sa to odblokovalo. Ale to poznam len z rozpravania, tak neviem ci je to prave tak ako som napisal. Citovat
Otan Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 Původně zaslal: Sobek Preco najskor minus pol a potom plus pol? Myslel som, ze je to jedno... pri spatnom nahodeni teda plati najskor + a potom -? Pokud máš ukostřený mínus, tak vždy první mínus, toto je téměř u všech aut, pokud by byl ukostřen plus, tak první plus. Někde jsem to tady již četl. Citovat
lucascz Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 no mě se to prave stalo. ale zajimave je, ze baterku sem pred touto prihodou mel jiz jednou odpojednou, na mnohem delsi dobu a zapojil sem a chytil hned(zadne cekani na nacteni klicku, hned sem startoval). tady slo jen o vymenu baterky, cca 5min a zablokovalo se to. proč to jednou udelalo, jednou ne, to netusim, tak aby si nekdo z Vas nevydelal za nakodovani klíče:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.